عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا روادید گردشگری آمریکا B1 و B2 ویزا برای شرکت در کنفرانس و کنگره در امریکا

صفحه‌ها (11): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 11 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ویزا برای شرکت در کنفرانس و کنگره در امریکا
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-09-2011, 11:18 AM
فکر می‌کنم وقتی شما منتظر کلیرنس هستید نمی‌تونید مجددا برای ویزا اقدام کنید. البته این رو مطمئن نیستم. بهتره که با سفارت چک کنید. احتمال داره که اگر ایمیل بزنید بهتون جواب بدن.
کلیرنس به طور کلی حساب و کتاب مشخصی نداره، ولی نرمالش همون حدود ۴۵ تا ۹۰ روز هست. بعضی از موارد هم هست که سفارت ویزای ایرانی‌ها رو بدون کلیرنس صادر می‌کنه. این که ویزای چه کسانی بدون کلیرنس صادر می‌شه هم هیچ حسابی نداره و صرفا به نظر سفارت بستگی داره، ولی بیشتر افرادی که بدون کلیرنس ویزا می‌گیرند خانم‌ها هستند. برای آقایون ظاهرا سخت‌گیری بیشتر هست.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین z.mehra
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

14-09-2011, 01:24 PM
خب فرضا که کلیرنس من تمام بشه و ویزا هم صادر بشه می تونم ازش برای کنفرانس بعدی استفاده کنم ؟
الان می تونم وقت سفارت بگیرم تا اگه یه موقع جواب کلیر امد و ویزا صادر نشد دوباره اقدام کنم ؟
مرسی که جواب میدین.

نقل قول  

آفلاین z.mehra
**
نقل قول

14-09-2011, 03:06 PM
کلا کلیرنس چقدر اعتبار داره و اعتبارش کی شروع میشه ؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

15-09-2011, 10:30 AM
راستش مطمئن نیستم، اما فکر می‌کنم که شما ویزای B-1 رو نمی‌تونید برای کنفرانس دیگه‌ای استفاده کنید.
وقت سفارت رو اما می‌تونید الان بگیرید که اگر ویزا صادر نشد بتونید دوباره اقدام کنید.
مدت اعتبار کلیرنس برای ویزا رو راستش نمی‌دونم. اعتبار کلیرنس معمولا برای کارهای متفاوت فرق می‌کنه ولی فکر نمی‌کنم برای ویزا کمتر از ۳ ماه باشه، منتها اگر فایل شما رو مجددا برای کلیرنس به امریکا بفرستند باز حساب و کتابی نخواهد داشت و نمی‌شه با قطعیت گفت که چون قبلا کلیرنس رو گرفتید این بار حتما خیلی سریع جواب خواهید گرفت، هر چند که احتمال این موضوع وجود داره.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین z.mehra
**
نقل قول

15-09-2011, 10:37 AM
خب چه جوری میشه مطمئن شد ؟ برای ویزای تحصیلی که میشه از کلیر قبلی استفاده کرد . هر چی هم ایمیل می زنیم جواب نمیدن
من از کجا بدونم کی کلیرم میاد که برای اون موقع وقت بگیرم ؟
ممنون که جواب میدن
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
15-09-2011, 10:57 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-09-2011, 11:01 AM توسط Babak.)
راستش نمی‌دونم چطور می‌شه مطمئن شد که از اون ویزا می‌تونید برای شرکت در کنفرانس دیگه‌ای استفاده کنید.
من حتی این FAQ از سایت دولت آمریکا که در مورد ویزای B-1 هست رو هم خوندم، ولی متاسفانه چیزی در این مورد نبود. هر چند که این مورد درش نوشته شده که یکی از کاربردهای ویزای B-1 شرکت در کنفرانس در تاریخ مشخصه:
Attend a scientific, educational, professional or business convention, or a conference on specific dates
اگر چه نمی‌شه با قطعیت گفت، اما وجود «تاریخ مشخص» شاید تا حدی به این موضوع اشاره کنه که شما از این ویزا برای شرکت در کنفرانس در تاریخ‌های دیگه‌ای نمی‌تونید استفاده کنید.

در مورد وقت سفارت، طبیعتا شما نمی‌تونید متوجه بشید که کلیرنس شما کی خواهد رسید، اما به نظر من سعی کنید برای اطمینان طوری وقت بگیرید که حداقل سه، چهار ماه قبل از کنفرانس برای ویزا اقدام کنید.

نقل قول  

آفلاین z.mehra
**
نقل قول

15-09-2011, 11:51 PM
به نظرتون با این اوصاف بهتره باز همون دبی اقدام کنم یا جاهای دیگه ؟
شنیدم کشورهایی مثه ترکیه و قبرس خیلی بهتر ویزا میدن .
راستی من شنیدم وقتی ویزای B1 واسه کنفرانس میگیری چون اعتبارش 6 ماهه بعد کنفرانس هم بری مشکل نداره . درسته ؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

16-09-2011, 09:57 AM
به طور کلی قبرس و ترکیه راحت‌تر ویزا می‌دن و فکر می‌کنم شانس شما احتمالا از اون کشورها بیشتر باشه.

در مورد ویزای B-1 هم همون طور که در پست قبلی هم گفتم، مطمئن نیستم که آیا شما از این ویزا فقط برای شرکت در کنفرانس می‌تونید استفاده کنید یا خیر. این احتمال وجود داره که اگر بعد از گذشتن زمان کنفرانس وارد امریکا بشید، در مرز به مشکل بربخورید، اما باز هم تاکید می‌کنم که جواب این سوال رو با قطعیت نمی‌دونم.

نقل قول  

آفلاین z.mehra
**
نقل قول

17-09-2011, 08:19 AM (آخرین تغییر در ارسال: 17-09-2011, 08:19 AM توسط z.mehra.)
Please
share the information about the new invitation to attend the second
conference with the US Embassy in Dubai because they will make the final
determination of visa length and validity.
با تشکر از جواب هاتون
من این پیام رو از سفارت باکو گرفتم. پس یعنی امکانش هست که خود دوبی طول مدت و اعتبار ویزا رو با توجه به کنفرانس دوم افزایش بده ؟

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-09-2011, 10:26 AM
بله، این احتمال وجود داره و ممکن هم هست که اگر زمان کنفرانس اول گذشته، خود سفارت ویزا رو برای کنفرانس بعدی صادر کنه.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (11): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 11 بعدی »