عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی نروژ تحصیل در نروژ پذیرش از نروژ در مقطع لیسانس و فوق لیسانس

صفحه‌ها (11): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 11 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش از نروژ در مقطع لیسانس و فوق لیسانس
آفلاین shirinf
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-07-2013, 06:30 PM
ممنونم از جوابتون
ارشد ریاضی کاربردی ازامیر کبیر بودم با معدل 18.11- یک مقاله ریوایز هم دارم- آیلتس 6.5 دارم- لیسانس ریاضی کاربردی با معدل 15.48 از دانشگاه کردستان
به نظر شما با شرایط لیسانسم و انمره زبانم می تونم برای ارشد ریاضی پذیرش بگیرم؟ واسه دکترا اپلای کردم ولی ریجکت شدم. واسه همین می خوام واسه مستر برم.
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-07-2013, 09:54 PM
(28-07-2013, 06:30 PM)'shirinf' نوشته: ممنونم از جوابتون
ارشد ریاضی کاربردی ازامیر کبیر بودم با معدل 18.11- یک مقاله ریوایز هم دارم- آیلتس 6.5 دارم- لیسانس ریاضی کاربردی با معدل 15.48 از دانشگاه کردستان
به نظر شما با شرایط لیسانسم و انمره زبانم می تونم برای ارشد ریاضی پذیرش بگیرم؟ واسه دکترا اپلای کردم ولی ریجکت شدم. واسه همین می خوام واسه مستر برم.

اگر با این معدل نتونستید دکترا پذیرش بگیرید یک جای کارتون اشکال داره و این در نظر بگیرید که شانس گرفتن فاند برای مستر بمراتب کمتره
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

28-07-2013, 10:04 PM
(28-07-2013, 06:30 PM)'shirinf' نوشته: ممنونم از جوابتون

کدام دانشگاه ریجکت شدین؟
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین shirinf
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-07-2013, 12:18 PM
با سلام
من مادرم نروژ زندگی میکنند برای همن می خواهم حتما نروژ برم. یه سفر رفتم و دانشگاه برگن هم رفتم و صحبت کردم ولی واسه پوزیشنشون نروژی گرفتن . من NTNU,Bergen,Oslo,stvanger واسه همشون اپلای کردم ولی نتونستم پذیرش بگیرم. آیا امکان داره به خاطر Motivationam ریجکت شم. یکی از  همکلاسی های ارشدم از برگن پذیرش گرفته با معدل پایین تر از من و  مدرک زبان هم نداشت. آیا امکانش هست که Motivationam رو واسه شما بفرستم که چک کنید؟
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
30-07-2013, 05:38 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-07-2013, 06:44 PM توسط فرید.)
(30-07-2013, 12:18 PM)'shirinf' نوشته: با سلام
من مادرم نروژ زندگی میکنند برای همن می خواهم حتما نروژ برم. یه سفر رفتم و دانشگاه برگن هم رفتم و صحبت کردم ولی واسه پوزیشنشون نروژی گرفتن . من NTNU,Bergen,Oslo,stvanger واسه همشون اپلای کردم ولی نتونستم پذیرش بگیرم. آیا امکان داره به خاطر Motivationam ریجکت شم. یکی از  همکلاسی های ارشدم از برگن پذیرش گرفته با معدل پایین تر از من و  مدرک زبان هم نداشت. آیا امکانش هست که Motivationam رو واسه شما بفرستم که چک کنید؟

سلام
فرایند پذیرش گرفتن خیلی قانونمند نیست بخاطر همین هرچه تعداد جاهایی که اپلای می کنی بالا ببری شانست بیشتر میشه. همانطور که خودت گفتی تو یک مورد یه نروژی گرفتن و تو مواردی دیگه هم مشابه این اتفاق ممکن افتاده باشه. منم اتفاقا توی سی وی و کاور لترم اشتباهات بسیار بدی داشتم و این باعث شده بود که اوایل هیچ جواب مثبتی نگیرم ولی وقتی دادم یک نفر برام تصحیح کرد شرایط بهتر شد. (البته امیدوارم مثل Motivationam فارسی با انگلیسی تلفیق نکرده باشی[img]images/smilies/wink.gif[/img])  من انگلیسی ضعیفی دارم ولی اگر خواستید برام بفرستید شاید بتونم تو موارد دیگه کمکتون کنم.
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

01-08-2013, 03:43 PM
(30-07-2013, 12:18 PM)'shirinf' نوشته: با سلام

خیلی متاسفم که زود تر این سوالتون رو ندیدم...   من هم اگه بخاید میتونید برام بفرستید و براتون چکش میکنم..
در ضمن میتونید به این تاپیک که در همین مورد هست سر بزنید و خیلی چیزای خوبی که اونجا نوشته شده رو مطالعه کنید و اونجا هم بچه های بیشتری بهتون کمک میکنن...
موفق باشید و امیدوارم هر چه زود تر پذیرش بگیرید   Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین Amin A
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

24-10-2013, 06:21 PM
سلام
من رشته تحصیلیم کارشناسی معماری بوده می
 خواهم واسه master در دانشگاه اسلو اقدام کنم ایا به رشته معماری فاند میدن اصلا
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
24-10-2013, 06:55 PM
(24-10-2013, 06:21 PM)'Amin A' نوشته: سلام

با سلام 
دوست عزیز معمولا واسه مستر فاند خیلی کم پیش میاد که بدن ! حالا هر کشوری که باشه !
اکثر فاندها به دانشجویان دکتری تعلق میگیره اونم با اسامی مختلف ...TA .RA و...
شما میتونید  سوالهای مرتبط با رشته تون رو در تاپیک مربوط به رشته عمران ومعماری همین سایت هم مطرح کنید تا دوستان که اطلاعات بیشتری دارند راهنماییتون کنند 
موفق باشید 
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
نقل قول  

آفلاین roshanak25
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
24-10-2013, 07:35 PM
(24-10-2013, 06:21 PM)'Amin A' نوشته: سلام
در ادامه صحبتهای دوستمون مهناز باید بگم، فاند گرفتن در مقطع ارشد در کشورهایی که تحصیل رایگان دارن (از جمله نروژ) به مراتب سخت تر از کشورهای دیگه هست.
برای رسيدن به هدف، بايد از مرز خستگی گذشت؛ بايد نيرومندتر از توان خود بود. گروتوفسكی
همیشه به
خود اعتماد داشته باشید. اگر یک بار کاری را با موفقیت انجام داده باشید، بازهم می توانید. آنتونی رابینز
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

24-10-2013, 07:40 PM
امین جان ناامید نشو. دنبال فاند در نروژ نباش، با یک برنامه ریزی و کار نیمه وقت در نروژ هزینه ای به مراتب کمتری رو از خانواده می تونی تحمل کنی. در گوگل راجع به شغل ها و هزینه زندگی در نروژ جستجو کن. شدنیه، اگر اهل کار باشی.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (11): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 11 بعدی »