عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا کلیرنس (Clearance) سفارت آمریکا وضعیت کلیرنس عشق آباد (ترکمنستان)

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
وضعیت کلیرنس عشق آباد (ترکمنستان)
آفلاین yousi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-04-2014, 02:51 PM
سلام دوستان
کسی 2014 از عشق آباد برای F1 اقدام نکرده؟
اگه کسی هست ممنون میشم تجربیاتشو با ما در میون بگذاره!
شنیدم امسال دانشجو هارو پرپر کرده این سفارت!!!! Sad
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
07-04-2014, 12:27 AM
(06-04-2014, 02:51 PM)'yousi' نوشته: سلام دوستان
کسی 2014 از عشق آباد برای F1 اقدام نکرده؟
اگه کسی هست ممنون میشم تجربیاتشو با ما در میون بگذاره!
شنیدم امسال دانشجو هارو پرپر کرده این سفارت!!!! Sad

سلام 
حقيقتا امسال وضعيت جالبي نداشته اما اينطور هم نبوده كه كسي نگيره. دوستان وضعيت رو با سال قبل همين موقع و سال قبل تر همين زمان كه از دم مالتي ميداده مقايسه ميكنند. نتيجتا به نظر ميرسه فعلا سفارت هاي اصلي در اولويت باشند. بازم نتيج هفته هاي آخر بيشتر ميتونه بهتون كمك كنه اگرچه حتي اون نتايج تضميني براي روز مصاحبه ي شما نخواهد بود.
شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-04-2014, 02:35 AM
(07-04-2014, 12:27 AM)'Simon2007' نوشته:
سلام 
حقيقتا امسال وضعيت جالبي نداشته اما اينطور هم نبوده كه كسي نگيره. دوستان وضعيت رو با سال قبل همين موقع و سال قبل تر همين زمان كه از دم مالتي ميداده مقايسه ميكنند. نتيجتا به نظر ميرسه فعلا سفارت هاي اصلي در اولويت باشند. بازم نتيج هفته هاي آخر بيشتر ميتونه بهتون كمك كنه اگرچه حتي اون نتايج تضميني براي روز مصاحبه ي شما نخواهد بود.
شادزي

سفارت های اصلی یعنی چی؟مگه همه سفارت ها اصلی نیستن؟!! منظورتون رو توضیح میدین سایمون جان؟

پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین yousi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
07-04-2014, 03:35 AM
(07-04-2014, 02:35 AM)'ahmadpashaei' نوشته:
سفارت های اصلی یعنی چی؟مگه همه سفارت ها اصلی نیستن؟!! منظورتون رو توضیح میدین سایمون جان؟

سلام
منظور ایشون از سفارت های اصلی سفارت هایی هست که مخصوص دانشجوهای ایرانی هست که برای F1 میخوان اقدام کنند و هم کارمندی که فارسی متوجه بشه دارند هم اینکه به قوانین دانشجوها بیشتر واقف اند که عبارت اند از : دبی، آنکارا، ایروان.
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 6
07-04-2014, 07:26 AM (آخرین تغییر در ارسال: 07-04-2014, 07:38 AM توسط Simon2007.)
(07-04-2014, 02:35 AM)'ahmadpashaei' نوشته:

سلام
بله همونطور كه دوستمون گفتند هست. ضمن اينكه اگر شخصي از جايي مثل عشق آباد كه يك سفارت اصلي نيست ريجكت دريافت كنه و بعد به سفارتي مثل آنكارا كه براي ايرانيان معرفي شده مراجعه كنه اون سفارت خيلي سخت گيرانه برخورد نميكنه و ميتونيد بگيد كه با كيس ايراني آشنا نبودند و شما رو بيجهت رد كردند . اما برعكس اين ماجرا كمي مشكله. يعني شما با يك ريجكت از انكارا بهتره براي عشق آباد اقدام نكنيد چون عشق آباد خيلي راحت و بدون بررسي بيشتر تنها به اين بهانه كه آنكارا با كيس شما به خوبي آشنا بوده و قطعا مشكلي بوده شما رو دوباره رد ميكنند. البته توجه داشته باشيد در هر دو حالت گفته شده استثنا ديده شده .
شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین mj.sarfi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

13-04-2016, 12:54 AM
درود

من و 4 تا از دوستام (همگی مکانیک فول فاند) یه ماه دیگه عشق آباد وقت مصاحبه دارم. 2015-2016 نتیجه مصاحبه ویزای F-1 گذاشته نشده. میدونم کارگزار سفارت آمریکا حدود دو سالی هست که عوض شده و سختگیرتره. لطفا اگر از نتیجه ویزای کسی در این مدت خبر دارید بگید. مثلا بگید چرا ریجکت شده که ما خودمونو آماده کنم.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-04-2016, 08:20 AM
(13-04-2016, 12:54 AM)mj.sarfi نوشته: درود

من و 4 تا از دوستام (همگی مکانیک فول فاند) یه ماه دیگه عشق آباد وقت مصاحبه دارم. 2015-2016 نتیجه مصاحبه ویزای F-1 گذاشته نشده. میدونم کارگزار سفارت آمریکا حدود دو سالی هست که عوض شده و سختگیرتره. لطفا اگر از نتیجه ویزای کسی در این مدت خبر دارید بگید. مثلا بگید چرا ریجکت شده که ما خودمونو آماده کنم.

درود
رشتتون که کلیرنس خواهد داشت. سربازی؟ اعتبار دانشگاه؟فامیل در ایالات متحده؟موضوع کاری؟ نوع فاند؟سابقه کاری؟ اینها همش مهم هستن و هر کدوم میتونه عامل ریجکت باشه. شما اینها رو بیان کنید تا بشه حدس زد روند ویزاتون رو.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mj.sarfi
**
نقل قول

15-04-2016, 01:25 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-04-2016, 01:40 AM توسط mj.sarfi. دلیل ویرایش: اضافه کردن )
(13-04-2016, 08:20 AM)Torkan نوشته: درود
رشتتون که کلیرنس خواهد داشت. سربازی؟ اعتبار دانشگاه؟فامیل در ایالات متحده؟موضوع کاری؟ نوع فاند؟سابقه کاری؟ اینها همش مهم هستن و هر کدوم میتونه عامل ریجکت باشه. شما اینها رو بیان کنید تا بشه حدس زد روند ویزاتون رو.

بااحترام،
ترکان

سربازی نرفتم (معافیت تحصیلی)، دانشگاه اینجا شریف مقطع لیسانس, اونجا دانشگاه NorthWestern تاپ 20 هست. فامیل ندارم آمریکا. فاند فلوشیپ یه سال ماهی 2500 دلار. سابقه کار هم ندارم اصلا. کلا خیلی پاکم. ریسرچ هم مرتبط با سیالات محاسباتی است. گفتم یکی از استادای اونجا یه RP بی خطر هم بهم بده. بقیه دوستام هم مثل منن. ولی رنک دانشگاهشون بالای 50ه و فاند RA هستن. با این اوضاع چطوره عشق آباد چطوره؟

یه سوال مهم دیگه هم دارم. چون مرتبط به اینه می پرسم.

من امروز موفق شدم برای 8 می از سفارت دوبی وقت بگیرم. وقت عشق آبادم هم 12 می ه. میخوام نگهش دارم اگه دوبی ریجکت شدم برم ترکمنستان. الان سوال من اینه که فرضا من 8 می برگردم ایران در حالی که ریجکت شدم. میرم وثیقه ام رو پس میگیرم. و از دانشگاه هم یه نامه اجازه خروج از کشور دیگه میگیرم به مقصد ترکمنستان. نظام وظیفه به من اجازه میده که این وثیقه رو پس بگیرم و باز دوباره بذارم؟ میدونم که 15 میلیون پول رو یه هفته بعد واریز میکنن به حساب. مبلغش برام مسئله ای نیس میتونم همونجا 15 میلیون دیگه برای ترکمنستان بدم بهشون میخوام بدونم قانونا میذارن این کارو بکنم چون فاصله وقت دوبی و عشق آباد فقط 4 روزه. نمیگن شما حداقل باید فلان مدت از ورودت به ایران گذشته باشه تا بتونی دوباره اقدام کنی؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

15-04-2016, 08:43 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-04-2016, 09:12 AM توسط Torkan.)
در مورد دو اجازه بدید دوستانی که اطلاع دارند جواب بدن. 
در مورد اول هر سفارتی برین برای شما مشکلی نیست. تعجب میکنم از اینکه شما این همه استرس دارید! درسته پاک بودن دلیل بر قطعی بودن ویزا نیس ولی شما 90 درصد ویزا رو گرفتین. حالا میزان کلیرنس رو نمیشه قطعی گفت ولی همون دبی هم خوب بود. عشق آباد هم بد نیست چرا حالا دو تا وقت گرفتین یکم جای سوال هست.الان مثلا دبی کلیرنس بخوریم 8 می چیکار میخواین بخورین؟ عشق آباد که نمیتونین برین چون پرونده بازه!

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mj.sarfi
**
نقل قول

15-04-2016, 10:19 AM
(15-04-2016, 08:43 AM)Torkan نوشته: در مورد دو اجازه بدید دوستانی که اطلاع دارند جواب بدن. 
در مورد اول هر سفارتی برین برای شما مشکلی نیست. تعجب میکنم از اینکه شما این همه استرس دارید! درسته پاک بودن دلیل بر قطعی بودن ویزا نیس ولی شما 90 درصد ویزا رو گرفتین. حالا میزان کلیرنس رو نمیشه قطعی گفت ولی همون دبی هم خوب بود. عشق آباد هم بد نیست چرا حالا دو تا وقت گرفتین یکم جای سوال هست.الان مثلا دبی کلیرنس بخوریم 8 می چیکار میخواین بخورین؟ عشق آباد که نمیتونین برین چون پرونده بازه!

بااحترام،
ترکان

من نمیخواستم دو تا وقت بگیرم. هفته پیش دیدم که سفارتهای اصلی پر بودن مجبور شدم از عشق آباد وقت بگیرم. دیشب دوبی باز شد ترجیح دادم برم دوبی چون عشق آباد مسیر هوایی مستقیم از تهران نداره و کلا اقامت دو روز تو اون کشور برام مشکل بود. اگر دوبی بهم کلیرنس بخوره ایمیل میزنم عشق آباد رو کنسل میکنم. اگر ریجکتم کنه مجبورم برم عشق آباد. (اگه نظام وظیفه مشکلی نداشته باشه)
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »