عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان روادید آلمان ویزای کار آلمان

صفحه‌ها (8): 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.7 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ویزای کار آلمان
آفلاین پریس
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-06-2013, 11:49 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-07-2013, 10:49 AM توسط Babak.)
سلام
من پذیرش کار از یک شرکت آلمانی گرفتم ،کارم سازه های پارچه ای هست و در همین رشته از یک دانشگاه آلمانی مستر گرفتم اما دوره ای که شرکت کردم نیمه حضوری بود و فقط 4 بار ویزای شنگن برای شرکت در کلاس های کوتاه مدت در هر ترم گرفتم،دوره هم به زبان انگلیسی بود و اصلا آلمانی بلد نیستم میخواستم لطف کنید راهنماییم کنید سریع ترین راه برای گرفتن ویزا چیه؟آیا لازمه که که پروسه درخواست اقامت رو طی کنم یا اینکه ویزای کار به مدت کوتاه مثلا 6 ماه میتونم بگیرم و بعد اگر قرار بشه طولانی تر بمونم همونجا درخواست تمدید ویزا بدم؟با توجه به اینکه تو سایت سفارت آلمان گزینه ویزای کار وجود نداره من با چه عنوانی باید درخواست بدم و چه مدارکی لازمه؟محتوا و عنوان دعوتنامه شرکت چی باید باشه؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-06-2013, 01:11 AM
(26-06-2013, 11:49 PM)'پریس' نوشته: سلام
من پذیرش کار از یک شرکت آلمانی گرفتم ،کارم سازه های پارچه ای هست و در همین رشته از یک دانشگاه آلمانی مستر گرفتم اما دوره ای که شرکت کردم نیمه حضوری بود و فقط 4 بار ویزای شنگن برای شرکت در کلاس های کوتاه مدت در هر ترم گرفتم،دوره هم به زبان انگلیسی بود و اصلا آلمانی بلد نیستم میخواستم لطف کنید راهنماییم کنید سریع ترین راه برای گرفتن ویزا چیه؟آیا لازمه که که پروسه درخواست اقامت رو طی کنم یا اینکه ویزای کار به مدت کوتاه مثلا 6 ماه میتونم بگیرم و بعد اگر قرار بشه طولانی تر بمونم همونجا درخواست تمدید ویزا بدم؟با توجه به اینکه تو سایت سفارت آلمان گزینه ویزای کار وجود نداره من با چه عنوانی باید درخواست بدم و چه مدارکی لازمه؟محتوا و عنوان دعوتنامه شرکت چی باید باشه؟
ممنون

ویزایی که شما باید بگیرید ویزای تجاری است. به این راهنما در سایت سفارت آلمان مراجعه کنید. توی این راهنما پاسخ سوالات شما داده شده است.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

27-06-2013, 01:12 AM (آخرین تغییر در ارسال: 21-04-2016, 12:06 AM توسط ForeverBlue.)
mohammadshz\ dateline='\'1371398198' نوشته: سلام 
من از دانشگاه مئنیخ المان پذیرش دارم
الان سفارت زودتر از اگوست وقت نمی ده و اکتبر هم که باید اونجا باشم حالا سوالی که برام پیش اومده این هست  که که چقدر طول میکشه تا ویزا بدن آیا دو ماه زمان مناسبی هست؟؟؟

دو ماه خوبه و میتونین روش حساب کنید. کلا ویزای شنگن بین 18 روز تا 5 هفته طول میکشه

نقل قول  

آفلاین HadiAsiaie
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-07-2013, 03:49 AM
سلام.
روز خوش!
میشه لینکه مدارک ویزای کار از سفارت المان رو به من بدین.
مدارک ویزای کار برای یه شرکت کامپیوتری نه دانشگاه.
من خودم نتونستم تو سفارت المان چیزی پیدا کنم.  اگه لینکه از خود سفارت باشه عالیه. و اگه یه لینکه فارسی از همین سایتم داشته باشین خیلی خوبه(که توضیحاته مفصل تری داشته باشه.)
مرسی

نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

15-07-2013, 03:58 AM
(15-07-2013, 03:49 AM)'HadiAsiaie' نوشته: سلام.
روز خوش!
میشه لینکه مدارک ویزای کار از سفارت المان رو به من بدین.
مدارک ویزای کار برای یه شرکت کامپیوتری نه دانشگاه.
من خودم نتونستم تو سفارت المان چیزی پیدا کنم.  اگه لینکه از خود سفارت باشه عالیه. و اگه یه لینکه فارسی از همین سایتم داشته باشین خیلی خوبه(که توضیحاته مفصل تری داشته باشه.)
مرسی

پاسخ شما در اینجا داده شده است.
نقل قول  

آفلاین HadiAsiaie
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-07-2013, 04:23 AM
مرسی.
ولی من فکر نمیکنم که ویزایی که من میخوام تجاری/بازرگانی باشه. چون که ویزای تجاری  از نوع شنگنه در صورتی که ویزایی که من میخوام ویزای اقامت هست. قرارداد کاری که من با این شرکت بستم هیچ محدودیتی نداره و لااقل ۶ ماه طول میکشه.

تو سفارت یه لینک واسه ویزای اقامت ولی اون به نظر فقط واسه دانشجو ها هست.
نقل قول  

آفلاین arrkaa
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-09-2013, 02:51 AM
دوستان سلاام
من هم برای ویزای کار از سفارت وقت گرفتم اما خیلی سر در گم هستم و نمیدونم دقیق چه مدارکی باید ببرم
مثلا نمیدونم وقتی شزکتی که باهاش قرارداد دارم مدرک دانشگاهی ازم نخواسته آیا حتما باید مدارکم رو به سفارتتحویل بدم؟چون هزینه تایید مدارک بالااتس
لطفا اگر کسی اطلاعی در این زمینه داره کمک کنه
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

02-09-2013, 04:35 AM
(02-09-2013, 02:51 AM)'arrkaa' نوشته: دوستان سلاام
من هم برای ویزای کار از سفارت وقت گرفتم اما خیلی سر در گم هستم و نمیدونم دقیق چه مدارکی باید ببرم
مثلا نمیدونم وقتی شزکتی که باهاش قرارداد دارم مدرک دانشگاهی ازم نخواسته آیا حتما باید مدارکم رو به سفارتتحویل بدم؟چون هزینه تایید مدارک بالااتس
لطفا اگر کسی اطلاعی در این زمینه داره کمک کنه

درود و خوش آمدید به این فروم
میتوانید این جا را ببینید.
نقل قول  

آفلاین arrkaa
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-09-2013, 09:40 AM (آخرین تغییر در ارسال: 02-09-2013, 09:41 AM توسط arrkaa.)
سلاام
ممنونم به خاطر پاسختون
من تمام راهنماهای سفارت را قبلا خوندم.آخرش نفهمیدم اگر شرکتی که قراره در اون کار کنیم از ما مدارک تحصیلی نخواد آیا باز هم باید مدارک تحصیلیمون رو ارایه بدیم؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

02-09-2013, 12:55 PM
(02-09-2013, 09:40 AM)'arrkaa' نوشته: سلاام
ممنونم به خاطر پاسختون
من تمام راهنماهای سفارت را قبلا خوندم.آخرش نفهمیدم اگر شرکتی که قراره در اون کار کنیم از ما مدارک تحصیلی نخواد آیا باز هم باید مدارک تحصیلیمون رو ارایه بدیم؟

دروود.
مگه میشه شرکت ازتون راجع به تحصیل و مدرک زبان چیزی نخواهد؟!! من یکی از دوستانم در شهر دورتمند شرکتی که باهاش کار میکنه شرکت libher ازش علاوه بر تمامی موارد فوق حتی بهش گفته لیست بیمه که در ایران کار میکرده رو هم براش ارسال کنن. من فکر نمیکنم خیلی راحت با این قضیه برخورد کنند اون هم کشوری مثل المان که قانونمند است مگر اینکه دیگه از نزدیک کارتون رو دیده باشن و صحه گذاشته باشن.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »