عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا سفر به آمریکا واکسیناسیون برای ورود به آمریکا

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
واکسیناسیون برای ورود به آمریکا
آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-05-2013, 05:20 AM
سلام الان من با یه مشکل مواجه شدم. من مقیم امریکا هستم و گرین کارت دارم.
نامه ی ادمیشنم که اومده گفته باید  immunization certification  ام رو سابمیت کنم تا بتونم برای کلاسهام رجیستر کنم.
خب.... من وقتی داشتم برای گیرن اقدام می کردم همه ی مدارکم رو گرفتن و گذاشتن تو پرونده ی خودشون و فرستادن برای  immigration. الان من باید چیکار کنم دقیقاً؟  هیچ چی ندارم بجز کپی مدارک پزشکیم:|
زنگ بزنم به اون دکتری که برای گرین کارتم رفتم پیشش بهش بگم تاییدیه بفرسته برای دانشگاه؟
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

20-05-2013, 06:53 AM
همون موقع که واکسن‌ها رو برای گرین کارد می‌زنید، یک کپی بهتون می‌دند که چه واکسن‌هایی رو زدید. اگر همون کپی رو دارید، احتمال داره دانشگاه همون رو قبول کنه. اگر قبول نمی‌کنه با دکترتون تماس بگیرید و ببینید می‌تونید یک نامه‌ای چیزی ازش بگیرید که واکسن‌ها رو زدید.

«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

20-05-2013, 07:36 AM
(20-05-2013, 06:53 AM)'Babak' نوشته: همون موقع که واکسن‌ها رو برای گرین کارد می‌زنید، یک کپی بهتون می‌دند که چه واکسن‌هایی رو زدید. اگر همون کپی رو دارید، احتمال داره دانشگاه همون رو قبول کنه. اگر قبول نمی‌کنه با دکترتون تماس بگیرید و ببینید می‌تونید یک نامه‌ای چیزی ازش بگیرید که واکسن‌ها رو زدید.

آهان مرسی... پس دکترم کپی داره از همش...مرسی خیالم راحت شد Smile
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
20-05-2013, 10:31 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-05-2013, 10:32 PM توسط lavender.)
Minute Clinic price list (CVS)

Flu (seasonal) $30
Hepatitis A (series of two shots) (adult): $117 per shot
Hepatitis B (series of three shots) (adult): $102 per shot
IPV (polio): $96
Meningitis: $147
MMR (measles, mumps, rubella): $116
PPSV (pneumonia): $77
TD (tetanus, diphtheria): $76
Tdap (tetanus, diphtheria, pertussis) $92
HPV: not available

Take Care Clinic price list (Walgreens)

Tdap (tetanus, diptheria, pertussis): $65
MMR (measles, mumps, rubella): $96
Hepatitis A: not offered
Hepatitis B (series of three shots): $80 per shot
Twinrix (combination of Hepatitis A and Hepatitis B; series of three shots): $96 per shot
Shingles (over 60 years old): $220
Flu : $30
Pneumonia: $64
HPV (series of three shots): 1st: $215 (includes a $30 consultation fee), 2nd and 3rd shots: $185

Private primary care clinic discounted price list

Tdap: $48
Flu: $30
Hepatitis A (series of two shots): $94 per shot
Hepatitis B (series of three shots): $71 per shot
Twinrix (combination of Hepatitis A and B; series of three shots): $120 per shot
MMR: $68
HPV (series of three shots): $180 per shot

[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
21-05-2013, 12:35 PM
من امروز رفتم برای واکسن زدن و یه سری کارها رو انجام دادم،کارهایی که باید تو انستیتو پاستور انجام بشه، که تو همین تاپیک هست و نکته خاصی نداره. فقط 2 تا واکسن MMR و مننژیت رو انستیتو پاستور نمی زنه و باید بریم جاهای دیگه بزنیم، آدرس هایی که الان این واکسن ها رو تو تهران می زنن می نویسم، اینطور میشه اول رفت و واکسن ها رو زد و بعد رفت انستیتو پاستور تو کارت واکسن بین المللی یا فرم دانشگاه وارد کنه و دیگه 2 بار لازم نباشه بریم پاستور.

MMR:
کلینیک غرب - شیراز شمالی - 88034928 ، داخلی 258 و 259
درمانگاه بهراد - صادقیه، اشرفی اصفهانی، نبش گلستان 14 - پایینتر از برج نگین - 44059760 و 44059667
درمانگاه 16 آذر - خیابان 16 آذر، روبروی در دانشگاه تهران - 61113220 (چهارشنبه 8 تا 10 صبح)
درمانگاه بهگر - خیابان آزادی، نبش بهبودی - 66030740 و 66030440

مننژیت هم همه هلال احمر:
انقلاب - اول کارگر جنوبی - کوچه مهدی زاده - 3-66925001
خیابان ولی عصر - بالاتر از میرداماد - خیابان رشید یاسمی - جنب بیمارستان خاتم - 88201241
میدان دوم تهرانپارس - خیابان جشنواره - بعد از چهارراه سیدالشهدا - 9-77336006

2-3 مورد:
اول اینکه حتماً تلفنی هماهنگ کنین، ممکنه نداشته باشن.
بعد اینکه برای مننژیت ظاهراً هلال احمر (لااقل اونی که تو انقلابه) بعضی مواقع برای اونهایی که جایی جز مکه میرن، واکسن نمیزنه، آمریکا هم که دیگه هیچ، دیگه با خودتونه اونجا چی بگین.
و مورد آخر اینکه هرچی زودتر بزنیم بهتر، با این وضعیتی که من برای مننژیت دیدم می ترسم چند روز دیگه بگن اصلاً نداریم و نمی زنیم.
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

21-05-2013, 12:51 PM
یه سوال هم راجع به واکسن هپاتیت بی، لازمه 3 نوبت این واکسن رو بزنیم و با فاصله های 1 ماه و حداقل 4 تا 6 ماه بین نوبت اول و دوم و دوم و سوم. من تازه اوای رو زدم، و قاعدتاً به سومی تو ایران نمی رسم. تجربه مشابهی داشتین؟ با این وضعیت برم برای ثبت نام، مشکلی که برای ثبت نام  که نیست؟ (آخه بالای فرم قرمز و با فونت بزرگ نوشته، NO SHOT - NO CLASS می ترسه آدم) یه نوبت رو نزدم، ولی خب، نمی تونم بزنم تا اون وقت اصلاً 4 تا 6 ماهش نشده هنوز. از اونطرف فکر می کنین کلاً بعد از اینکه 4 تا 6 ماه گذشت برای اون شات سوم، سخت گیری می کنن، یا دیگه ثبت نام کردیم تمومه و کسی پیگیرش نمی شه؟

خلاصه کسایی که برنامه رفتن برای سال دیگه رو دارین، از همین الان لااقل برین واکسن هپاتیت بی رو که پروسه ش 6-7 ماه طول می کشه شروع کنین، دچار مشکل من نشین.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
21-05-2013, 06:47 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-05-2013, 06:48 PM توسط MaMi.)
(21-05-2013, 12:51 PM)'reza_1st' نوشته: یه سوال هم راجع به واکسن هپاتیت بی، لازمه 3 نوبت این واکسن رو بزنیم و با فاصله های 1 ماه و حداقل 4 تا 6 ماه بین نوبت اول و دوم و دوم و سوم. من تازه اوای رو زدم، و قاعدتاً به سومی تو ایران نمی رسم. تجربه مشابهی داشتین؟ با این وضعیت برم برای ثبت نام، مشکلی که برای ثبت نام  که نیست؟ (آخه بالای فرم قرمز و با فونت بزرگ نوشته، NO SHOT - NO CLASS می ترسه آدم) یه نوبت رو نزدم، ولی خب، نمی تونم بزنم تا اون وقت اصلاً 4 تا 6 ماهش نشده هنوز. از اونطرف فکر می کنین کلاً بعد از اینکه 4 تا 6 ماه گذشت برای اون شات سوم، سخت گیری می کنن، یا دیگه ثبت نام کردیم تمومه و کسی پیگیرش نمی شه؟
خلاصه کسایی که برنامه رفتن برای سال دیگه رو دارین، از همین الان لااقل برین واکسن هپاتیت بی رو که پروسه ش 6-7 ماه طول می کشه شروع کنین، دچار مشکل من نشین.

رضا جان، از اونجا که هپاتیت B جز موارد ضروری ذکر شده در فرم واکسیناسیون دانشگاه است (برای من که اینجوری نوشته) بنظرم شما هر تعداد رو که میرسی، همین جا بزن و در مورد سومی از دانشگاه سوال کن. با این قیمت هایی که دوستمون در این ارسال ذکر کردند، امیدوارم فقط مجبور نباشی نوبت سوم رو در امریکا تزریق کنی.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

21-05-2013, 07:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-05-2013, 07:30 PM توسط reza_1st.)
(21-05-2013, 06:47 PM)'MaMi' نوشته:

رضا جان، از اونجا که هپاتیت B جز موارد ضروری ذکر شده در فرم واکسیناسیون دانشگاه است (برای من که اینجوری نوشته) بنظرم شما هر تعداد رو که میرسی، همین جا بزن و در مورد سومی از دانشگاه سوال کن. با این قیمت هایی که دوستمون در این ارسال ذکر کردند، امیدوارم فقط مجبور نباشی نوبت سوم رو در امریکا تزریق کنی.

ممنون، آره، برای من هم جز اجباری ها هست و امیدوارم یه جوری بشه نوبت سومش رو عقب انداخت و بعداً زد. بدشانسی من، از همه هم گرونتره ؛)
گفتم شاید بشه با همین وضعیت ثبت نام کرد و اگه ثبت نام کنم، دیگه بعدن کسی پیگیر قضیه نشه، تا سر فرصت نوبت سوم رو بزنم، اگه کسی از دوستان راهی به دهنش می رسه که ممنون می شم بگه.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-05-2013, 09:52 AM
(20-05-2013, 07:36 AM)'lavender' نوشته:
 آهان مرسی... پس دکترم کپی داره از همش...مرسی خیالم راحت شد 

من نگفتم که دکتر شما حتما کپی داره از همش، اما ممکنه داشته باشه. اگر خودتون مدارک رو ندارید، باهاش تماس بگیرید تا قضایا روشن بشه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
22-05-2013, 08:12 PM
(20-05-2013, 05:20 AM)'lavender' نوشته: سلام الان من با یه مشکل مواجه شدم. من مقیم امریکا هستم و گرین کارت دارم.
نامه ی ادمیشنم که اومده گفته باید  immunization certification  ام رو سابمیت کنم تا بتونم برای کلاسهام رجیستر کنم.
خب.... من وقتی داشتم برای گیرن اقدام می کردم همه ی مدارکم رو گرفتن و گذاشتن تو پرونده ی خودشون و فرستادن برای  immigration. الان من باید چیکار کنم دقیقاً؟  هیچ چی ندارم بجز کپی مدارک پزشکیم:|
زنگ بزنم به اون دکتری که برای گرین کارتم رفتم پیشش بهش بگم تاییدیه بفرسته برای دانشگاه؟

با توجه به اینکه گرین کارت دارید و باید قبل از ورود به امریکا واکسیناسیون رو انجام میدادید، از طرفی دیگه اگر گواهی واکسیناسیون رو از انستیتو پاستور دریافت کرده باشید، سابقه واکسیناسیون شما در انستیتو موجود است، بنابراین میتونید به یکی از آشنایان بفرمائید که به انستیتو مراجعه کرده و برای شما درخواست صدور گواهی واکسیناسیون بین المللی کند. اگر هم این سابقه موجود نبود، در صورتی که کارت های تزریق واکسن ها رو در ایران داشته باشید، با ارائه اونها، برای شما مجددا کارت واکسیناسیون صادر خواهد شد.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »