عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟

صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 69 70 71 72 73 74 75 76 77 ... 188 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 19 رای - 4.47 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟
آفلاین zohre1989
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-01-2014, 02:37 AM
ممنون از راهنماییتون
مطمئنا" باید بعد از رفتن به اونجا باهاشون صحبت کنم، چون هنوز نمره زبان هم ندارم
احتمالا همونجا واسه تافل اقدام کنم.

نقل قول  

آفلاین baran
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

11-01-2014, 06:28 PM
من این صفحه را تازه دیدم قبلا در صفحه ایتالیا از راهنمایی شما استفاده کردم ولی می خواستم بدانم با توجه به اینکه ارشد روانشناسی بالینی با معدل  17.30 از دانشگاه سراسری هستم و 1 مقاله isi و چند مقاله بين المللي دارم و با توجه به اينكه هنوز مدرك زبان ندارم و دارم می خوانم و اینکه فاند هم میخواهم آیا کسی میتواند کشورهایی که به شرایط من برای دکترا می خورد را معرفی کند که قبل از داشتن مدرک زبان اپلای کردن را شروع کنم؟ مرسی
نقل قول  

آفلاین saeid.k
**
نقل قول

12-01-2014, 12:49 AM
با سلام. میخواستم بپرسم با این شرایط چطور میتونم پذیرش با فاند بگیرم؟ و از کدوم دانشگاه؟متشکرم.
کاردانی برق صنعتی دانشگاه آزاد با معدل17.23
کارشناسی ناپیوسته برق قدرت انتقال توزیع  دانشگاه غیر انتفاعی با معدل 13.55
معدل موثر دوره چهارساله کارشناسی 15.39
دانشجوی ارشد برق قدرت دانشگاه آزاد معدل 17
سربازی رفتم و 26 سالمه. درسم سال دیگه تموم میشه
دو مقاله ای اس ای در حد رفرنس و چندتا طرح جدید دیگه که دارم واسه نوشتن مقاله روشون کار میکنم.دوتا از مقاله های ای  اس ای که نوشتم (ieee)چاپ و استقبال شده در مورد طرحی که گفتم و مقاله های دیگه ای هم در حال نوشتن دارم که در   راستای بهبود مقاله های قبلی و تکمیل اونهاست و احتمال اینکه قبول بشه و چاپ بشه هست.  در حد رفرنس یعنی در نوع خودش اولینه و بعنوان منبع برای دیگران که بعدها بخوان در مورد این دستاورد تحقیق و  پژوهش کنن  حساب میشه.پایان نامه ارشدم رو هم در همین زمینه دارم مینویسم. مقاله ها در مورد طرحم هستن یعنی هنوز اختراع نشده و به نتیجه فیزیکی نرسیدم بیشتر در مورد محاسبات و مراحل اولیه  و فنداسیون و بیس کار توضیح دادم. . شاید در اینده نزدیک اگر بسترش فراهم بشه    عملیاتی بشه و به اختراع تبدیل بشه.به نظر شما این نوع مقالات برای پذیرش موثر هستن؟.با چندتا از استادای مطرح ایران صحبت کردم گفتن طرح شما و مقاله شما بسیار جدیده و فقط دانشگاه ام ای تی  و توکیو ژاپن در این زمینه کار  کردن البته شبیه اون رو. نه خود طرح رو  و به درد بیست  سال دیگه امریکا میخوره. گفتن طرح فوق العاده جالبیه و اگه روش کار کنی و به نتیجه برسونی  انقلابی  در صنعت برق قدرت  دنیا بوجود آوردی.این عین  جمله دکتر احد کاظمی مدیر گروه برق دانشگاه علم و صنعت هست. برای تافل و جی ار ای هم اقدام کردم.لطفا راهنمایی کنید که تو کدوم دانشگاه  میتونم پذیرش با فاند بگیرم؟شرایطم چطوره؟ چی کم و کسر دارم؟تافل و جی آر ای چند باید باشه؟ مدرک کاردانیم و کارشناسیم مشکل نداره؟
نقل قول  

آفلاین samira67
**
نقل قول

15-01-2014, 11:51 AM
سلام و خسته نباشيد.من فارغ التحصيل داروسازي هستم ميخواستم ببينم ببينم براي ادامه تحصيل تو امريكا فاند و TA و RA شامل رشته منم ميشه؟
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
16-01-2014, 05:14 AM (آخرین تغییر در ارسال: 16-01-2014, 05:15 AM توسط reza_1st.)
(15-01-2014, 11:51 AM)'samira67' نوشته: سلام و خسته نباشيد.من فارغ التحصيل داروسازي هستم ميخواستم ببينم ببينم براي ادامه تحصيل تو امريكا فاند و TA و RA شامل رشته منم ميشه؟

بله، مدرک داروسازی ایران معتبره و می‌تونید تو آمریکا ادامه تحصیل بدین و همینطور فاند بگیرین. اون روند سخت پزشکیا و دندون‌پزشکا رو ندارین.
موفق باشین.
نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

16-01-2014, 06:00 AM
(15-01-2014, 11:51 AM)'samira67' نوشته: سلام و خسته نباشيد.من فارغ التحصيل داروسازي هستم ميخواستم ببينم ببينم براي ادامه تحصيل تو امريكا فاند و TA و RA شامل رشته منم ميشه؟

بستگی داره چی میخواید بخونید  منظورتون اینه که پی اچ دی داروسازی ادامه بدید؟
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نقل قول  

آفلاین samira67
**
نقل قول

16-01-2014, 12:19 PM
آره در زمينه pharmaceutical science

(16-01-2014, 05:14 AM)'reza_1st' نوشته:
بله، مدرک داروسازی ایران معتبره و می‌تونید تو آمریکا ادامه تحصیل بدین و همینطور فاند بگیرین. اون روند سخت پزشکیا و دندون‌پزشکا رو ندارین.
موفق باشین.

ميخواستم بدونم نيازي به دادن GRE هست؟و اينكه اگه از طريق استاد اقدام كنم بهتره يانه؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
16-01-2014, 01:48 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-01-2014, 01:51 PM توسط blur.)
(16-01-2014, 12:26 PM)'samira67' نوشته: ميخواستم بدونم نيازي به دادن GRE هست؟و اينكه اگه از طريق استاد اقدام كنم بهتره يانه؟

بله دوست عزیز نیاز هست که امتحان GRE رو بدین. به اضافه اینکه معمولا هماهنگی قبلی با یک استاد میتونه امکان گرفتن فاند ریسرچ از استاد رو به شما بده (RA).
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین deadxxxqueen
**
نقل قول

18-01-2014, 05:00 PM
(26-10-2012, 11:30 PM)'m.ost' نوشته: سلام دوست عزیز
من به شما پیشنهاد میدم که جزوه راهنمای پذیرش رو مطالعه بفرمایید. اطلاعات بسیار خوبی به شما خواهد داد.
در مورد گرفتن کمک هزینه هم انجمن کمک هزینه و تماس با استادان اطلاعات خوبی به شما خواهد داد و با کمک هزینه هایی که وجود داره آشنا خواهید شد.
برای کانادا و آمریکا معمولا فاند برای دکترا بیشتر هست تا کارشناسی ارشد. البته با معدل بالا و نمرات خوب امتحانات زبان (و داشتن مقاله که در مقطع کارشناسی امتیاز مثبتی هست) شانس گرفتن فاند وجود خواهد داشت. برای اروپا بهتر هست که به سراغ دانشگاه هایی برید که شهریه پایینی دارند (سوالات خودتون در این زمینه رو میتونین در انجمن کشورهای اروپایی مطرح بفرمایید.)
هزینه بسته به شهر و دانشگاه میتونه متفاوت باشه. من برای آمریکا رو به عنوان مثال بگم. برای خیلی از دانشگاه های آمریکا شهریه به تنهایی سالی 15000 تا 20000 تا هست که این به غیر از هزینه زندگی هست. هزینه زندگی بسته به شهر ممکنه ماهی 1000 تا 2000 باشه برای یک دانشجو. ممکن هست تا زمانی که شما اقدام بفرمایید هزینه ها تغییر کنه. در هرصورت این هزینه بسیار زیاد هست و دانشجویان خارجی معمولا ترجیح میدن که بدون کمک هزینه نرن.
اگر شما فول فاند بشین شهریه رو نیاز نیست پرداخت کنین و در قبال کار به عنوان TA یا RA ماهیانه مبلغی رو دریافت خواهید کرد که کفاف زندگی شما رو خواهد داد. ولی اگر پارشیال فاند باشین ممکن هست که مثلا فقط از پرداخت شهریه معاف بشین. در هر صورت هزینه ای که باید بکنین بستگی به نوع فاند شما داره.
شما در مدت زمانی که دارین معدلتون رو بالا ببرین و زبان بخونین. اگر امکان نوشته مقاله رو دارین بنویسین. زمینه های تحقیقاتی که به اون علاقه دارین مشخص کنین که بعد بتونین اساتیدی رو که در اون زمینه ها کار میکنین پیدا کنین. حدود یکسال و خورده ای قبل از اقدام برای پذیرش هم جستجو برای دانشگاه رو شروع کنید.

پارشيال فاند چيه؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
18-01-2014, 05:08 PM
(18-01-2014, 05:00 PM)'deadxxxqueen' نوشته:
پارشيال فاند چيه؟

دوست عزیزpartial fund یعنی کمک هزینه ای که تا حدودی میتواند هزینه های تحصیلی شما رو تو یه کشور دیگه پوشش بده نه همش.
بهترین نوع فاند همون full fund هستش که تقریبا میتونه تمام هزینه های تحصیلی شما رو پوشش بده و حتی اگه award هم داشته باشه میتونه هزینه های زندگی رو هم تا حدی پوشش بده.
partial یعنی ناقص.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 69 70 71 72 73 74 75 76 77 ... 188 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
4 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 14-05-2025، 10:48 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی