عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا تحصیل در ایتالیا پذیرش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس از دانشگاههای ایتالیا

صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 21 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس از دانشگاههای ایتالیا
آفلاین mahsa.htht
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-02-2015, 12:39 AM
سلام من ليسانس حقوق از دانشگاه ازاد هستم اما معدل ليسانسم زياد بالا نيست ايا اگر نمره ايلتسم بالا باشه امکان بورسيه شدن پذيرش از دانشگاههاى خوبه رايگان هست؟
نقل قول  

آفلاین sara13
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

17-02-2015, 01:56 AM
سلام.
ببخشید کسی اطلاعی داره که توی رشته هایی که در مقطع لیسانس آلفا تست دارند میشه از مقطع فوق لیسانس پذیرش گرفت؟در این صورت هم آلفاتست باید داد؟
نقل قول  

آفلاین faeze23
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

18-02-2015, 12:40 PM
سلام دوستان
[align=right]من لیسانس مهندسی فضای سبز از دانشگاه غیرانتفاعی مشهد هستم معدلم 16.59 و ایلتسم شرکت کردم واورآل 6.5 شدم
[align=right]رکامندیشین از اساتید تا سه تا میتونم بگیرم که خیلی خوب برام مینویسن
[align=right]یک کتاب تالیف کردم که بخاطر اون پروژه پژوهشی از طرف شهردار مشهد تشویق شدم و ...
[align=right]دو تا ترجمه کتاب دارم
[align=right]یک مقاله isi  در حال ترجمه! 
[align=right]رزومه پژوهشیم خوبه چندتا پروژه مرتبط با رشته ام کار کردم که نتایجش تو کتاب سال شهرداری مشهد چاپ شده و کلا روحیه پژوهشی دارم و چندتا تقدیرنامه از شهردار و معاونینش بپاس فعالیتهام!!
[align=right]گواهی شرکت در همایش و مسایقه و .. برای تو رزومه هم دارم سابقه کار اجرایی و برگزاری همایش هم دارم
[align=right]ترجیحا دنبال دانشگاهی با تحصیل رایگان یا بورس و فاند در ایتالیا هستم برای ارشد معماری منظر بین پلی تکنیک میلان و تورین و کشور آلمان موندم که کدوم بهتره. فاند خوب یا تحصیل رایگان برام مهمه.
[align=right]ممنون میشم راهنمایی کنید.
نقل قول  

آفلاین tomas
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-04-2015, 01:24 PM
سلام
من مهندسی صنایع-تحلیل سیستمها از دانشگاه غیرانتفاعی با معدل 15.40، مقاله ندارم و 4 یال سابقه کار در زمینه کنترل پروژه دارم
بنظر سما امکان گرفتن بورسیه را دارم؟ و اینکه در کدام کشورها می توانم راحت تر پذیرس بگیرم. زبانم بد نیست و می تونم نمره 6.5 بگیرم.
ممنون می شوم راهنمایی ام کنید
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-04-2015, 08:55 PM
(19-04-2015, 01:24 PM)'tomas' نوشته: سلام
من مهندسی صنایع-تحلیل سیستمها از دانشگاه غیرانتفاعی با معدل 15.40، مقاله ندارم و 4 یال سابقه کار در زمینه کنترل پروژه دارم
بنظر سما امکان گرفتن بورسیه را دارم؟ و اینکه در کدام کشورها می توانم راحت تر پذیرس بگیرم. زبانم بد نیست و می تونم نمره 6.5 بگیرم.
ممنون می شوم راهنمایی ام کنید

شانس گرفتن بورسیه دانشگاه رو نداری. معدلت پایینه. اما برای بورس DSU (برای کشورهای جهان سومه) اقدام کن اگر شرایطتش رو داشته باشی که در همین تاپیک بهش اشاره شد. میتونی این بورس رو که خیلی از ایرانی ها دارن بگیری.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Iman.S
نقل قول

15-06-2015, 12:58 AM
سلام دوستان عزیز
و بالاخص مستر-ولتاژ که اطلاعات خیلی خوبی در زمینه ایتالیا دارند.
بنده قصد پذیرش در مقطع کارشناسی از دانشگاه های ایتالیا رو دارم. بهترین مسیری برای رسیدن به هدفم تونستم متصور بشم به شرح زیر است که از شما عزیزان تقاضای راهنمایی در این مورد رو دارم.
 - خب من شنیدم که قبولی در آزمون استرنو یا گذراندن کلاس سطح A2 با موفقیت برای گرفتن ویزا الزامیه.و همچنین گذراندن دوره ی 5 ماهه ی A2 نسبت به استرنو ارجحیت داره.پس بنده از حالا تا پایان شهریور که زمان ثبت نام در مدرسه ایتالیایی هست سعی به تقویت زبان ایتالیایی خود و رسیدن به سطح A2 میکنم تا بتونم با حضور در این کلاس موفق به گرفتن نمره ی حدنصاب بشم. و برای کار بسیار مهم دیگری که باید بکنم، یعنی انتخاب رشته و دانشگاه و گرفتن پذیرش، اینطور شنیدم که مدرسه ایتالیایی خودش در این زمینه مشاوره و کمک به دانشجوهاش میده.پس حضور در کلاس های مدرسه ایتالیایی به تنهایی میتونه زمینه ساز انجام همه ی کارهای لازم برای رسیدم به دانشگاههای ایتالیا باشه.

آیا مسیر ترسیم شده درست هست؟ و آیا شنیده های من و راهی که انتخاب کردم برای شروع راه درستی هست؟ Grazie
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-06-2015, 08:40 PM
(15-06-2015, 12:58 AM)'Iman.S' نوشته: سلام دوستان عزیز
و بالاخص مستر-ولتاژ که اطلاعات خیلی خوبی در زمینه ایتالیا دارند.
بنده قصد پذیرش در مقطع کارشناسی از دانشگاه های ایتالیا رو دارم. بهترین مسیری برای رسیدن به هدفم تونستم متصور بشم به شرح زیر است که از شما عزیزان تقاضای راهنمایی در این مورد رو دارم.
 - خب من شنیدم که قبولی در آزمون استرنو یا گذراندن کلاس سطح A2 با موفقیت برای گرفتن ویزا الزامیه.و همچنین گذراندن دوره ی 5 ماهه ی A2 نسبت به استرنو ارجحیت داره.پس بنده از حالا تا پایان شهریور که زمان ثبت نام در مدرسه ایتالیایی هست سعی به تقویت زبان ایتالیایی خود و رسیدن به سطح A2 میکنم تا بتونم با حضور در این کلاس موفق به گرفتن نمره ی حدنصاب بشم. و برای کار بسیار مهم دیگری که باید بکنم، یعنی انتخاب رشته و دانشگاه و گرفتن پذیرش، اینطور شنیدم که مدرسه ایتالیایی خودش در این زمینه مشاوره و کمک به دانشجوهاش میده.پس حضور در کلاس های مدرسه ایتالیایی به تنهایی میتونه زمینه ساز انجام همه ی کارهای لازم برای رسیدم به دانشگاههای ایتالیا باشه.
آیا مسیر ترسیم شده درست هست؟ و آیا شنیده های من و راهی که انتخاب کردم برای شروع راه درستی هست؟ Grazie

خواهش میکنم.
بله مسیر کاملاً روشن و واضح بیان شده برای رشته های هنر بهتره که به زبان ایتالیایی بخونید ضمن اینکه هر سه لول رو در مدرسه فرا بگیرید تا براحتی از پس تحصیل و زندگی در ایتالیا بر بیایید. خود مدرسه هم در روند اپلای براتون کمک خواهد کرد.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Iman.S
نقل قول

18-06-2015, 02:35 AM
(17-06-2015, 08:40 PM)Mr-Voltage نوشته:
خواهش میکنم.
بله مسیر کاملاً روشن و واضح بیان شده برای رشته های هنر بهتره که به زبان ایتالیایی بخونید ضمن اینکه هر سه لول رو در مدرسه فرا بگیرید تا براحتی از پس تحصیل و زندگی در ایتالیا بر بیایید. خود مدرسه هم در روند اپلای براتون کمک خواهد کرد.

سلام و ممنون از پاسختون دوست عزیز
ببخشید باز سوال پیش اومد برام که آیا بنده میتونم در کلاس A2 ثبت نام و شرکت کنم بدون اینکه کلاس های ماقبل رو گذرونده باشم و یا آزمون تعیین سطح بدم؟
نقل قول  

آفلاین Iman.S
نقل قول

18-06-2015, 05:12 PM
ببخشید من این چند روز به یه سری مطالبی برخوردم که شنیده های قبلی من در مورد شهریه دانشگاههای دولتی ایتالیا رو مورد شک قرار داد.من قبلا جایی خونده بودم که تحصیل در مقطع کارشناسی و به زبان ایتالیایی رایگان است و شهریه فقط برای رشته هایی ست که به زبان انگلیسی ارایه میشن.میخواستم بدونم اینکه گاهی در مورد شهریه ی بالای کالج ها و آکادمی های هنر در ایتالیا صحبت میشه درست هست؟ آیا در مورد همه ی دانشگاهها شهریه ای باید پرداخت بشه یا فقط برای کالج های خصوصی؟
آخه علت اصلی گرایش من به سمت ایتالیا همین رایگان بودن تحصیل و نداشتن کنکور بود.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-06-2015, 08:52 PM
(18-06-2015, 05:12 PM)'Iman.S' نوشته: ببخشید من این چند روز به یه سری مطالبی برخوردم که شنیده های قبلی من در مورد شهریه دانشگاههای دولتی ایتالیا رو مورد شک قرار داد.من قبلا جایی خونده بودم که تحصیل در مقطع کارشناسی و به زبان ایتالیایی رایگان است و شهریه فقط برای رشته هایی ست که به زبان انگلیسی ارایه میشن.میخواستم بدونم اینکه گاهی در مورد شهریه ی بالای کالج ها و آکادمی های هنر در ایتالیا صحبت میشه درست هست؟ آیا در مورد همه ی دانشگاهها شهریه ای باید پرداخت بشه یا فقط برای کالج های خصوصی؟
آخه علت اصلی گرایش من به سمت ایتالیا همین رایگان بودن تحصیل و نداشتن کنکور بود.

من همچین موردی نشنیدم. اما بعید میدونم به این صورت باشه.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 21 بعدی »