عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟

صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 99 100 101 102 103 104 105 106 107 ... 188 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 19 رای - 4.47 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟
آفلاین mohac40
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,021
16-05-2014, 12:20 AM
سلام اگه بخوام از اول دانشگاه در امريكا تحصيل كنم و بتونم شهريه ي دانشگاه رو تا حدود ٤٠ هزار دلار بپردازم امكان پذيرش در دانشگاه هاي تاپ و درجه يك رو دارم يا خير ودر ضمن چه نمراتي رو لازمه تو دبيرستان بگيرم ؟ ممنون
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
#1,022
16-05-2014, 03:05 AM
هزینه رشته های مختلف یک مقدار متفاوت هست و از این نظر بهتره به بخش Tution & Fee سایت دانشگاه موردنظرتون برین و ببینید برای خارجی ها هزینه تحصیل در اون دانشگاه سالانه چقدره (تقریبا باید حدود 15 تا 20 هزار دلار در سال باشه) و همین طور حدود 15 هزار دلار هم برای هزینه سالانه زندگی بهش اضافه کنید. به عبارتی اگر بتونید پذیرش بگیرید از نظر مالی شدنی هست. برای مدارک لازم بهتره سایت همون دانشگاه ها رو نگاه کنید ببینید چه معدل ها یا آزمون هایی رو نیاز دارند. یکی از آزمون هایی که برای مقطه کارشناسی به احتمال زیاد نیاز خواهند داشت آزمون SAT  هست. تاپیک مدارک لازم برای پذیرش در کارشناسی و همین طور دیگر تاپیک های راهنمای گرفتن پذیرش در مقطع کارشناسی رو هم نگاه کنید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین simin86
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,023
16-05-2014, 04:48 PM
با سلام و خسته نباشید
من دانشجوی  ترم چهار فوق لیسانس آمار از دانشگاه تهران هستم و میخام برای کبک کانادا فاند بگیرم 
از نظر شما برای دوره ی دکترا امکان گرفتن فاند هست؟

نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#1,024
Bug  16-05-2014, 08:12 PM
(16-05-2014, 04:48 PM)'simin86' نوشته: با سلام و خسته نباشید
من دانشجوی  ترم چهار فوق لیسانس آمار از دانشگاه تهران هستم و میخام برای کبک کانادا فاند بگیرم 
از نظر شما برای دوره ی دکترا امکان گرفتن فاند هست؟

سلام.به سایت خوش امدین
فاندها اصلا بیشتر برای دکترا هست.من میدونم در مهندسی ها و بعد علوم پایه وضع فاند بد نیست ولی رقابتم زیاده. برای شما از دانشگاه تهران اگر معدل لیسانس و ارشد خوبی داشته باشید + نمرات زبان خوب، چرا که نه.البته در کانادا باید حتما استاد داشته باشید اونم برای داشتن فاند در دکترا.اطلاعات کاملی باید بدین مثل معدل ها و دانشگاه هایی که درس خوندین،مقاله ها و .. تا بشه بهتر نظر داد.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین jandark3
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,025
17-05-2014, 12:03 AM
سلام. خسته نباشید. من کارشناسی مهندسی آی تی با معدل 14 هستم و برای کارشناسی ارشد تغییر رشته دادم و مدیریت ورزشی با معدل 18:60 فارغ التحصیل از دانشگاه آزاد تهران جنوب هستم. 6تا مقاله آی اس آی و همایش ملی و بین المللی هم چندتا مقاله دارم. نامه دعوت به تیم ملی و چند مدرک مربیگری دارم . سوالم این هست که آیا با گرفتن تافل می تونم در آمریکی و یا کانادا بورس با فاند بگیرم؟ با تشکر
نقل قول  

آفلاین moonray
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,026
17-05-2014, 11:10 PM
با سلام و خسته نباشید
من لیسانس بیوشیمی از دانشگاه ازاد با معدل 13/70 و ارشد بیوشیمی (اموزش محور)  دانشگاه فردوسی مشهد خوندم با معدل 16/70 و در حال حاضر مشغول کار روی پروژه ای در دانشکده داروسازی هستم که بطور حتم ازش چندتا مقاله isi در میاد
زبانمم خوبه مشکل ایلتس ندارم میتونم 7 بگیرم
واسه پذیرش دکتری تو رشته ی بیوشیمی یا بیوتکنولوژی دارویی  امکان بورسیه یا فاند برای من هست؟
چه کشورهایی رو واسه ادامه تحصیل به من پیشنهاد میکنید؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین persevere
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

#1,027
18-05-2014, 11:33 AM (آخرین تغییر در ارسال: 18-05-2014, 11:34 AM توسط persevere.)
با توجه به شرایط من آیا امکان پذیرش در استرالیا، کانادا و یا آمریکا هست؟
1- کارشناسی دانشگاه صنعتی اصفهان معدن- اکتشاف معدن با معدل: 14.31
2- کارشناسی ارشد دانشگاه شهید باهنر کرمان معدن- مکانیک سنگ با معدل : 16.28
3- چاپ دو مقاله در مجلات بین المللی که یکی ISI هست.
4- در آزمون آزمایشی IELTS نمراتم Lis:8, Re:6.5, Wr:6.0, Spe: 7.0 بود ولی مدرک اصلی رو هنوز نگرفتم.
5- برای ترم بهار 2015 میخواستم اقدام کنم.
ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه که با شرایط من درخواست دادن امکان پذیر هست یا خیر؟
The wealth is not in money,  the wealth is in science and how it could be useful for society
نقل قول  

آفلاین رویا
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,028
20-05-2014, 03:50 PM
سلام من میخوام برای. رشته هنر. مقطع دکتری اقدام کنم. اما هنوز کشورش رو انتخاب نکردم شنیدم واسه کشور های مثل فرانسه یا آلمان بهتره زبان خودشون رو بلد باشی حال نمیدونم دنبال گرفتن مدرک آیلتس یا تافل باشم یا دنبال آلمانی فرانسوی
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
#1,029
22-05-2014, 06:24 PM
(20-05-2014, 03:50 PM)'رویا' نوشته: سلام من میخوام برای. رشته هنر. مقطع دکتری اقدام کنم. اما هنوز کشورش رو انتخاب نکردم شنیدم واسه کشور های مثل فرانسه یا آلمان بهتره زبان خودشون رو بلد باشی حال نمیدونم دنبال گرفتن مدرک آیلتس یا تافل باشم یا دنبال آلمانی فرانسوی

سلام
شنیده های من هم شنیده های شما رو تایید میکنه . بله در این رشته های خاص زمانی موفق هستید که زبان و فرهنگشون رو هم آشنایی داشته باشید. بعلاوه اینکه زبان انگلیسی فراموش نشه. یعنی موفقیت دو چندان زمانیه که هر دو زبان رو بدونید. یا فراسنه انگلیسی یا آلمانی انگلیسی.
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین hami7z
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,030
23-05-2014, 06:27 PM
سلام
من فوق دیپلم کامپیوتر از دانشگاه آزاد دارم و لیسانس مهندسی شبکه از دانشگاه علمی کاربردی دارم با معدل حدود 16-17
در حال زبان خوندن برای گرفتن ielts هستم فرانسه هم خوندم
می خوام برای ارشد از یک دانشگاه کانادا تو رشته شبکه پذیرش بگیرم لطفا راهنماییم کنید از کجا باید شروع کنم 
لیست دانشگاه های کانادا رو چطوری میتونم پیدا کنم؟
اصلا به من با این شرایط پذیرش میدن؟؟
معرفی نامه هم از استادی ندارم ایا حتما باید داشت ؟ چه باید کرد؟؟
لطفا اگه میشه کلا راهنماییم کنید از 0-100 چه باید بکنم؟
ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 99 100 101 102 103 104 105 106 107 ... 188 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 18-05-2025، 09:56 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی