عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی فنلاند تحصیل در فنلاند پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس

صفحه‌ها (22): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس
آفلاین soheil_gh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-03-2015, 12:16 AM
با سلام
 کاردانی نرم افزار با معدل 16.95 و کارشناسی هم فعلا 16.5 هست ielts هم ایشالا 7 . آیا شانسی برای دانشگاه هایی مثل هلسینکی دارم اگه نه کدام دانشگاه برای نرم افزار بهتره؟
من می خواسم پذیرش برا ارشد بگیرم بعد دوباره برم یه مقطع پایین تر با تغییر گرایش مثلا بیوتکنولیوژی از لیسانس شروع کنم ولی مثل اینکه دوره های لیسانس به فنلاندی . به نظر شما هیچ راهی داره که لیسانسو تو فنلاند دوباره بخونم؟
نقل قول  

آفلاین kardkond
**
نقل قول

02-04-2015, 08:30 PM
در مقایسه با کشور آلمان، با توجه به هزینه های نسبتا برابر زندگی هر دو کشور و با در نظر گرفتن فرصت های شغلی به مراتب زیادتر،آب و هوای مناسبتر و زبان قابل تحملتر Big Grin کشور آلمان... بنظر شما کدوم خصوصیت کشور فنلاند اونو تبدیل به گزینه قابل رقابت با آلمان میکنه...؟؟
نقل قول  

آفلاین anis
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

02-04-2015, 11:11 PM
سلام من دانشجوی رشته معماری دانشگاه ازاد با معدل 16 و کار روی ی مقاله داخلی و زبان برای ایلتس میخواستم بدونم برای مستر از کدوم دانشگاه میتونم براحتی پذیرش بگیرم در ضمن توانای مالی هم دارم ...مرسی
نقل قول  

آفلاین armani
**
نقل قول

09-04-2015, 06:47 PM
سلااااام خدمت جناب ساااام عزیز

آقا انقد گفتی قبول می کنن پذیرش دوتاشون اومد [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
این لیست جاهایی که فعلا پذیرش دادن.

1. Politecnico di Milano - Telecommunication Engineering
2. TU Chemnitz - Information and Communication Engineering
3. Turku - Information security and cryptography M.sc-tech
4. Tempere - Information Technology

و راستش خیلی دوبه شک هستم که کدومو انتخاب کنم، میدونم شاید جای درشتی برای پرسیدنش نباشه اما خاستم نظرتون رو بدونم. از نظر دانشکاه زندگی تو ایتالیا یا آلمان یا فنلاند؟
و یه چیز مهم دیگه، این دانشگاها یا کشورا تاثیری در ادامه تحصیل phd در آمریکا یا کانادا دارند یا خیر؟

بسیاااااار ممنون از زحماتتون.
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-04-2015, 09:34 PM
(09-04-2015, 06:47 PM)'armani' نوشته: سلااااام خدمت جناب ساااام عزیز
آقا انقد گفتی قبول می کنن پذیرش دوتاشون اومد [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
این لیست جاهایی که فعلا پذیرش دادن.
1. Politecnico di Milano - Telecommunication Engineering
2. TU Chemnitz - Information and Communication Engineering
3. Turku - Information security and cryptography M.sc-tech
4. Tempere - Information Technology
و راستش خیلی دوبه شک هستم که کدومو انتخاب کنم، میدونم شاید جای درشتی برای پرسیدنش نباشه اما خاستم نظرتون رو بدونم. از نظر دانشکاه زندگی تو ایتالیا یا آلمان یا فنلاند؟
و یه چیز مهم دیگه، این دانشگاها یا کشورا تاثیری در ادامه تحصیل phd در آمریکا یا کانادا دارند یا خیر؟
بسیاااااار ممنون از زحماتتون.

