عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی روسیه، اوکراین، و بلاروس اوکراین پذیرش از اکراین در مقطع لیسانس و فوق لیسانس

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش از اکراین در مقطع لیسانس و فوق لیسانس
آفلاین niima
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-12-2014, 08:54 PM
(14-12-2014, 03:49 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
خیر. هر دوره ای کوتاه مدت هم در کشوری باشید که مورد تایید نباشه بین عمومی و تخصصی فرق نداره. بهتره از اول به کشوری مناسب فکر کنید. روسیه و ....

راستش من فوق لیسانس کشاورزی هستم و 27 سالمه. دنبال یه کشور ارزونتر میگردم. اوکراین خوب بوده ولی دیگه تایید نمیشه. در مورد رومانی و بلاروس چطور؟ ببخشید که در این بخش این سوال رو میپرسم. در فروم های مربوطه کسی جواب نمیده.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
15-12-2014, 09:56 AM
(14-12-2014, 08:54 PM)'niima' نوشته:
راستش من فوق لیسانس کشاورزی هستم و 27 سالمه. دنبال یه کشور ارزونتر میگردم. اوکراین خوب بوده ولی دیگه تایید نمیشه. در مورد رومانی و بلاروس چطور؟ ببخشید که در این بخش این سوال رو میپرسم. در فروم های مربوطه کسی جواب نمیده.

شما اگر برات سن و هزینه و وقتش مهمه به نظرم به این کشورها 
برو فیلیپین یا چین یا هند بخون. بقیه جاها هزینش خیلی بالاست.
در خصوص رومانی میتونی اینجا رو ببینی و مجارستان هم که اخیراً دیدم ایرانی ها میرن.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین مرتضی aerospace
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-01-2015, 01:44 AM
با عرض سلام و درود بی پایان بر شما میخواستم بدونم دانشگاه nauاوکراین تو رشته هوافضا چه طوره؟؟؟کلا می ارزه برم یا نه؟؟؟ هزینه تحصیل تا اتمام دوره ارشد رو هم اگه بگید که واقعا ممنون میشم .راستی من دانشجوی سال اخر هوافضا هستم .مرسی
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
30-01-2015, 01:41 PM
(30-01-2015, 01:44 AM)'مرتضی aerospace' نوشته: با عرض سلام و درود بی پایان بر شما میخواستم بدونم دانشگاه nauاوکراین تو رشته هوافضا چه طوره؟؟؟کلا می ارزه برم یا نه؟؟؟ هزینه تحصیل تا اتمام دوره ارشد رو هم اگه بگید که واقعا ممنون میشم .راستی من دانشجوی سال اخر هوافضا هستم .مرسی

دروود.
من قبل از اینکه در خصوص این داشنگاه اظهار نظر کنم چند مورد رو بررسی کنم بعد خودت دستت میاد. 
زبان روسی، اینده نه چندان روشن، جنگ و بحران ناشی از ان، عدم تایید از سوی وزارت علوم (البته با شرایط خاص ممکنه)
این موارد معیاری بود که من خیلی توصیه نمیکنم و اگر واقعاً به محیط روسی علاقه دارید بهتره به روسیه فکر کنید هم دانشگاههای مناسب تر داره و ممکنه دوره انگلیسی هم پیدا کنید و از همه مهمتر ارتباطش با ایران بسیار مناسب و به لحاظ تایید مدرک و فاصله هوایی کمتر و روادید ویزا راحت تر سایر موارد موردی نداره و در اینده بهتره میتونی تصمیم بگیری. تو شهر مسکو و سنت پترزبورگ هم کلی دانشگاه هوایی وجود داره.
اما این دانشگاه از رنک خبری نیست تنها اسمش رو بیشتر شنیدم و اینکه در پایتخته اکراینه و زبان تحصیلش هم روسی هست. برای تماس بیشتر میتونی اینجا رو نگاه کنی و باهاشون مکاتبه کنی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2