عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
پذیرش در رشته جامعه شناسی مقطع کارشناسی ارشد آمریکا

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش در رشته جامعه شناسی مقطع کارشناسی ارشد آمریکا
آفلاین mohsentkd
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-11-2014, 10:14 AM
سلاممن میخوام توی رشته جامعه شناسی توی آمریکا در مقطع کارشناسی ارشد فاند و پذیرش بگیرم. معدلم 15.50 تا ترم 3 هستش که قابل ارتقاء هستش تا حالا سه تا مقاله در حال ترجمه دارم که موضوعاتش نه توی داخل و نه خارج کار نشده و تکه و تاپ ....... البته مقالات دیگه ایم در حال نگارش دارم بنظرتون چقدر احتمال پذیرش و گرفتن فاند دارم ؟؟؟؟؟ ممنون از پاسخ هاتون
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-11-2014, 10:42 AM (آخرین تغییر در ارسال: 23-11-2014, 10:43 AM توسط M1KE.)
لطفا مطابق الگوی اشاره شده در این پست اطلاعات کامل تری در مورد شرایط تحصیلی خودتون بدین که بهتر بشه نظر داد. به ویژه معدل کارشناسی و دانشگاه هایی که ازشون مدرک گرفتین و میزان آشنایی با زبان انگلیسی.

(23-11-2014, 10:14 AM)'mohsentkd' نوشته: سلاممن میخوام توی رشته جامعه شناسی توی آمریکا در مقطع کارشناسی ارشد فاند و پذیرش بگیرم. معدلم 15.50 تا ترم 3 هستش که قابل ارتقاء هستش تا حالا سه تا مقاله در حال ترجمه دارم که موضوعاتش نه توی داخل و نه خارج کار نشده و تکه و تاپ ....... البته مقالات دیگه ایم در حال نگارش دارم بنظرتون چقدر احتمال پذیرش و گرفتن فاند دارم ؟؟؟؟؟ ممنون از پاسخ هاتون

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین mehrank16
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-01-2015, 10:24 PM
سلام . من دانشجوی برق دانشگاه زنجانم . روزانه میخونم. الان ترم 4 هستم ولی میخوام برای ادامه تحصیل به یکی از دانشگاه های برتر آمریکا برم . زبانم هم خوبه. میدونم معدل مهمه . ولی به غیر از اینا دیگه چی مهمه ؟ چون میدونم راحت قبول نمیکنن. من چقد شانس دارم ؟ و چیکار میتونم بکنم؟ ممنون میشم جواب بدین
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر