عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
ورود اتباع آمریکایی به ایران

صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ورود اتباع آمریکایی به ایران
آفلاین saeedheidari
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-07-2016, 09:40 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-07-2016, 01:18 AM توسط MaMi.)
با سلام به همه دوستان
همسرم ( آمریکایی اند) قصد اومدن به ایران رو دارن
و فقط هم ترجمعه رسمی از ترکی به فارسی عقد نامه رو دارم
کجا باید برم و چیکار باید بکنم؟
زندگی بی عشق بی محتواست
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
04-07-2016, 10:53 AM
(04-07-2016, 09:40 AM)saeedheidari نوشته: با سلام به همه دوستان
همسرم ( آمریکایی اند) قصد اومدن به ایران رو دارن
و فقط هم ترجمعه رسمی از ترکی به فارسی عقد نامه رو دارم
کجا باید برم و چیکار باید بکنم؟

قبل از هر چیز باید بگم که اطلاعات من در این زمینه زیاد نیست و خودتون باز هم تحقیق بکنید. پاسخ سوال شما بستگی داره به این که شما مرد هستید یا زن. همسر مردان ایرانی، پس از ازدواج تابعیت ایرانی دریافت می‌کنند و برای سفر به ایران باید پاسپورت ایرانی دریافت کنند و با پاسپورت ایرانی سفر کنند.
شوهر خانم‌های ایرانی اما تابعیت ایرانی دریافت نمی‌کنند و برای سفر به ایران نیاز به دریافت ویزا دارند.

در هر دو صورت و تا اونجا که من می‌دونم، شما باید ازدواج خودتون رو در دفتر حفاظت منافع ایران به ثبت برسونید: http://www.daftar.org/far/forms_far.asp?...s&lang=Far

و برای سایر مراحل هم از طریق دستورالعمل‌های داده شده در همون وب‌سایت www.daftar.org عمل کنید.

برخی از پرسش و پاسخ‌های متداول در این زمینه رو می‌تونید در آدرس زیر پیدا کنید:
http://www.daftar.org/far/faq_far.asp?lang=Far
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین saeedheidari
**
نقل قول

04-07-2016, 11:31 AM
(04-07-2016, 10:53 AM)Babak نوشته: قبل از هر چیز باید بگم که اطلاعات من در این زمینه زیاد نیست و خودتون باز هم تحقیق بکنید. پاسخ سوال شما بستگی داره به این که شما مرد هستید یا زن. همسر مردان ایرانی، پس از ازدواج تابعیت ایرانی دریافت می‌کنند و برای سفر به ایران باید پاسپورت ایرانی دریافت کنند و با پاسپورت ایرانی سفر کنند.
شوهر خانم‌های ایرانی اما تابعیت ایرانی دریافت نمی‌کنند و برای سفر به ایران نیاز به دریافت ویزا دارند.

در هر دو صورت و تا اونجا که من می‌دونم، شما باید ازدواج خودتون رو در دفتر حفاظت منافع ایران به ثبت برسونید: http://www.daftar.org/far/forms_far.asp?...s&lang=Far

و برای سایر مراحل هم از طریق دستورالعمل‌های داده شده در همون وب‌سایت www.daftar.org عمل کنید.

برخی از پرسش و پاسخ‌های متداول در این زمینه رو می‌تونید در آدرس زیر پیدا کنید:
http://www.daftar.org/far/faq_far.asp?lang=Far

تشکر از پاسخگویی
بله بنده مرد هستم ولی ایشون فقط برای توریستی میخوان بیان
زندگی بی عشق بی محتواست
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
05-07-2016, 10:20 AM
(04-07-2016, 11:31 AM)saeedheidari نوشته: تشکر از پاسخگویی
بله بنده مرد هستم ولی ایشون فقط برای توریستی میخوان بیان

فکر می‌کنم همسر شما به هر حال شامل تابعیت ایران می‌شن و حدس می‌زنم که برای ورود به ایران باید پاسپورت بگیرند. برای اطمینان توصیه می‌کنم که با دفتر حفاظت منافع تماس بگیرید و ازشون بپرسید:
http://www.daftar.org/far/contact_far.asp?lang=far
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

24-07-2016, 07:51 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-07-2016, 10:20 PM توسط Torkan.)
فقط در جواب عنوان تاپیک:
"به صلاح نیست"!

پ.ن: دوستان با توجه به سو برداشت من قسمتی رو اصلاح بکنم در نوشتم و در واقع تکمیل بکنم. منظور بنده این بود برای دوستانی که واقعا فکر میکنند هیچ کار سیاسی انجام نداده اند و فاند از مراکز حساس نگرفته اند و کار خاص حتی علمی نکرده اند خوب شاید زفتن به ایران حالا به هر دلیلی مشکلی نباشه ولی اگر کسی واقعا ککچکترین شکی در رفتن داره و کار واقعا واجبی نداره به نظر من قبد رفتن رو برنه حداقل در مقطع فعلی.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
26-07-2016, 08:42 AM
(24-07-2016, 07:51 PM)Torkan نوشته: فقط در جواب عنوان تاپیک:

"به صلاح نیست"!

خیلی از امریکایی هستند که به خاطر ازدواج با ایرانی‌ها مایلند که به ایران سفر کنند و نمی‌شه گفت به هیچ وجه چنین کاری رو انجام ندهند. اتفاقا اگر نظر من رو بخواهید کار چندان پر ریسکی هم نیست. من چند مورد از دور و بری‌های خودم رو می‌دونم که به همین شکل به ایران سفر کرده‌اند و مشکلی هم براشون پیش نیومده.

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-07-2016, 08:53 AM
(26-07-2016, 08:42 AM)Babak نوشته: خیلی از امریکایی هستند که به خاطر ازدواج با ایرانی‌ها مایلند که به ایران سفر کنند و نمی‌شه گفت به هیچ وجه چنین کاری رو انجام ندهند. اتفاقا اگر نظر من رو بخواهید کار چندان پر ریسکی هم نیست. من چند مورد از دور و بری‌های خودم رو می‌دونم که به همین شکل به ایران سفر کرده‌اند و مشکلی هم براشون پیش نیومده.

بابک جان با تمام احترام به نظر شما با توجه به اخباری که شنیده میشه و با توجه به اون چیزی که در ایران از منابع موثق شنیدم در حال حاضر حداقل در مقطع فعلی رفتن به ایران صلاح نیست. من اون پست رو به این دلیل زدم که دوستانی که نیازی به رفتن ندارند و واقعا کشته مرده نیستند نرن. وگرنه "به هیچ وجه" فک نکنم کلمه درستی باشه.
نمیخوام تصویر بدی از ایران بدم ولی خوب خواستم اون نکته رو هم بگم.

بااحترام،
ترکان
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-07-2016, 04:58 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-07-2016, 04:59 PM توسط M1KE.)
برای خود آمریکایی ها که تقریبا هیچ خطری نداره و حتی اگر کار خلافی هم بکنند بواسطه حمایت دولتشون چند روز بعد مشکلشون حل میشه. ریسک ایرانی هایی که برمی گردند همواره به مراتب بیشتره چون دولت خاصی نمیتونه از اونها حمایت کنه. ولی در مجموع هم چه آمریکایی چه ایرانی اگر عضو سازمان های سیاسی چیزی نباشین کسی کاری به کار شما نخواهد داشت. حتی اونهایی هم که عضو چنین سازمان هایی هستند اگر در ایران فعالیت سیاسی خاصی نکنند و سرشون به اصطلاح در کار خودشون باشه کسی به اون صورت کاری بهشون نداره مگر اینکه اون فرد عضو خیلی برجسته ای بوده باشه و فعالیت های سیاسی برون مرزی زیادی علیه حکومت داشته باشه. شهروندان عادی مشکل خاصی ندارن.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

26-07-2016, 05:28 PM
(26-07-2016, 04:58 PM)M1KE نوشته: برای خود آمریکایی ها که تقریبا هیچ خطری نداره و حتی اگر کار خلافی هم بکنند بواسطه حمایت دولتشون چند روز بعد مشکلشون حل میشه. ریسک ایرانی هایی که برمی گردند همواره به مراتب بیشتره چون دولت خاصی نمیتونه از اونها حمایت کنه. ولی در مجموع هم چه آمریکایی چه ایرانی اگر عضو سازمان های سیاسی چیزی نباشین کسی کاری به کار شما نخواهد داشت. حتی اونهایی هم که عضو چنین سازمان هایی هستند اگر در ایران فعالیت سیاسی خاصی نکنند و سرشون به اصطلاح در کار خودشون باشه کسی به اون صورت کاری بهشون نداره مگر اینکه اون فرد عضو خیلی برجسته ای بوده باشه و فعالیت های سیاسی برون مرزی زیادی علیه حکومت داشته باشه. شهروندان عادی مشکل خاصی ندارن.
خیلی عذر میخوام M1KE عزیز
ایا چند نفر اخیر که مشکل پیش اومده براشون مشکل سیاسی داشتند؟؟
خیر، فقط کارشون درس و تحقیق در دانشگاه بوده!
خودمون هم تقریبا میدونیم کسی سرش الکی درد نمیکنه که خودشون با پای خودشون خودشون رو گیر بندازن!
به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
نقل قول  

آفلاین saeedheidari
**
نقل قول

02-08-2016, 08:16 AM
با سلام ما تصمیم گرفتیم بریم کیش
با تماس های که من گرفتم گفتن مانعی وجد نداره و روادید هم نمیخواد هفته دیگه ما کیش هستیم هر اتفاقی افتاد.سعی میکنم در جریان بزارمتون
زندگی بی عشق بی محتواست
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 15-06-2025، 07:39 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی