عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها استرالیا و نیوزلند تحصیل در استرالیا و نیوزلند دانشگاه های استرالیا v
1 2 بعدی »
پذیرش از دانشگاه ملبورن استرالیا (Melbourne)

صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش از دانشگاه ملبورن استرالیا (Melbourne)
آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-04-2012, 09:58 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-04-2012, 10:08 AM توسط amin_mb.)
با سلام خدمت دوستان!

در این تاپیک با شرایط، مدارک، نکات مفید در اخذ پذیرش و بورس از دانشگاه University of Melbourne آشنا خواهیم شد!

موفق باشید!

برای حفظ نظم و دسترسی سریع به اطلاعات مورد نیاز از دوستان عزیز خواهشمندیم سوالات کلی خودتان در مورد نحوه درخواست پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا را در تاپیک مربوطه مطرح نمایید و از این تاپیک صرفا برای پرسش و پاسخ در مورد این دانشگاه خاص استفاده کنید.
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-05-2012, 12:08 AM
Available Research Projects in Engineering departments

http://www.eng.unimelb.edu.au/research/graduate.html
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
11-08-2012, 05:23 PM
دوستان عزیزم سلام

1- وبسایت دانشگاه
www.unimelb.edu.au

2- وبسایت راهنمای اپلای
http://futurestudents.unimelb.edu.au/admissions/

3-لیست هزینه و شهریه ها بر اساس مقاطع مختلف
http://futurestudents.unimelb.edu.au/admissions/fees

4- آشنایی با انواع بورس
http://futurestudents.unimelb.edu.au/adm...holarships

3- فرم درخواست پذیرش و بورس

.doc   application-for-admission.doc (اندازه 515.5 KB / تعداد دانلود: 78)

.pdf   application-for-admission.pdf (اندازه 314.01 KB / تعداد دانلود: 262)

4- فرم توصیه نامه

.doc   Academic_Referee_Report_form_2012_07.doc (اندازه 289 KB / تعداد دانلود: 110)

5- راهنمایی تهیه رزومه

.pdf   Guide_to_Formatting_Your_CV.pdf (اندازه 118.61 KB / تعداد دانلود: 273)

6- نمرات مورد نیاز زبان برای تحصیلات تکمیلی این دانشگاه برای رشته های مختلف
http://futurestudents.unimelb.edu.au/adm...oefl-ielts

نکته قابل توجه اینه که، فرم برای پذیرش و بورس یکسان هست.

ارادت
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین 123456789asd
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-08-2015, 04:44 PM
سلام من میخوام از دانشگاه ملبورن تو مقطع ارشد پذیرش بگیرم فارغ التحصیل رشته مهندسی برق قدرت هستم از دانشگاه پیام نور زنجان معدلم 19.92 هستش 7 تا مقاله ای اس آی دارم و ترجمه 2 مقاله رو تو سوابقم دارم نمره ای لس 80 وتافل 70 لطفا راهنمایی کنید منو
نقل قول  

آفلاین fahim2398
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-09-2015, 10:34 AM
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه راهنمایی جامع می خواستم .. و ممنون می شم که دوستان مطلع به من کمک کنند. من کارشناس ارشد رشته اطلاعات و دانش شناسی هستم ، همون رشته کتابداری سابق. قصد ادامه تحصیل در مقطع دکتری در یکی ازدانشگاه های استرالیا دارم. توی سایت دانشگاه ملبورن به دنبال این رشته و یا گرایش هاش خیلی جستجو کردم ولی چیزی پیدا نکردم. می خواستم مطمئن بشم که ایا دانشگاه ملبورن در این رشته در مقطع دکتری پذیرش داره یا خیر
کلیدواژه جستجوی رشته ام به این صورته
information study
information science
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

01-11-2015, 03:04 AM
سلام کارشناسی ارشدمدیریت مالی دانشگاه آزاد سنندج با معدل 15/52 دارم برای مدرک دکتری قصد ادامه تحصیل دارم کارمند هستم 3 مقاله ای اس آی دارم عنایت بفرمایید ارشاد و راهنمایی نمایید تشکر
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
01-11-2015, 09:39 AM
(01-11-2015, 03:04 AM)مهمان نوشته: سلام کارشناسی ارشدمدیریت مالی دانشگاه آزاد سنندج با معدل 15/52 دارم برای مدرک دکتری قصد ادامه تحصیل دارم کارمند هستم 3 مقاله ای اس آی دارم عنایت بفرمایید ارشاد و راهنمایی نمایید تشکر

"ارشاد و راهنمایی" کاری هست که ما اینجا انجام میدیم  Big Grin. نظر من اینه که اگر مقالاتتون در ژورنالهای معتبری نمایه شده، با یک نمره IELTS 6.5 (البته فکر میکنم برای رشته شما در این دانشگاه  و خیلی دیگر از دانشگاههای دیگر در استرالیا 7 باشه) شانس خوبی خواهید داشت. بهترین راه اینه که به دنبال اساتیدی با زمینه کاری مشترک (نه فقط در این دانشگاه، در همه دانشگاههای استرالیا) باشید و باهاشون ارتباط برقرار کنید. در نهایت هم پس از توافق روی یک پروپوزال اپلای کنید.

موفق باشید
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین roia
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

18-12-2015, 11:57 PM
سلام
من رشته تحصیلی ام مهندسی صنایع هست و خواستم بدونم چه دانشگاه هایی در ملبورن این رشته رو ارائه می کنند و رنک حدودی شون رو می خواستم. چون موفق نمیشم همچین اطلاعاتی رو پیدا کنم. خواستم بدونم شما در این مورد اطلاعاتی دارید؟  @Andre
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
19-12-2015, 12:59 AM
(18-12-2015, 11:57 PM)roia نوشته: سلام
من رشته تحصیلی ام مهندسی صنایع هست و خواستم بدونم چه دانشگاه هایی در ملبورن این رشته رو ارائه می کنند و رنک حدودی شون رو می خواستم. چون موفق نمیشم همچین اطلاعاتی رو پیدا کنم. خواستم بدونم شما در این مورد اطلاعاتی دارید؟  @Andre

درود،

ببنید. باید خودتون وقت بذارید و برید سایت دانشگاهها و دنبال لغاتی مانند "Industrial Engineering" و یا کی ورد های مشابه باشید. این جستجوی من در دانشگاه موناش (ملبورن) بود. از موتورهای جستجو هم در صورتی که کی ورد مناسب استفاده کنید میتونید کمک بگیرید.

موفق باشید
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین mohammadgh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

30-01-2016, 04:09 PM
سلام و عرض خسته نباشید
رشته:تربیت بدنی
مقطع:کاردانی
معدل ترم یک:۱۸/۴۷
رزومه: مدرک مربیگری درج ۳ والیبال_مدرک ماساژ ورزشی از فدراسیون پزشکی_مدرک icdl1_گواهی شرکت دوره اب درمانی ازفدراسیون پزشکی ورزشی_گواهی شرکت در دوره حرکات اصلاحی_حضور در مسابقات کشوری و لیگ برتر والیبال_دو مصاحبه در روزنامه_حضور در اردوهای تیم ملی_
نمیدونم اینا رزومه حساب میشن یانه ولی بجز اینا الان دارم میرم کلاس های زبان تا ایلتس بگیرم و نمرم هم از متوسط بالا حساب کنین و اینکه معدل کاردانی هم ۱۸ ب بالا میاد بدون شک .از اونجا ک تو کارشناسی زیاد بورسیه با کمک هزینه نمیدن می خواستم بدونم برای ارشد رشته تربیت بدنی گرایش اسیب شناسی دیگه چه چیزهایی لازمه (مدارک) و اینکه شانسم تا چه حده برای پذیرش و فول فاند؟.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »