عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟

صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 143 144 145 146 147 148 149 150 151 ... 188 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 19 رای - 4.47 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟
آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,461
17-04-2016, 02:27 PM
(17-04-2016, 02:17 PM)giga نوشته: سلام من اپلای کردم برای دانشگاه اتاوای کانادا به نظر شما با این شرایط شانسی برای فول فاند دارم؟
-         معدل پیش دانشگاهی : 18/56
-         لیسانس : دانشگاه تهران.  معدل : 13/21
-         فوق لیسانس دانشگاه علم وصنعت معدل: 16/82
-         5 تا مقاله خارجی . یک ژورنال چاپ شده و سه تا ژورنال سابمیت شده. و یک کنفرانس خارجی چاپ شده.
-         Reviewer یک ژورنال ای اس ای خارجی بودم
-         سه تا رکامندیشن دارم
-         نمره تافل 80
-         رتبه کنکور لیسانس :168
رشته مهندسی برق کنترل

سلام

بدون جلب نظر اساتید: خیر
معدل برای دانشگاه های کانادایی جزو مهمترین پارامترهاست و معدل کارشناسی شما حتی ممکن هست minimum دپارتمان رو هم meet نکنه...
با توجه به رقابتی نبودن نمره زبانتون و ناچیز بودن سوابق تحقیقاتی تون (مقالات submitted به اون صورت ارزشی ندارند) کار سختی در جلب نظر اساتید دارید...

شاید بد نبود برای افزایش شانستون GRE هم می دادید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین sarbaz-sefr
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,462
02-05-2016, 02:34 PM
با سلام

بنده پایان نامه ام آماده دفاع هست ولی بنا به دلایلی دوست دارم زود تر دفاع کنم (یک سری موقعیت ها برام جور میشه اگه زودتر دفاع کنم) اما از طرفی میدونم اگه اپلای کنم و زمان اومدن نتایج دفترچه رو ارسال کرده باشم یا سرباز باشم، یکم به مشکل بر میخورم. چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید:
1- معمولا زمان اعلام نتایج نهایی دانشگاه ( اکسپت یا ریجکت) کی اعلام میشه؟ (میدونم دانشگاه با دانشگاه و کشور با کشور متفاوت است، حدودش رو میخام)
2- با توجه به مهلت یکساله پس از تاریخ فارغ التحصیلی برای ارسال دفترچه، اگه بخام برای اپلای (مقطع دکتری) به مشکل سربازی برنخورم زودترین تاریخی که بهتره دفاع کنم کی میتونه باشه؟
نقل قول  

آفلاین shahab.ad
**
نقل قول

#1,463
06-05-2016, 03:02 AM
با درود 
بنده 25 سال سن دارم
مدرک لیسانس مکانیک جامدات رو از دانشگاه ازادبا معدل 13 گرفتم
مدرک فوق لیسانس مکانیک گرایش طراحی کاربردی رو از دانشگاه سراسری با معدل 18.5 گرفتم
دارای ایلتس 7
مدرک ربان المانی
4 مفاله isi
تالیف یک کتاب تخصصی عنوان "دینامیک کوانتومی "
3 سال سابقه کار مرتبط با رشته
بنده چیزی برام تو کشورم باقی نمانده از این جهت برای دکتری میخوام دانشگاه فنی مونیخ المان پدیرش کنم . اما پول زیادی ندارم ایا؟ شانسی دارم. خیلی برام ارزشمند اگر راهنماییم بفرمایید فقط با فاند و بورسیه میتونم برم وضع مالی خیلی خوبی ندارم.... ممنون
نقل قول  

آفلاین سنایی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,464
07-05-2016, 02:24 AM
سلام من دانشجوی کارشناسی عمران از دانشگاه آزاد اراک با معدل فعلی 18.40 ترم آخر هستم دو مقاله در کنفرانس داخلی و شرکت در مسابقات ملی دارای مقام دوم و هم چنین مسابقات بین المللی در مالزی مقام اول که هر دو در رابطه با بتن هستن تا چند ماه دیگه حداقل یه مقاله در کنفرانس بین المللی میدیم سطح زبان متوسط رو میخواستم ببینم برای ارشد میتونم فول فاند بشم؟اون هم به چه کشورهایی؟اگر میشود طی یه سال هم مدرک زبان بگیرم و هم دو تا ای اس آی بدم .و اینکه امکان این هست بتونم برای ارشد از رشته عمران عمران به رشته مواد تغییر رشته بدم ؟
نقل قول  

آفلاین Dr_darya
**
نقل قول

#1,465
07-05-2016, 12:57 PM
اقا من اعتراض دارم همه اطلاعاتتون مال دانشجو هاس حالا اگه ادم دانشجو نباشه بخواد تحصیل رو شروع کنه تو کشور مقصد باید چیکا کنه ای فافـــا
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,466
08-05-2016, 12:03 AM
(07-05-2016, 12:57 PM)Dr_darya نوشته: اقا من اعتراض دارم همه اطلاعاتتون مال دانشجو هاس حالا اگه ادم دانشجو نباشه بخواد تحصیل رو شروع کنه تو کشور مقصد باید چیکا کنه ای فافـــا

سلام، 
شما می تونید ارسال های انجمن زیر رو مطالعه کنید و درصورتی که نیاز به راهنمایی بیشتر داشتید در همون انجمن سوالتون بپرسید. 
http://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8...8%B3%DB%8C
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین shahab.ad
**
نقل قول

#1,467
13-05-2016, 01:38 AM
کسی نیست جواب به ادم بده
نقل قول  

آفلاین nanock
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#1,468
13-05-2016, 03:22 PM
(13-05-2016, 01:38 AM)shahab.ad نوشته: کسی نیست جواب به ادم بده

سلام،
مطمئنا افراد زیادی هستند که میتونن به شما پاسخ مناسب رو بدن ... روال عادی کار به این صورت هست که ابتدا جزوه پذیرش رو بخونین ... نتایج پذیرش رو ببینین ... اگه فقط آلمان مد نظرتون هست به انجمن آلمان سری بزنید و پرسش و پاسخ ها رو ببینید ... به انجمن مرتبط با رشتتون نگاه بکنید ... به وب سایتهایی که اطلاعات مفیدی درباره دانشگاه مونیخ میدن سر بزنید ... آمار و جزئیات قبول شده ها رو پیدا کنید ... و هر چیزی که میتونه اطلاعاتی در این باره بده. سفارت و روال کاری اون، ویزا و مسائل مربوطه، آزاد کردن مدارک و خیلی چیزای دیگه. این پروسه جمع آوری اطلاعات هست. حتی اطلاعات مربوط به اینکه اون دانشگاه به شما یا هر دانشجوی بین المللی دیگه فاند میده یا نه باید تو همین مرحله به شما ثابت بشه.
بعد مدارک مورد نیازی دانشگاه رو باید جمع آوری بکنید ، اگه دانشکده یا حتی استاد مدرک خاصی مد نظرش هست باید داشته باشین. نمره زبان، مدرک دانشگاه، توصیه نامه و تمکن مالی و .... در مرحله بعدی باید طبق روالی که تو وب سایت دانشگاه یا دانشکده گفته شده مدارک رو به اونا برای ثبت اسم شما در لیست اپلای کنندگان برسونین ... میتونین با استاد تماس بگیرین یا نه ... اگه پول میخوان باید بدین ... بعد منتظر میمونین... در صورت قبول شدن دعوت به مصاحبه میشین ... باز در صورت قبول شدن میگن بیا ... بعد مراحل مربوط به سفارت هست ... والخ
ببخشید اگه سرتون رو درد آوردم ولی اینا خلاصه ای از کارهایی هست که باید خود شما انجام بدین و هیچ کسی نیست که به شما بگه 100% این کار رو بکن یا نه ... درنهایت باز میگم جزوه پذیرش رو بخونین
موفق و پیروز باشین
Do not predict the future, try to shape the future
نقل قول  

آفلاین giga
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

#1,469
18-05-2016, 08:37 AM
سلام وضعیت پروفایل من برای ادمیشن در دانشگاهی که براش اپلای کردم تغییری نکرده یعنی نه ریجکت نه اکسپت . به نظر شما این معنی اش چیه؟ الان  18 May هست.
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#1,470
18-05-2016, 09:01 AM
(18-05-2016, 08:37 AM)giga نوشته: سلام وضعیت پروفایل من برای ادمیشن در دانشگاهی که براش اپلای کردم تغییری نکرده یعنی نه ریجکت نه اکسپت . به نظر شما این معنی اش چیه؟ الان  18 May هست.

سلام

معنی اش این هست که شما در لیست انتظار هستید...
محتملا کسانی هستند که هنوز در این رشته دانشگاه به offerشون جواب ندادن و در صورت decline اونها شما شانس گرفتن offer رو خواهید داشت...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 143 144 145 146 147 148 149 150 151 ... 188 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
6 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 15-05-2025، 01:45 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی