عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - دکتری

صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 21 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - دکتری
آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-09-2013, 09:53 AM (آخرین تغییر در ارسال: 10-09-2013, 09:56 AM توسط mahyarelc.)
(10-09-2013, 09:45 AM)'Charming' نوشته:
دوست من پذیرش دکترای مستقیم بسیار با پذیرش دکترا فرق داره
دوست من اونا مطمین باشین از لیسانس انتظار مقاله ندارن ولی طرف که رفت فوق اونوقته که میگن قبل معدل فوق مقاله رول اصلی رو بازی میکنه پس مقاله اهمیت پیدا میکنه
شما تو لیسانس اگه تعداد مقالاتت غیر متعارف باشه متاسفانه یا خوشبختانه اونا این عامل رو منفی در نظر میگیرن که بدیهیه
دوستان زیادی رو دیدم تو این فروم یا سایر فروم ها که با جی ار ای 332 و تافل 118 و تعداد مقالات 16 تا که 10 تاش ای اس ای بود و رشته فنی و مهندسی و دو سال سابقه کار فقط به خاطر معدل 12.86 لیسانس از 6 تا دانشگاه ریجکت شد
البته واسه سال بعدش کمی رزومش رو قوی تر کرد و اپلای کرد ول این بار پذیرش گرفت ولی فاند نگرفت
با احترام

دوست عزیز متوجه شدم که دوستمون از لیسانس به دکترا میخوان برن و برای فول فاند (اول سوالشون رو بطور خصوصی پرسیده بودن از من، گفتم عمومی مطرح کنن همه نظر بدن)...مطمئن باشید سوالشون رو درست خوندم
برحال تجربه ای که من دارم اینه که مقاله و رزومه پژوهشی مهم هست (مسلما در کنار فاکتورهای دیگه)، همونطور که یکبار گفتم  انتظار این نیست که رزومه پژوهشی مثل فوق باشه، ولی رزومه پژوهشی برای استادی که میخواد کسی رو بعنوان RA بگیره مهمه
بنده هرگز نگفتم با معدل 12 میتونید پذیرش فول فاند بگیرید
این حرفها رو بر اساس تجربه ای که در امریکا بدست آوردم دارم میگم (که البته دلیلی نداره موارد دیگه درست نباشه)، دوستانی دارم که پذیرش مستقیم و فول فاند دکترا گرفتن و مشغول تحصیل هستند

You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

10-09-2013, 09:57 AM
(10-09-2013, 09:53 AM)'mahyarelc' نوشته:
دوست عزیز متوجه شدم که دوستمون از لیسانس به دکترا میخوان برن و برای فول فوند (اول سوالشون رو بطور خصوصی پرسیده بودن از من، گفتم عمومی مطرح کنن همه نظر بدن)...مطمئن باشید سوالشون رو درست خوندم
برحال تجربه ای که من دارم اینه که مقاله و رزومه پژوهشی مهم هست (مسلما در کنار فاکتورهای دیگه)، همونطور که یکبار گفتم  انتظار این نیست که رزومه پژوهشی مثل فوق باشه، ولی رزومه پژوهشی برای استادی که میخواد کسی رو بعنوان RA بگیره مهمه
بنده هرگز نگفتم با معدل 12 میتونید پذیرش فول فاند بگیرید
این حرفها رو بر اساس تجربه ای که در امریکا بدست آوردم دارم میگم (که البته دلیلی نداره موارد دیگه درست نباشه)، دوستانی دارم که پذیرش مستقیم و فول فاند دکترا گرفتن و مشغول تحصیل هستند

در هر حال ممنون دوست من
متاسفانه همین قوانین نانوشته ای که هستن نمیذارن ادم دلیلش رو قاطع بنویسه ولی خوب بعضی چیزا واضح هستش
فقط نمیدونم چرا تو سایت دانشگاهها اصلا از paper و publication و ...به طور شفاف حرف نزدن تو قسمت Requirement ها؟
باا حترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
10-09-2013, 10:11 AM (آخرین تغییر در ارسال: 10-09-2013, 10:11 AM توسط mahyarelc.)
(10-09-2013, 09:57 AM)'Charming' نوشته:
در هر حال ممنون دوست من
متاسفانه همین قوانین نانوشته ای که هستن نمیذارن ادم دلیلش رو قاطع بنویسه ولی خوب بعضی چیزا واضح هستش
فقط نمیدونم چرا تو سایت دانشگاهها اصلا از paper و publication و ...به طور شفاف حرف نزدن تو قسمت Requirement ها؟
باا حترام

در مورد پذیرش فوق به دکترا هم معمولا تو requirement ها چیزی در مورد publication (از لحاظ حداقل تعداد) نمینویسن 
requirement ها همونطور که خودتون احتمالا میدونید معمولا حدود مینیمم شرایط برای گرفتن پذیرش رو بیان میکنه (نه فاند)، چون شرایط دانشحوها هر سال ممکنه تفاوت بکنه (برای گرفتن فاند)
حالا هرکسی متعاقبا رزومه خوبی داشته باشه شانس بیشتری داره
در دانشگاههای امریکا بسیار مرسوم هست که اساتید پروژه هایی رو از خارج دانشگاه میگیرن (grant) که احتیاج به ریسرچ رو اونها هست. برای کار روی این پروژه ها احتیاج به دانشجو دارن...قاعدتا درصورتیکه دانشحویی سابقه ی تحقیق (هر چند مقدماتی) روی موضوع مورد نظر رو داشته باشه شانس بیشتری از کسی که تجربه ی پژوهشی نداره هست (توجه کنید که دارم در مورد کسی حرف میزنم که هنوز وارد دانشگاه برای تحصیل نشده...برای کسی که میره دانشگاه و بعد برای فاند اقدام میکنه موضوع کمی تفاوت داره)
بطور مثال یکی دوستان بنده بامعدل نسبتا خوب لیسانس، تافل خوب، GRE نچندان درخشان و با داشتن یک مقاله ISI و رزومه تحقیقاتی مناسب (که شامل توصیه نامه هم میشه) بعد از مصاحبه هایی (وقتی استاد راهنما مطمئن شد در موضوع مورد نظر بدردش میخوره) پذیرش فول فاند دکترا مستقیم گرفت و در حال حاضر اینجا مشغول به تحصیله
دلیل اینکه میگم رزومه تحقیقاتی مهمه اینه که برای دکترا مستقیم شاید در ابتدا شانس گرفتن TA از RA کمتر باشه (چون خود دانشجو تازه لیسانس گرفته، و شناخت خاصی از روی دانشحوی international نیست) 
موفق باشید
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین mr.h.gm
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

10-09-2013, 10:33 PM
من هم حدسم بر اینه که از یه لیسانسه انتظار مقاله نداشته بشن.
و اینکه پژمان عزیز هم گفتن یکی از آشناهاشون با معدل بالای 17 و نمره زبان و GRE خوب و " بدون مقاله " تونست از یکی از دانشگاه های خیلی خوب آمریکا فول فاند بگیره ( نقل قول Pejman )
ضمن تشکر از دو دوست عزیزم ؛
اما تو حرف های هر دوتاتون نکته خاصی نبود که کسی که هدفش دکترای مستقیم باشه انجام بده !
فقط سعی کنم رتبه 1 بیارم و معدل بالا و در کنارش و در اولویت دوم بعد از معدل زبانم رو بخونم.
اگه مقاله نیاز نباشه ( با استناد به حرف پژمان و charming عزیز ) کار خیلی راحت تر خواهد بود.

بازم ممنونم از Mahyarelc و Charming عزیز.
دوستان بله حواسم نبود تو پست های قبلی همین تاپیک راجع به این موضوع بحث شده بود ؛
هم m.ost ؛ دوست خوبم گفتن که از لیسانسه معمولا انتظار مقاله نمی ره اما داشتنش امتیاز مثبت هست.
و Pejman گرامی که گفتن یکی از آشناهاشون با معدل بالای 17 و تافل بالای 100 و GRE بالای 1300 تونسته بودن از یکی از دانشگاه های " خیلی خوب " آمریکا Fellowship ( فاند ) بگیرن. " البته برای دکترای مستقیم "

