عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی برق و کامپیوتر مهندسی برق وضعیت دانشگاه ها و پذیرش در گرایش های مختلف رشته مهندسی برق

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
وضعیت دانشگاه ها و پذیرش در گرایش های مختلف رشته مهندسی برق
آفلاین josph92
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-09-2013, 04:45 PM
من یخواستم بدونم وضعیت زیر شاخه کنترل تو دانشگاه های امریکا چطوره؟الان که من ترم چهار کارشناسی هستم تا زمانی که  بخوام پذیرش بگیرم(بسته به احتمالش)  با توجه به شرایطم ,چه مراحلی رو باید طی کنم و چه اقداماتی باید از الان بکنم؟
خیلی ممنون.
تا وقتی که تمام فکرو ذهنت درگیر هدفته اگه تو راه صد بارم زمین بخوری دوباره پا میشی بدون توجه به چیز دیگه ای و قوی تر از قبل به راهت ادامه میدی .ولی اگه بخوای تو هدفت تذلذل ایجاد کنی اون موقعست که کوچکترین موانع قد علم میکنن.
نقل قول  

آفلاین farhang1372
**
نقل قول

19-11-2013, 03:34 AM
من رشته ام برق-قدرته مقطع کارشناسی ترمه 5.میخواستم ببینم کدوم کشور رو واسه ادامه تحصیل با توجه به رشته ام پیشنهاد میکنین؟(میدونم سوالم کلیه ولی شما همه ی جوانبشو در نظر بگیرین مثل مخارج.بازار کار.درصده قبولی و ....) واقعا گیج شدم توی همین سایت کلی جوابهای متفاوت بهم دادن.لطفا هر جوابی بهم میدین دلیلشم بگین ممنون میشم
نقل قول  

آفلاین elec59
**
نقل قول

28-01-2014, 02:14 PM
سلام دوستان

کدوم ایالت های آمریکا دارای تعداد بیشتری دانشگاهی که در رشته ی برق قوی باشند هست 
میدونم سوالم خیلی کلی ولی میخوام به طور کلی آشناییتی پیدا کنم آخه دیدم که اکثرا بچه های برق ایالتهای خاصی رو میزنن برام سوال شده
ممنون بابت پاسختون پیشاپیش   
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
28-01-2014, 05:44 PM
(28-01-2014, 02:14 PM)'elec59' نوشته: سلام دوستان
 کدوم ایالت های آمریکا دارای تعداد بیشتری دانشگاهی که در رشته ی برق قوی باشند هست 
میدونم سوالم خیلی کلی ولی میخوام به طور کلی آشناییتی پیدا کنم آخه دیدم که اکثرا بچه های برق ایالتهای خاصی رو میزنن برام سوال شده
ممنون بابت پاسختون پیشاپیش   

سلام 
تمام ايالت ها دانشگاه در خصوص برق دارند. اما يكسري از نظر شرايط كار  بعد از تحصيل يا هزينه يا موارد ديگه مورد توجه هستند. من خودم فكر ميكنم دانشگاه هاي كاليفرنيا نسبت به همه جا در سطح بالاي هستند تو برق و دانشگاه هاي تگزاس از اين نظر كه ايالت كم هزينه تريه و از نظر كار مشكل كمتري وجود داره چرا كه با شركت هاي نفتي در ارتباط هستند \دو ايالت خوب هستند. ولي بازم تو 50 تا ايالت حتما ايالت هاي ديگه هم هستند كه از نظر برق خوب باشند.
شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین mehdi6889
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-02-2014, 02:42 AM
سلام من لیسانس رشته برق کنترل هستم دانشگاه ازاد با معدل 13.5 میخواستم ببینم شانسی برای گرفتن پذیرش دارم با ایلتس 6 .
نقل قول  

آفلاین ebsmob
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-07-2014, 02:17 AM
سلام
بنده متولد 69 هستم و تا پیش دانشگاهی رشته ادبیات رو خوندم و بعد از رد کنکور درس نخوندم حالا میخوام تو رشته برق قدرت ادامه تحصیل بدم لطفا توضیح بدین چه مراحلی رو باید طی بکنم
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
10-07-2014, 08:33 AM (آخرین تغییر در ارسال: 10-07-2014, 08:33 AM توسط M1KE.)
شانس گرفتن پذیرش دارید ولی برای دانشگاه هایی با رتبه های جهانی حدود 500 تا 700 در بیشتر موارد آیلتس 6.5 می خوان. با آیلتس 6 یا باید سراغ رتبه های بدتر برین یا هم که اساسا پذیرش مشروط بگیرین که شانس گرفتن ویزای اونها یک مقدار پایین هست. همین طور شانس گرفتن کمک هزینه تون با این شرایط خیلی پایین میاد. مگر اینکه قصد داشته باشین با هزینه شخصی بخونید. با توجه به اینکه دیگه نمی تونید معدل کارشناسی تون رو بهبود بدین بهتره دست کم نمره زبان تون رو به حدود 7.0 برسونید و شاید در نهایت مجبور بشین ارشد رو در ایران بخونید و با معدل بهتر یک مقدار پرونده تون رو قوی تر کنید که برای دکترا اقدام کنید.
(05-02-2014, 02:42 AM)'mehdi6889' نوشته: سلام من لیسانس رشته برق کنترل هستم دانشگاه ازاد با معدل 13.5 میخواستم ببینم شانسی برای گرفتن پذیرش دارم با ایلتس 6 .

جزوه سایت رو که از نوار ابزار بالای سایت قابل دسترس هست مطالعه کنید و به تاپیک های راهنمای گرفتن پذیرش در مقطع کارشناسی هم سر بزنید.

(10-07-2014, 02:17 AM)'ebsmob' نوشته: سلام
بنده متولد 69 هستم و تا پیش دانشگاهی رشته ادبیات رو خوندم و بعد از رد کنکور درس نخوندم حالا میخوام تو رشته برق قدرت ادامه تحصیل بدم لطفا توضیح بدین چه مراحلی رو باید طی بکنم

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین 2raj_a
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-07-2014, 04:51 PM
دوستان من کارشناسی برق قدرت دارم میخوام برای ارشد اقدام کنم ترجیحا در کشور المان و دانشگاه انگلیسی زبان
کجا ها رو پیشنهاد میدین؟
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Star  23-07-2014, 03:17 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-07-2014, 03:18 PM توسط ahmadpashaei.)
(22-07-2014, 04:51 PM)'2raj_a' نوشته: دوستان من کارشناسی برق قدرت دارم میخوام برای ارشد اقدام کنم ترجیحا در کشور المان و دانشگاه انگلیسی زبان
کجا ها رو پیشنهاد میدین؟

با این شیوه اطلاعات دادن کسی نمیتونه بهتون پیشنهادی بده! معدل مهمترین معیاره و خود دانشگاه محل تحصیل برای المان بسیار مهم.نمره زبانم می خواد. پیشنهاد میدم اول همین تاپیک و کل تاپیکهای مشابه و همینطور جزوه راهنمای سایت رو دانلود کرده و بخونید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین ali689
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-09-2014, 12:07 PM
سلام.
من لیسانسم قدرت بوده دانشگاه تفرش با معدل 17.01.
ارشدم قدرت گیلان بودم با معدل 18.63 شاگرد اول هم هستم.معدل دروسم 19 و نمره پایان نامه 17.
یه کنفرانس داخلی هم دارم.
میخواستم بدونم الان اگر بخوام واسه فاند در امریکا یا کانادا یا المان اقدام کنم به نظرتون در چه زمینه ای فعالیت کنم بهتره؟ انرژی نو؟ یا همین قدرت؟
فعلا مشغول خوندن زبان هستم و همینطور سعی دارم ژورنال بدم. ولی دلم میخواد اول گرایشی که برای دریافت فاند در اون گرایش کمتر به مشکل میخورمو پیدار کنم و توی اون گرایش مقاله بدم. با تشکر
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »