عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی شیمی، نفت و پلیمر پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته های شیمی، نفت و پلیمر

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته های شیمی، نفت و پلیمر
آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-06-2020, 05:43 PM
fatima.mlk نوشته: با سلام
من چندتا سوال دارم اما نمیدونم هنوز هستن کسایی که جواب بدن یا نه که امیدوارم باشن Smile
من 30 سالمه و میخوام برای دکتری نانوشیمی یا دارویی دانشگاههای امریکا, کانادا,فنلاند یا استرالیا پذیرش بگیرم البته فول فاند
معدل کارشناسیم 15/40 و دانشگاه دولتی گرگان
ارشد 17/40 دانشگاه مراغه
3 مقاله isi در مقطع کارشناسی
1مقاله مربوط به رساله ارشد و 1 همکاری
زبان و gre ندارم هنوز
آیا شانسی برای پذیرش در دانشگاههای خوب این کشور ها دارم؟
البته من از سال 95 که فارغ التحصیل شدم کار کردم اما بی ربط به رشته ام
ایا این گپ تحصیلی مشکل جدیی ایجاد میکنه یا نه؟

سلام
برای اروپا و استرالیا باید با استاد مکاتبه کنید و برای آمریکا دریافت فاند شما به نمره ی GRE شما بستگی داره.
برای گپ تحصیلی هم دانشگاه مشکلی پیش نمیاد و برای ویزا از شما سوال میکنند که خب کار میکردید و مشکلی نیستش.
حتما مکاتبه کنید با اساتید و در امتحان های زبان شرکت کنید، البته از وب سایت دانشگاه، دپارتمان رشته ی خودتان نگاه کنید Admission requirements چه هستش و اون ها رو فراهم کنید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین sarahoseini
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-02-2021, 04:45 PM
سلام دوستان 
من کارشناسی پلیمر دانشگاه تهران هستم . ترم 4 و میخوام برا دانشگاه امریکا اپلای کنم . به نظرتون از الان رو چی خیلی کار کنم تا راحت تر اپلای بگیرم؟
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-02-2021, 11:46 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-02-2021, 11:46 PM توسط M1KE.)
برای دانشجوی کارشناسی اولویت اول زبان (برای آمریکا ترجیحا تافل) و GRE هست. تافل بالای 100 یا آیلتس آکادمیک 7.0 خوبه. برای GRE هم حداقل 300 و ترجیحا نزدیک به 320 و بالاتر خوبه. هر چه در اینها نمره بالاتری بیارین شانس بیشتری خواهید داشت. معدل بالا هم عامل دوم هست به خصوص در دروس مرتبط و تخصصی تر. دست کم بالای 15 باشه. این دو در واقع حداقل های دانشگاه ها برای پذیرش هستند و هر چه بیشتر باشن انتخاب هاتون بیشتر میشه. در کنار اینها کار کردن روی موضوعی که به روز باشه و در دانشگاه های هدف روی اونها کار بشه شانس شما را برای گرفتن فاند از استادی که روی همون موضوع کار می کنه بیشتر میکنه. داشتن مقاله اثبات اینکه روی اون موضوع ها کار کردین و زبانتون خوبه را راحت تر میکنه. برای کارشناسی مقاله در حد کنفرانس بین المللی (چه داخلی چه خارجی) هم قابل قبوله. با اولی ها از سد دانشگاه عبور می کنید و با دومی ها شانس تون رو برای کمک هزینه بیشتر میکنید. طبیعتا هر دو لازمه. با اولی ممکنه از ده دانشگاه پذیرش بدون فاند بگیرید و با دومی به تنهایی هم ممکنه استاد نظر مثبت داشته باشه ولی حداقل دانشگاه را برآورده نکنید استاد هم علاقه ای به بررسی پروندتون نداشته باشه چون رقابت زیاد هست.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5