سلام والا من اگه باشم
المان را انتخاب می کنم که هم شرایط زندگی بهتری دارد و هم مردم بسیار بهتری نسبت به فنلاند دارد ولی بشرطی که ویزا بگیرید
ایتالیا هم مردم خوبی دارد و اب و هوای بسیار بهتر از فنلاند
در مورد انتخاب بین تامپره و تورکو من باشم تامپره را انتخاب می کنم بخاطر مردم و جو بهتری که شهرش دارد البته رنک رشته شما من نمی دانم کدام دانشگاه بهتر باشه 
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین ACU
**
نقل قول

09-04-2015, 10:37 PM
دوستان لیست رشته های حساس رو از کجا میشه گیر آورد؟ من الان دقیقا دو روزه یه سره دارم سرچ میکنم ولی یه همچین لیستی فقط برای آمریکا وجود داره. برای کشور های اروپایی چیزی پیدا نکردم!

میشه از خود اداره مهاجرت سوال کرد؟
نقل قول  

آفلاین armani
**
نقل قول

10-04-2015, 09:03 AM
(09-04-2015, 09:34 PM)'saaaaam' نوشته:
سلام والا من اگه باشم
المان را انتخاب می کنم که هم شرایط زندگی بهتری دارد و هم مردم بسیار بهتری نسبت به فنلاند دارد ولی بشرطی که ویزا بگیرید
ایتالیا هم مردم خوبی دارد و اب و هوای بسیار بهتر از فنلاند
در مورد انتخاب بین تامپره و تورکو من باشم تامپره را انتخاب می کنم بخاطر مردم و جو بهتری که شهرش دارد البته رنک رشته شما من نمی دانم کدام دانشگاه بهتر باشه 

ببینم از این جهت که واسه phd بخوام برم کانادا یا آمریکا تفاوتی نداره ؟ شانست کم و زیاد نمیشه با انتخاب هرکدوم؟
نقل قول  

آفلاین armani
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-04-2015, 09:06 AM
(02-04-2015, 08:30 PM)'kardkond' نوشته:
در مقایسه با کشور آلمان، با توجه به هزینه های نسبتا برابر زندگی هر دو کشور و با در نظر گرفتن فرصت های شغلی به مراتب زیادتر،آب و هوای مناسبتر و زبان قابل تحملتر Big Grin کشور آلمان... بنظر شما کدوم خصوصیت کشور فنلاند اونو تبدیل به گزینه قابل رقابت با آلمان میکنه...؟؟

حرفتون درسته، اما معمولا دانشگاهای فنلاند با رنک بالا راخت تر پذیرش میدن، شاید این فاکتور آب و هوا و زندگی تاثیر میزاره
اما یه چیز شخصیه انتخاب بین آب و هوا و شرایط زندگی بهتر یا یه دانشگاه با رنک بالاتر.

موفق باشی
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

10-04-2015, 03:09 PM
'armani dateline='' نوشته:
حرفتون درسته، اما معمولا دانشگاهای فنلاند با رنک بالا راخت تر پذیرش میدن، شاید این فاکتور آب و هوا و زندگی تاثیر میزاره
اما یه چیز شخصیه انتخاب بین آب و هوا و شرایط زندگی بهتر یا یه دانشگاه با رنک بالاتر.
موفق باشی
والا می دونم اینجا جاش نیست قبلا از مدیران محترم عذر می خواهم 
دوست خوب بنظر من همه چیز به رنک دانشگاه بستگی نداره شما اگر بتونید در یک دانشگاه با رنک پایینتر ولی معدل بالا و رزومه قوی فازق التحصیل بشید بنظر من شانس بیشتری برای بورس دکتری شدن دارید تا یک نفر با معدل پایین و رزومه نچندان قوی از یک دانشگاه رنک بالا

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-04-2015, 03:11 PM
'armani dateline='' نوشته:
ببینم از این جهت که واسه phd بخوام برم کانادا یا آمریکا تفاوتی نداره ؟ شانست کم و زیاد نمیشه با انتخاب هرکدوم؟

والا دوست خوب نمیشه صد درصد پاسخ داد بنظر من در رشته های ای تی و کامپیوتر کلا فنلاند تحصیل کردن شانس بورس دکتری شدن را اضافه می کند چون دانشگاه های قویی دارد ولی در مورد سایر رشته ها نظرم مثبت نیست

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (22): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 بعدی »