عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان روادید آلمان ویزای کار آلمان

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.7 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ویزای کار آلمان
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
20-06-2015, 09:29 PM
(20-06-2015, 05:02 PM)'amin777888' نوشته: سلام خوب هستین.من ایرانم.مهندسی کامپیوتر دارم.و بدنبال کار در آلمانم.آژانس مهاجرت ملکپور بمن گفته برام ویزای شیش ماهه کار تو آلمان رو میگیره.و۳۵۰۰یورو میگره تا برام کار پیدا کنه و ۳۵۰۰یورو دیگه میگیره بعد از سرکار رفتن در اونحا.من لیسانس کامپیوتر دارم و میخاستم لطف کنین منو راهنمایی کنین که آیا بیام اونجا میتونم کار گیر بیارم ؟پیشاپیش مرسی.البته من بدنبال ماندگاری در آلمانم و حتا بایه کار سفید ماهانه ۸۰۰یورو هم قانعم بشرط اینکه اونجا که سرکار میرم حاظر باشن قرارداد ببندن تا بتونم همسرمو بیارم و ماندگار بشم.من پنج سال کافی نت داشتم و به کارای کاپیوتری مسلطم.البته خیلی حرفه ای در حد برنامه نویس نیستم

در زمینه هزینه براورد شده اطلاعی ندارم!!! کار هم ریخته نیست که بیایید و براحتی پیدا کنی. تسلط کامل به زبان المانی و دانش کافی از رشته خودت میتونه کمکت کنه. به نظرم با تحقیق برو جلو.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
24-06-2015, 03:49 PM
(22-06-2015, 10:32 PM)maryammasoud نوشته: سلام دوستان
من تو ی سایتی خوندم کسی که با ویزای ازدواج میره المان نمیتونه اونجا کار کنه یا درس بخونه ، این درسته؟

من همچین موضوعی رو ندیدم، هیچ مشکلی نیست.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین usef123
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-09-2015, 02:17 PM
سلام دوستان ..من   طراح هستم و با شرکتهای تولید بازی های کامپیوتری همکاری میکنم ... اخیرا  یک شرکت آلمانی  در زمینه تولید بازیهای کامپیوتری از کارهای من خوشش اومد و علاقمند شد که با این شرکت همکاری داشته باشم .. من زبان آلمانی اصلا بلد نیستم و و فقط با این شرکت به زبان انگلیسی صحبت کردم ... اونها هم به من گفتن ما توی شرکت به زبان انگلیسی صحبت میکنیم ( و اینم اضافه کنم که من مدرک زبان انگلیسی هم ندارم )  . یکی از دوستان من به من گفت که ممکنه سفارت بخاطر نداشتن مدرک زبان بهت گیر بده! با توجه به اینکه شرکت المانی از من مدرک زبان نمیخواد .. ایا ممکنه باز سفارت به من بابت این موضوع گیر بده ؟

مرسی
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
06-09-2015, 02:18 PM
(05-09-2015, 02:17 PM)usef123 نوشته: سلام دوستان ..من   طراح هستم و با شرکتهای تولید بازی های کامپیوتری همکاری میکنم ... اخیرا  یک شرکت آلمانی  در زمینه تولید بازیهای کامپیوتری از کارهای من خوشش اومد و علاقمند شد که با این شرکت همکاری داشته باشم .. من زبان آلمانی اصلا بلد نیستم و و فقط با این شرکت به زبان انگلیسی صحبت کردم ... اونها هم به من گفتن ما توی شرکت به زبان انگلیسی صحبت میکنیم ( و اینم اضافه کنم که من مدرک زبان انگلیسی هم ندارم )  . یکی از دوستان من به من گفت که ممکنه سفارت بخاطر نداشتن مدرک زبان بهت گیر بده! با توجه به اینکه شرکت المانی از من مدرک زبان نمیخواد .. ایا ممکنه باز سفارت به من بابت این موضوع گیر بده ؟

مرسی

ان مورد رو باید اول با شرکت المانی مطرح کنید اگر نیاز ندیدن میتونن مستقیم با سفارت مکاتبه کنند و مورد شما رو مکتوب ارسال کنند. اما به هر نحو بهتره شما برای المان دانش زبانت رو بالا ببری زیرا در جامعه بیشتر بهش نیاز دارید.
نقل قول  

آفلاین hamidkazemian
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-09-2015, 03:21 PM
سلام خدمت دوستان گرامی، با آرزوی سلامتی و موفقیت

دوستان کسی از شرایط ویزای شش ماهه جستجوی کار یا همان JobSeeker Visa اطلاعاتی داره که لطف کنه بگه؟ ممنون میشم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

18-09-2015, 05:09 PM
سلام من یک دوستی در آلمان دارم . ودر شرکت خودرو سازی مشغوله ، میخواد منو بیار آلمان ودر شرکت مشغول کار کنه، فقط طریقه اقدام رو نمی دونه، لطفا راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
18-09-2015, 06:01 PM
(18-09-2015, 05:09 PM)مهمان نوشته: سلام من یک دوستی در آلمان دارم . ودر شرکت خودرو سازی مشغوله ، میخواد منو بیار آلمان ودر شرکت مشغول کار کنه، فقط طریقه اقدام رو نمی دونه، لطفا راهنمایی کنید

درود

شما باید از کارفرما پذیرفته بشید واسه کار و پس از مشخص شدن حقوق و بیمه و مالیات کارت آبی بگیرید

دوست شما فقط میتونه معرف شما باشه

موفق باشید
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

08-10-2015, 01:54 AM
(07-10-2015, 11:50 PM)مهمان نوشته: سلام من در سفری که به آلمان داشتم برای دیدن اقوام درجه2با یک دختر آشنا شدم الان قصد ازدواج داریم خواستم بدونم چه پروسه ای باید انجام بشه واسه اقامت دائمم در آلمان لطفاجواباتونو از طریق gmailبفرستید ممنون از همه دوستان
sajjadt81@gmail.com

درود
3 سال بعد ازدواجتون با یک تبعه آلمان میتونید اقدام کنید برای پاسپورت
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

13-10-2015, 12:56 AM
سلام میخواستم بدونم این موسسه ها که میگن ما 4000 یورو میگیرم همه کاراتونو اوکی میکنیمو قرارداد کاری یک ساله با اونور براتون میبندیم واقعا راست میگن یا کلاه برداریه؟؟؟ آخه یعنی به همین راحتی همه چی حله؟؟؟؟ اونم کشور سخت گیری مثل آلمان؟؟؟؟
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

13-10-2015, 01:22 AM
معمولا این موسسات به شیوه ای خیلی رسمی و مودبانه کلاهبرداری میکنند! هیچکدام از مسائلی هم که میگویند غیر قانونی نیست اما از کم اطلاعی متقاضیان سوء استفاده میکنند. مثلا درخواست میکنند که ابتدا ثبت نام کنید و یک امتحان بدهید و ... با هزینه مثلا 800 یورو. بعد قراردادی میبنند که اگر توانستند برای شما کار پیدا کنند و کارهای شما انجام شود 3200 یورو میگرند. نکته مهم این است که سود این موسسات در همان 800 یورو هزینه ثبت نام اولیه است و سایر مسائل سرکاری است.

اگر کار پیدا کردن در کشوری مثل آلمان به همین راحتی بود که الان 500 میلیون نفر با این شیوه مهاجرت کرده بودند!
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »