عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی برق و کامپیوتر مهندسی و علوم کامپیوتر هوش مصنوعی و موقعیت برای ادمه تحصیل آن

صفحه‌ها (3): 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هوش مصنوعی و موقعیت برای ادمه تحصیل آن
آفلاین mana
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-12-2012, 01:19 AM
دوستان میدونین که هوش مصنوعی یکی از گرایشهای IT هست اما سوال من اینه که جایگاه اون برای ادامه تحصیل چطوریه؟ رشته ای هست که بشه به راحتی واسش برای ادامه تحصیل در خارج از کشور انتخابش کرد؟ ممنون
everythings gonna be alright
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
11-12-2012, 01:12 AM
سلام.اگر درست متوجه سوال شما شده باشم تا جاییکه من در زمینه های تحقیقات دانشگاه های معتبر جهان در سایتهاشون دیدم بله! این رشته در دانشکده برق و کامپیوتر زیاده و خیلی هم کار می کنن روش.بازم کسانی مثل مدیر سایت بهتر میتونن نظر بدن
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

13-12-2012, 10:49 AM
من هم با نظر احمد کاملا موافقم. هوش مصنوعی به عنوان یکی از گرایش‌های مطرح علوم و مهندسی کامپیوتر از گذشته تا حال مورد توجه زیادی بوده و همچنان از گرایش‌های مهم و آینده‌دار محسوب می‌شه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین ariaie
**
نقل قول

19-12-2012, 03:28 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-12-2012, 03:29 PM توسط ariaie.)
آیا جایی دیده شده که هوش مصنوعی رو ببرن زیر شاخه IT ؟ دچار شک و درگیری شدم با خودمSad خو آخه تا SC هست و CE چرا بره زیر IT ؟
نقل قول  

آفلاین M0TRIX
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

19-12-2012, 10:29 PM
سلام.

احتمالا اشتباه شده. هوش مصنوعی خودش یه شاخه جداست که زیر شاخه داره ! و فک نکنم اصلا ربطی به it داشته باشه
نقل قول  

آفلاین mana
**
نقل قول

20-12-2012, 10:53 PM
باور کنین من خودم رشته م IT هست هوش مصنوعی یکی از گرایشاشه والا دیگه الله اعلم
نقل قول  

آفلاین ariaie
**
نقل قول

27-12-2012, 12:23 AM
(20-12-2012, 10:53 PM)mana نوشته: باور کنین من خودم رشته م IT هست هوش مصنوعی یکی از گرایشاشه والا دیگه الله اعلم
خداشاهده non-offence هست چون اولین باره همچین چیزی بر خوردم (خودم رشتم Computer Science هست آخه ) میپرسم. شما کدوم دانشگاه تحصیل میکنید و آیا تو دپارتمان خودشون زدنش زیر IT؟! درسایی که ارایه میشه چی هست ؟ گرایش به چه زمینه ای دارن؟ینی درساش تم IT داره؟!
نقل قول  

آفلاین mana
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-12-2012, 02:29 PM
یا اباالفضل استاد ariarie من تازه ترم اولم جواب نصف سوالاتونو نمیدونم فقط پرسیدم گفتن آره یکی از گرایشای IT من درباره خود علم هوش مصنوعی تحقیق کردم به نظرم جالب اومد پرسیدم گفتن یکی از گرایشای IT شاید اشتباه گفتن شما بالاخره تجربه تون بیشتره احتمالا من اشتباه میکنم
نقل قول  

آفلاین M0TRIX
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

27-12-2012, 04:12 PM
mana عزیز !

درس هوش مصنوعی رو که نمیگین ؟ اخه دو واحد هوش مصنوعی هست تو it
نقل قول  

آفلاین ariaie
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-12-2012, 06:39 PM
(27-12-2012, 02:29 PM)mana نوشته: یا اباالفضل استاد ariarie من تازه ترم اولم جواب نصف سوالاتونو نمیدونم فقط پرسیدم گفتن آره یکی از گرایشای IT من درباره خود علم هوش مصنوعی تحقیق کردم به نظرم جالب اومد پرسیدم گفتن یکی از گرایشای IT شاید اشتباه گفتن شما بالاخره تجربه تون بیشتره احتمالا من اشتباه میکنم
جالبیش که بسیار جالب و لذت بخش هست من خودم از نزدیک شاهدم Smile منتها فکر میکنم به احتمال زیاد بهتون اشتباه منتقل شده باشه mana جان. میگم چون جالب بود برام و یکم گشتم پیدا نکردم حایی که زیر IT طبقه بندی کرده باشه پرسیدم Smile
ویکی پدیا تعریف جالبی کرده :
http://en.wikipedia.org/wiki/Artificial_intelligence
شاد باشید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): 1 2 3 بعدی »