پس نتیجه میگیریم اگه نمره زبان و معدل خوبی داشته باشید نیازی به مقاله نیست.
باز هم تشکر.
SBA - UNIVERSITY OF TEHRAN
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-09-2013, 08:36 AM (آخرین تغییر در ارسال: 11-09-2013, 08:38 AM توسط Torkan.)
افرین دوست من به نظر من اینطوریه
ببینید شما اگه مشغول بشی به مقاله دادن تو لیسانس اونم مقاله معتبر نه داخلی یا کنفرانس های غیر معتبر(بنده منظپورم از مقاله ای اس اس و کنفرانس خارجی معتبر است و لاغیر)اون وقت معدل کم میشه (لااقل واسه 99 درصد اینطوریه)...
حالا بیا و معدل رو جبران کن که کار از کار گذشته
در حالت کلی بازم قطعی نمیگم ولی این رو به عینه حس کردم:
از یک لیسانس چه انتظاری میره؟
معدل بالا...رتبه بالا بین دانش اموزان 3 یا 4 نفر اول....جی ار ای بالا(مهندسی باشین ریاضی بالا)...تافل خوب (البته امریکا زیاد گیر نیست ولی خوب دیگه)...sop (هدف واضح)...رکام (که به نظر خود من فرمالیتس!اگه شناخته شده نباشه استاده تو دنیا)
و اما مقاله:
ببینید مقاله واسه مخ زدن استاد خیلی خوب هستش (تو امریکا هم استادا میگن اول رضایت دانشکده رو بگیر یعنی پذیرش بعد بیا حرف بزنیم!)اکثرا اینجوری هستن
بازم میگم با نمرات بالا فاند و پذیرش مستقیم دکترا میگیرین
من یه نتیجه دیگه هم گرفتم از پذیرش هام:
دانشگاهها راضی هستن شما رو که نمرات بالایی دارین و sopخوب واسه دکترا پذیرش بدن نه مستر!!
حتی بنده یه دانشگاه درخواست مستر دادم اونا گفتن ما دکترا هم میدیم ها!
واقعا عجیبه
با احترام
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
11-09-2013, 02:45 PM
برای استادی که بخواد فاند RA بده مسلماً داشتن مقاله نکته خیلی لازمی هست و نداشتنش شانس گرفتن این نوع فاند رو کم می کنه. در مورد اون دوستم که گفتم بدون مقاله فاند گرفته بود، در واقع ایشون fellowship گرفته بودن و دلیلش هم اینه که معدل، نمره زبان، و بخصوص GRE خیلی بالایی داشتن و مشخصات یک دانشجوی ممتاز و نخبه رو داشتند. مسلماً با همین رزومه اگر که برای RA اقدام می کردند شانس شون زیاد نمی بود! ضمن اینکه fellowship مثل RA نیست و به تعداد خیلی کمی داده می شه، بنابراین برای کسی که مقاله نداره رزومه خیلی درخشانی می خواد.

نقل قول  

آفلاین Biomedical Eng
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

17-10-2013, 12:56 PM
سلام ، یک سوال ازتون داشتم 
من دانشجوی کارشناسی مهندسی پزشکی امیرکبیر هستم . و می خواستم پذیرش دکترا مستقیم داشته باشم و دوره کارشناسی ارشد رو نگذرونم . 
آیا امکان داره که Fund بدن ؟ چه شرایطی باید داشته باشم برای بورسیه شدن ؟
گرفتن Fund برای این دوره سخت تر هست یا ارشد ؟ 
بیش تر علاقه به تحصیل در کانادا دارم . متناسب با رشته ام . University of toronto . آیا کانادا هم دکتری مستقیم داره ؟
در کل این کار . کار درستی هست یا نه ؟ با اینکه شدیدا به تحقیق علاقه دارم و معدلم هم در دوره کارشناسی خوب هست و چند تا هم مقاله دارم . و یک پروژه در حال کار که در آخر به ثبت اختراع میرسه و بین المللی میشه . 
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-10-2013, 01:26 PM
در اینجا یک توضیحاتی در مورد دکتری مستقیم توسط من و همین طور بابک عزیز داده شده است. همانطور که در آن لینک اشاره کرده ام دانشگاه تورنتو دکترای مستقیم دارد (رشته خودتان را به طور خاص کنترل کنید) با این حال توصیه کرده که ابتدا در مقطع ارشد مشغول تحصیل شوید و بعد با تایید استاد راهنما و دپارتمان به دکترا سوییچ کنید و به نظر می رسد با این توضیحی که داده اند به این شکل شانس بیشتری داشته باشید. در این صورت دروسی که در سال اول ارشد خوانده اید به عنوان سال اول دکترایتان در نظر گرفته می شود. در صورتی که معدلتان آنطور که گفته اید خوب باشد نباید مشکلی زیادی داشته باشید پس سعی کنید تا جایی که می توانید نمره زبان خوبی بگیرید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Biomedical Eng
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

17-10-2013, 02:08 PM
یعنی خود دانشگاه بیش تر تمایل داره که در ابتدا ارشد باشیم و بعد دکترا ؟ 
با این حال یعنی شانس پذیرش در دکترا مستقیم کمتر هست و گرفتن فاند ؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

17-10-2013, 02:11 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-10-2013, 02:11 PM توسط Torkan.)
بله دیگه خودش توصیه کرده اینطور باشه یعنی تمایل داره که اول ارشد بخونید
بیشتر مستقیم دکترا تو امریکا مرسوم تره اونجور که از دوسانی که تو کانادا مشغول تحصیل هستن پرسیدم...
بله به نسبت شانس کمتر میشه البته فاند رو نمیشه گفت بازم شانسش کمتر میشه یا نه؟
مثلا تو آمریکا رسم بر اینه اول دکترا فاند بگیره بعد ارشد در واقع ارشد فاند نمیگیره تقریبا میشه گفت
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 21 بعدی »