عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها مالزی تحصیل در مالزی همه سوالات در مورد دانشگاه UM و نتایج پذیرش

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
همه سوالات در مورد دانشگاه UM و نتایج پذیرش
آفلاین Masoudjoon
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-08-2012, 06:36 AM
با سلام خدمت دوستان عزیز

در این تاپیک میتونید تمامی سوالات در مورد دانشگاه UM و نتایج پذیرش رو بپرسید.
نقل قول  

آفلاین amirhossein_1
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-03-2013, 03:46 PM
سلام دوستان خوبم
من برای دانشگاه um اپلای کردم در رشته کارشناسی برق . مکانیک . ای تی . االا ن بسار نگرانم میترسم کارم درست نشه منو خیلی ترسوندن که از بین 100 نفر فقط 5 نفر قبوول میشن من معدل دیپلمم18.21 هست .(ایلتسم 7 مشکلی نداره میگیرم) ایا قبول میشم ؟ چون استرس دارم um تنها دانشگاه دولتی که ایران قبول داره تو مقطع کارشناسی و اگه قبولم نکنن ممنوع خروج میشم و سربازی...........ایندم از اون ور به این ور میشه

چند درصد امکان داره قبول بشم من ؟
اگه دانشگاه دیگه ام میشناسید تروخدا معرفی کنید برم اپلای کنم خصوصی و دولتی باشه اموزششم بزارید ممنونننننننننننننننننننننون
نقل قول  

آفلاین le-ciel
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-03-2013, 12:07 AM
(13-03-2013, 03:46 PM)'amirhossein_1' نوشته: سلام دوستان خوبم
من برای دانشگاه um اپلای کردم در رشته کارشناسی برق . مکانیک . ای تی . االا ن بسار نگرانم میترسم کارم درست نشه منو خیلی ترسوندن که از بین 100 نفر فقط 5 نفر قبوول میشن من معدل دیپلمم18.21 هست .(ایلتسم 7 مشکلی نداره میگیرم) ایا قبول میشم ؟ چون استرس دارم um تنها دانشگاه دولتی که ایران قبول داره تو مقطع کارشناسی و اگه قبولم نکنن ممنوع خروج میشم و سربازی...........ایندم از اون ور به این ور میشه
چند درصد امکان داره قبول بشم من ؟
اگه دانشگاه دیگه ام میشناسید تروخدا معرفی کنید برم اپلای کنم خصوصی و دولتی باشه اموزششم بزارید ممنونننننننننننننننننننننون

والله UM خیلی هم گیر نیست! کلی اونقدرا آش دهن سوزی نیست که همه فکر میکنن، بیاین متوجه میشین چی میگم...
ولی در کل در مقطع لیسانس خیلی کم دانشجوی اینترنشنال میگیره... جدیدا واقعا نشنیدم از بچه های ایرانی کسی لیسانس پذیرش گرفته باشه این دانشگاه رو... ولی باز هم امیدتون رو از دست ندین، حتما اپلای کنین و حتما امیدوار باشین، انشالله که میشه...
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر