عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
پذیرش در رشته شیمی در مقطع دکترا از دانشگاه های آمریکا

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش در رشته شیمی در مقطع دکترا از دانشگاه های آمریکا
آفلاین mehriimani
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-09-2014, 07:26 PM
سلام
من معدل لیسانسم 15.38 و ارشدم 17.31
لیسانسم دانشگاه صنعتی سهند و ارشدم دانشگاه تهران
زبان هنوز تدادم
مقاله 3 تا کنفرانسی دارم و 2 تا سابمیت شده آی اس آی و 1دونه هم علمی پژوهشی خارجی
می خواستم یه ارزیابی بشه ببینم برای رشته مهندسی شیمی از آمریکا شانس پذیرش و بورسم چقدره؟
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
20-09-2014, 10:40 PM
(20-09-2014, 07:26 PM)'mehriimani' نوشته: سلام
من معدل لیسانسم 15.38 و ارشدم 17.31
لیسانسم دانشگاه صنعتی سهند و ارشدم دانشگاه تهران
زبان هنوز تدادم
مقاله 3 تا کنفرانسی دارم و 2 تا سابمیت شده آی اس آی و 1دونه هم علمی پژوهشی خارجی
می خواستم یه ارزیابی بشه ببینم برای رشته مهندسی شیمی از آمریکا شانس پذیرش و بورسم چقدره؟

سلام
به  فروم خوش امدید
شرایط شما در کل تا اینجا متوسطه (البت هتحصیل در دانشگاه تهران نکته مثبتیه)
اگه مقالات سابمیتی شما تا زمان اپلای چاپ بشن از نظر تحقیقاتی رزومه خوبی خواهید داشت.

شانس پذیرش و فاند شما به نظرم بسیار به نمره GRE شما برمیگرده. همونطور که احتمالا میدونید نمره این امتحان برای امریکا بسیار مهم هست و اگه نمره نسبتا خوبی بگیرید شانس دارید.
پیشنهاد میکنم وقتتون رو روی این امتحان بگذارید. البته بدون شک باید در امتحان دیگه زبان (آیلتس/تافل) نمره مناسبی کسب کنید.
موفق باشید
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین felorans
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-11-2014, 04:01 AM
1-لیسانس شیمی با معدل 14.2 دانشگاه یزد

2-کارشناسی ارشد شیمی دارویی با معدل 18 دانشگاه شهید بهشتی

3-ایلتس 6.5

4-دو مقاله isi 

5-دو توصیه نامه معتبر از اساتید راهنما و مشاور تحصیل کرده دانشگاه های high rank و دارای مقاله در مجلات تاپ شیمی

6-خواسته ها: (phd/فاند)
و در ضمن از دوستان خواهش دارم اگر کسی اطلاعاتی در مورد ادامه تحصیل در رشته شیمی دارویی در مقطع ph.D دارد در اختیار من قرار دهد؟؟؟
با تشکر از همه ی عزیزان
نقل قول  

آفلاین M.R
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-06-2015, 11:22 PM
سلام
من سوالامو در قسمت های دیگ هم بیان کردم اما خیلی کلی جواب داده شده. فکمیکنم در این قسمت بتونم بجوابم برسم.
لیسانس شیمی محض از دانشگاه آزاد با معدل 16/30، ارشد 17/90 شیمی پلیمر از دانشگاه سراسری، 3 مقاله isi ، دو کنفرانس بین المللی برگزار شده در ایران، 1 مقاله داخلی، سابقه تدریس حل تمرین در دانشگاه، سابقه کار مرتبط با رشته به مدت 2 ماه . چقد احتمال گرفتن بورس از دانشگاهای آمریکا هستم و کدام دانشگاها؟ ممنونم.
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
07-06-2015, 01:37 PM
(06-06-2015, 11:22 PM)'M.R' نوشته: سلام
من سوالامو در قسمت های دیگ هم بیان کردم اما خیلی کلی جواب داده شده. فکمیکنم در این قسمت بتونم بجوابم برسم.
لیسانس شیمی محض از دانشگاه آزاد با معدل 16/30، ارشد 17/90 شیمی پلیمر از دانشگاه سراسری، 3 مقاله isi ، دو کنفرانس بین المللی برگزار شده در ایران، 1 مقاله داخلی، سابقه تدریس حل تمرین در دانشگاه، سابقه کار مرتبط با رشته به مدت 2 ماه . چقد احتمال گرفتن بورس از دانشگاهای آمریکا هستم و کدام دانشگاها؟ ممنونم.

سلام
تا نمره زبان و جی ار ای ها نداشته باشید خیلی نمیشه نظر داد در مورد شانس پذیرش. بصورت کلی شانس خیلی خوبی دارید که از دانشگاه های خوب امریکا پذیرش فول فاند بگیرید. البته نمره زبان و خصوصا بخش اسپیکینگ تاثیر زیادی خواهد داشت.
نقل قول  

آفلاین rooh2015
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

11-06-2015, 09:01 AM
سلام دوستان
2 تا سوال دارم
اول اینکه من با این شرایط چقدر شانس دارم:
کارشناسی ارشد- شیمی آلی- خواجه نصیر طوسی-17.5
کارشناسی -شیمی محض- تهران شرق(آزاد)- 14.75
یک مقاله ISI
یه سمینار داخلی
تافل-100
GRE جنرال- احتمالا حدود 300 بشم
GRE سابجکت- نمیرسم امتحان بدم
دوم اینکه:بیشتر دانشگاههای آمریکا شبیه هم شرایطشون- با توجه به هزینه ها ی اپلیکیشن چجوری 6 7 تا از بینشون انتخاب کنم از بین این همه
سپااااااااس
نقل قول  

آفلاین negfad
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-07-2015, 02:07 PM
با سلام و تشکر فراوان بخاطر سایت پر محتوای شما
میخواستم بدونم اگر از همین الان تصمیم بگیرم که برای دکترای شیمی در خارج از کشور فاند بگیرم، با داشتن شرایط زیر باید چه برنامه ریزی داشته باشم و زمان بندی این برنامه چطور باید باشه؟ اگر ممکنه راهنمایی کنید چون هیچ کسی رو ندارم که در این زمینه بتونه به من کمک کنه
کارشناسی شیمی کاربردی با معدل 15.08 از دانشگاه دولتی
ارشد شیمی آلی از دانشگاه اصفهان با معدل 18.00 (رتبه اول)
1 مقاله ISI در ژورنال synlett
توصیه نامه هم از اساتید عالی و برجسته میتونم بگیرم
زبانم خوبه اما امتحان ندادم و در حال حاضر مدرکی ندارم
خواهش میکنم اگر براتون مقدوره راهنماییم کنید و بگید چطور برنامه بریزم
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
25-07-2015, 07:30 PM
(25-07-2015, 02:07 PM)negfad نوشته: با سلام و تشکر فراوان بخاطر سایت پر محتوای شما
میخواستم بدونم اگر از همین الان تصمیم بگیرم که برای دکترای شیمی در خارج از کشور فاند بگیرم، با داشتن شرایط زیر باید چه برنامه ریزی داشته باشم و زمان بندی این برنامه چطور باید باشه؟ اگر ممکنه راهنمایی کنید چون هیچ کسی رو ندارم که در این زمینه بتونه به من کمک کنه
کارشناسی شیمی کاربردی با معدل 15.08 از دانشگاه دولتی
ارشد شیمی آلی از دانشگاه اصفهان با معدل 18.00 (رتبه اول)
1 مقاله ISI در ژورنال synlett
توصیه نامه هم از اساتید عالی و برجسته میتونم بگیرم
زبانم خوبه اما امتحان ندادم و در حال حاضر مدرکی ندارم
خواهش میکنم اگر براتون مقدوره راهنماییم کنید و بگید چطور برنامه بریزم

با سلام
شما نیاز دارید امتحان های تافل، جی ار ای جنرال و سابجکت بدهید. اینکه چطور برنامه ریزی کنید برای این امتحان ها بستگی به توانایی های خودتون داره. مثلا شما ممکن تازه کنکور ارشد داده باشید و درگیر درس های کارشناسی باشید زمان کمتری نیاز دارید. کلا برای پذیرش شیمی در امریکا، نمره تافل خصوصا اسپیکینگ خیلی مهمه و جی ار ای سابجکت وزن کمتری داره. جی ار ای سابجکت فقط سه بار در سال برگزار میشه بخاطر همین باید وقتتون تنظیم کنید اگر می خواهید این امتحان بدهید. اگر برای پاییز سال دیگه بخواهید اپلای کنید سخت برسید چون دیگه معمولا ددلاین دانشگاه خوب تا اول فبریه هستش.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

18-11-2015, 03:11 PM
با سلام
من کارشناسی رو با معدل 15.79 از دانشگاه صنعتی اصفهان در رشته ی شیمی کاربردی گذروندم و کارشناسی ارشد رو در رشته ی شیمی معدنی با معدل 18.07 از دانشگاه شیراز . درحال حاضر هم دانشجوی ترم اول دکتری شیمی معدنی دانشگاه شیراز هستم میخواستم بدونم چطوری میتونم ادامه ی تحصیلمو در دانشگاه های خارج بگذرونم ضمن اینکه درحال حاضر آزمون زبان ندادم و مقاله ی ISI من آماده ی Submitاست.یکی از دوستان دوسه ماهی هست که با گذشت 2سال از مقطع دکتراشون در دانشگاه شیراز بدون اینکه آزمون جامع بدن رفتن آمریکاو پذیرش شدن اما من روند این کار رو نمیدونم ، ممنون میشم اگه راهنمایی کنید که چطوری میتونم اقدام کنم(البته بعد از گرفتن نمره ی زبان)و اینکه با شرایط من امکان گرفتن فاند وجود داره؟!.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
21-11-2015, 08:53 AM
(18-11-2015, 03:11 PM)مهمان نوشته: با سلام
من کارشناسی رو با معدل 15.79 از دانشگاه صنعتی اصفهان در رشته ی شیمی کاربردی گذروندم و کارشناسی ارشد رو در رشته ی شیمی معدنی با معدل 18.07 از دانشگاه شیراز . درحال حاضر هم دانشجوی ترم اول دکتری شیمی معدنی دانشگاه شیراز هستم میخواستم بدونم چطوری میتونم ادامه ی تحصیلمو در دانشگاه های خارج بگذرونم ضمن اینکه درحال حاضر آزمون زبان ندادم و مقاله ی ISI من آماده ی Submitاست.یکی از دوستان دوسه ماهی هست که با گذشت 2سال از مقطع دکتراشون در دانشگاه شیراز بدون اینکه آزمون جامع بدن  رفتن آمریکاو پذیرش شدن اما من روند این کار رو نمیدونم ، ممنون میشم اگه راهنمایی کنید که چطوری میتونم اقدام کنم(البته بعد از گرفتن نمره ی زبان)و اینکه با شرایط من امکان گرفتن فاند وجود داره؟!.

به نظر من شما شانس گرفتن پذیرش و فاند دارید، ولی بدون نمره امتحان‌های TOEFL (یا IELTS) و GRE نمی‌شه چندان اظهارنظر کرد.
برای دریافت اطلاعات اولیه در مورد روال گرفتن پذیرش و برنامه‌ریزی برای پذیرش لطفا به جزوه سایت مراجعه کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر