15-10-2014, 07:33 PM
سلام
میخواستم راهنماییم کنید که با این رزومه شانسی برای پذیرش با فاند کامل از دانشگاه های رنک متوسط کانادا رو دارم یا نه؟
ارشد گرافیک- آزاد تهران- معدل 19.05 (شهریور 93 دفاع کردم)
کارشناسی هنرهای تجسمی-غیرانتفاعی تهران-معدل 18.57
کاردانی گرافیک-سراسری تهران-معدل 17.10
مقاله فعلاً فقط یه علمی ترویجی دارم و در حال سابمیت کردن یه آی اس آی هم هستم.
زبان هم سطحم intermediate بود، دو ماهه فشرده شروع کردم و تا اوایل دی امتحان میدم، ایشالا برای 7 !
آیا شانسی دارم؟؟(برای پذیرش مقطع دکترا، اگه بشه رشته فاین آرت)
یه سوال دیگه هم داشتم، اگه من دی ماه نمره زبانم حاضر باشه میتونم اپلای کنم؟ ددلاین دانشگاه های کانادا چه ماهیه معمولاً؟ میخوام اگه بتونم درسم حداکثر تا فال 2015 شروع بشه.
راستی امسال که آزمایشی کنکور داده بودم دکترا قبول شدم.اما ثبت نام نکردم. این یه پوئن محسوب میشه؟ یعنی تو رزومه بنویسم یا نه؟
پیشاپیش ممنونم
میخواستم راهنماییم کنید که با این رزومه شانسی برای پذیرش با فاند کامل از دانشگاه های رنک متوسط کانادا رو دارم یا نه؟
ارشد گرافیک- آزاد تهران- معدل 19.05 (شهریور 93 دفاع کردم)
کارشناسی هنرهای تجسمی-غیرانتفاعی تهران-معدل 18.57
کاردانی گرافیک-سراسری تهران-معدل 17.10
مقاله فعلاً فقط یه علمی ترویجی دارم و در حال سابمیت کردن یه آی اس آی هم هستم.
زبان هم سطحم intermediate بود، دو ماهه فشرده شروع کردم و تا اوایل دی امتحان میدم، ایشالا برای 7 !
آیا شانسی دارم؟؟(برای پذیرش مقطع دکترا، اگه بشه رشته فاین آرت)
یه سوال دیگه هم داشتم، اگه من دی ماه نمره زبانم حاضر باشه میتونم اپلای کنم؟ ددلاین دانشگاه های کانادا چه ماهیه معمولاً؟ میخوام اگه بتونم درسم حداکثر تا فال 2015 شروع بشه.
راستی امسال که آزمایشی کنکور داده بودم دکترا قبول شدم.اما ثبت نام نکردم. این یه پوئن محسوب میشه؟ یعنی تو رزومه بنویسم یا نه؟
پیشاپیش ممنونم