عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها v
« قبلی 1 2
همکاری در درآوردن اطلاعات دانشگاهها

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
همکاری در درآوردن اطلاعات دانشگاهها
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
Thumbs Up  13-06-2014, 10:03 PM
(13-06-2014, 09:35 PM)'helna' نوشته: سلام به دوستان از اونجایی که در سایت اطلاعات راجع به رشته های علوم پزشکی کمتر از رشته های علوم پایه و فنی ومهندسی هست،من آمادگی خودم رو برای انجام این کار اعلام میکنم.
منتها به کمک دوستان با تجربه نیاز دارم.

خیلی ممنون از اعلام همکاریتون
اینکار فقط در صورتی ممکن هست  و شکست نمی خوره که شما اول برای خودتون به قصد اپلای اطلاعات دانشگاه های مختلف رو جمع آوری کنید و سپس چکیده ای از فایل خودتون مربوط به اون دانشگاه رو اینجا قرار بدین.حالا اینجا دیتا بیسی برای دانشگاه ها وجود داره در نوار آبی بالای صفحه که دو فیلد دانشگاه ها و ملزومات پذیرش داره که بهتره این الگو متناسب با اون فیلدها رعایت بشه.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین helna
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
13-06-2014, 11:44 PM
(13-06-2014, 10:03 PM)'ahmadpashaei' نوشته:
خیلی ممنون از اعلام همکاریتون
اینکار فقط در صورتی ممکن هست  و شکست نمی خوره که شما اول برای خودتون به قصد اپلای اطلاعات دانشگاه های مختلف رو جمع آوری کنید و سپس چکیده ای از فایل خودتون مربوط به اون دانشگاه رو اینجا قرار بدین.حالا اینجا دیتا بیسی برای دانشگاه ها وجود داره در نوار آبی بالای صفحه که دو فیلد دانشگاه ها و ملزومات پذیرش داره که بهتره این الگو متناسب با اون فیلدها رعایت بشه.

خواهش میکنم
چون من الان در حال در آوردن اطلاعات از دانشگاههای مختلف برای خودم هستم فک میکنم بتونم این کار رو انجام بدم .

نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
14-06-2014, 01:48 AM
می تونید تاپیک بحث پیرامون هزینه های اپلای در انجمن راهنمای گرفتن پذیرش رو نگاه کنید.

(13-06-2014, 02:34 PM)'sepinaz' نوشته: یک بخش درست کنید که فقط مربوط به هزینه های اپلای باشه؟؟؟

همین طوره در کل اطلاعات غیر فنی و مهندسی در این سایت کمتر هست. تجربه شخصی من نشون داده اگر منتظر بمونید تا از همون ابتدا کارگروهی تشکیل بشه تا کاری انجام بشه این اتفاق به ندرت میافته ولی اگر یک نفر همت کنه و از یک گوشه کار شروع کنه به تدریج افرادی پیدا میشن که اون کار رو در آینده ادامه میدن. به همین دلیل من تشویق می کنم که اگر اطلاعات مفیدی در زمینه رشته تون به دست آوردین در انجمن علوم پزشکی و زیستی یا دیگر انجمن های مرتبط به اشتراک بگذارید.

موفق باشید
(13-06-2014, 09:35 PM)'helna' نوشته: سلام به دوستان از اونجایی که در سایت اطلاعات راجع به رشته های علوم پزشکی کمتر از رشته های علوم پایه و فنی ومهندسی هست،من آمادگی خودم رو برای انجام این کار اعلام میکنم.
منتها به کمک دوستان با تجربه نیاز دارم.

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3