عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی سوئد زندگی و کار در سوئد هزینه زندگی در سوئد

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هزینه زندگی در سوئد
آفلاین garysky
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-11-2013, 04:55 AM
(29-11-2013, 01:39 AM)'ForeverBlue' نوشته:
درود
همایون عزیز در پست قبلی مطلب را به خوبی توضیح دادند. من هم این چند نکته را به صحبتهای ایشان اضافه میکنم:
1- بابت بچه میتوانید کمک هزینه نیز بگیرید (در حد ماهی 1000 تا 2000 کرون)
2- بابت خانه نیز میتوانید کمک هزینه بگیرید (البته بستگی به محل زندگی تان دارد)
3- دانشگاه چالمرز در خصوص مسکن برای دانشجویان دکتری در برخی شرایط کمک هایی میکند. میتوانید دقیق تر از استادتان بپرسید.
 4- پیشنهاد اکید میکنم خودتان و همسرتان از همان ابتدا به فکر یادگیری زبان سوئدی باشید و آن را برای سال آخر نگذارید (در اداره vuxenutbilding ثبت نام کنید و در کلاسهای رایگان آن شرکت کنید)

سلام ممنون از راهنمایی شما و همچنین همایون عزیز

در مورد کمک هزینه کودک٬ من از کجا می تونم اطلاعات بیشتری بگیرم؟
منظور ازمحل زندگی برای گرفتن کمک هزینه منزل چیه؟(یعنی باید خارج از گوتنبرگ باشه؟؟) 

ببخشید بابت سوالها٬ من اطلاعات کمی در مورد سوئد دارم و راستش بر سر یک دوراهی هستم چون همزمان یک بورس هم از استرالیا گرفتم و واقعاً تصمیم گیری برام سخت شده!

بازم ممنون که راهنمایی کردین! اگر دانشجوی دکترای متاهل هم در این فروم باشه خوشحال میشم از تجربیاتشون استفاده کنم!
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
29-11-2013, 08:00 AM
(29-11-2013, 04:55 AM)'garysky' نوشته:
سلام ممنون از راهنمایی شما و همچنین همایون عزیز
در مورد کمک هزینه کودک٬ من از کجا می تونم اطلاعات بیشتری بگیرم؟
منظور ازمحل زندگی برای گرفتن کمک هزینه منزل چیه؟(یعنی باید خارج از گوتنبرگ باشه؟؟) 
ببخشید بابت سوالها٬ من اطلاعات کمی در مورد سوئد دارم و راستش بر سر یک دوراهی هستم چون همزمان یک بورس هم از استرالیا گرفتم و واقعاً تصمیم گیری برام سخت شده!
بازم ممنون که راهنمایی کردین! اگر دانشجوی دکترای متاهل هم در این فروم باشه خوشحال میشم از تجربیاتشون استفاده کنم!

درود
یک سری کمک هزینه ها ربطی به دانشگاه و ... ندارد و از طرف دولت (مثلا در اینجا از طرف اداره Försäkringskassan) به شما پرداخت میشود.  
در خصوص کمک هزینه کودک (به سوئدی: barnbidrag) میتوانید اینجا را ببینید که همه چیز در آن مفصل توضیح داده شده است.
در خصوص کمک هزینه مسکن (به سوئدی: bostadbidrag) هم اینجا را ببینید. میتوانید به این صفحه مراجعه کنید که مبلغ دقیق را برای شما محاسبه میکند. هرکجا که مسکن داشته باشید میتوانید کمک هزینه بگیرید.
کلا از بابت هزینه ها زیاد نگران نباشید. با صرفه جویی میتوانید با همین حقوق زندگی کنید (مثلا این حقوق در حد حقوق یک معلم یا یک حسابدار در سوئد است). اگر همسر شما نیز بتوانند سریعتر زبان سوئدی یاد بگیرند و مشغول به کار شوند هم که کمک خوبی است (البته این کار حداقل یک سال زمان میبرد)

هدف شما ماندن در کشور مقصد (سوئد یا استرالیا) است یا میخواهید پس از تحصیل برگردید؟ اگر میخواهید در کشور مقصد بمانید، دانشجو بودن در سوئد برای شما هیچ حقی ایجاد نمیکند و پس ار پایان تحصیلات باید برگردید (مگر اینکه در دوران تحصیل کار پیدا کنید و نوع اقامت خود را تغییر دهید). ضمن این که دوران تحصیل هم جزو آن دورانی که باید برای گرفتن اقامت و .. در سوئد  سپری کرده باشید محسوب نمیشود. ولی در عین حال سوئد مزایای بسیار زیاد دیگری دارد.
در مورد استرالیا هم اطلاعات دقیقی در این لحظه ندارم.

هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین mohammad bagher
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-12-2013, 01:31 AM
سلام به دوستای عزیز
کسی میدونه وضعیت رشته ی روانشناسی بالینی در سوئد چطوره؟ ( واسه ادامه تحصیل در مقطع فوق لیسانس)
در ضمن من ناجی غریق و ماساژور هم هستم . میتونم تو سوئد کار بگیرم و ادامه تحصیل بدم؟
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
27-12-2013, 05:57 AM
(27-12-2013, 01:31 AM)'mohammad bagher' نوشته: سلام به دوستای عزیز
کسی میدونه وضعیت رشته ی روانشناسی بالینی در سوئد چطوره؟ ( واسه ادامه تحصیل در مقطع فوق لیسانس)
در ضمن من ناجی غریق و ماساژور هم هستم . میتونم تو سوئد کار بگیرم و ادامه تحصیل بدم؟

درود بر شما و خوش آمدید به این فروم

کار و ادامه تحصیل دو مورد کاملا مجزا هستند. تنها تاثیری که روی هم دارند این است که با داشتن ویزای کاری، هزینه تحصیلات برای شما رایگان خواهد شد. در مورد پیدا کردن کار در این رشته هایی که گفتید من نظری ندارم ولی به طور کلی پیدا کردن کار در سوئد(بدون دانستن زبان سوئدی و سابقه کار قبلی در این کشور) بسیار سخت است.

در مورد ادامه تحصیل در سوئد، لطفا سوال خود را در تاپیک مربوطه در اینجا مطرح فرمایید.
نقل قول  

آفلاین R.E
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-03-2014, 03:53 PM
با سلام
ما خانواده 4 نفری هستیم که 2 فرزند 1 ساله و 5 ساله دارم . با توجه به تحصیل و هزینه های زندگی و شرایط ورود به کشور های مختلف برای تحصیل فکر می کنم سوئد برای ما از جاهای دیگه بهتر باشه .  که برای دوره 6 ماهه زبان به خانواده ویزا میدن. اما سوال من اینه که آیا پس از اتمام دوره میتونم مستقیما برای ارشد اقدام کنم؟  وآیا دانشگاههای سوئد به راحتی پذیرش میدن. یا باید برگردم ایران و دوباره از ایران اقدام کنم؟

و در ضمن من در سایتهای مختلف هزینه های متفاوتی به عنوان هزینه های زندگی دیدم  که نتونستم به یک رقم درست برسم که تقریبا برای یک خانواده 4 نفری  3 میلیون یا 5 میلیون بود . میشه شما حداقل هزینه زندگی برای یک خانواده 4 نفری در سوئد حدودا بفرمایید چقدر میشه؟
براورد هزینه ها : 20 میلیون دوره زبان + ماهی به طور میانگین 4 میلیون هزینه زندگی =  هزینه 6 ماه  حدودا 46  میلیون
               دانشگاه سالی حداقل 50 میلیون تومن  +  ماهی 4 میلیون هزینه زندگی  =     هزینه یکسال تحصیل 98 میلیون
              در کل هزینه 2 سال تحصیل  میشه 196 میلیون به علاوه   6 ماه زبان   میشه  در کل    242   میلیون  

با توجه به شرایط کار هم نمیشه زیاد مطمئن بود که کار پیدا بشه البته اینطور که شنیدم کار در رستوران و فروشگاه هست و یک دانشجو میتونه تا 20 ساعت کار کنه که اگه ساعتی 10 یورو  بگیره . حدودا بشه ماهی 3 میلیون  که در سال میشه  36 میلیون و  برای 2 سال میشه  72 میلیون  که اگه از 242 کم بشه میشه  حدودا   170 میلیون 

و اگه همسر به عنوان همراه هم اجازه کار داشته باشه  و همین مقدار درامد داشته باشه  هزینه  به حدود 60 میلیون کاهش پیدا میکنه

آیا این براورد من درست هست؟   
آیا همراه از نظر  ساعت کار محدودیت داره ؟ یا اینکه می تونه بیشتر از 20 

وآیا درست هست که اگر یک نفر در سوئد تحصیل کنه نفر دوم بطور رایگان تحصیل خواهد کرد؟

اگر بخوام تغییر رشته بدم بعد از پایان دوره زبان میتونم چند واحد پیش نیاز (رشته مورد نظرم )و در دانشگاه بگذرونم و سپس در ارشد ادامه تحصیل بدم؟

با تشکر

نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
31-03-2014, 05:52 AM
درود بر شما
در مورد ویزای تحصیلی زبان آموزی من چیزی نشنیده ام. البته میتوانید این لینک در سایت اداره مهاجرت سوئد را ببینید.

به فرض داشتن چنین ویزایی، این ویزا هیچ ربطی به سایر ویزاها ندارد و کاملا مستقل است (بازهم عرض میکنم به فرض وجود).
در مورد پذیرش دانشگاه های سوئد به تاپیک شانس پذیرش دانشگاه های سوئد مراجعه کنید.

در مورد هزینه های زندگی هم یکبار همین تاپیک را بخوانید پاسختان را دریافت خواهید کرد ولی برای یک نگاه اجمالی:
برای 4 نفر با شرایطی که شما گفتید و به فرض زندگی در ارزانترین شرایط:
اجاره ماهیانه: حداقل 6000 کرون (معمولا خانه های حومه شهرهای بزرگ که عمدتا خارجی نشین هستند)
هزینه خوراک: حداقل 2000 کرون
هزینه رفت و آمد: 1000 کرون
هزینه آب و برق و اینترنت: بستگی به خانه دارد ولی معمولا 400 - 600 کرون

اگر زبان سوئدی ندانید کار پیدا کردن بسیار سخت است. حقوقی هم که برای کار در رستوران میدهند بعد از کسر مالیات حداکثر 14000 کرون است. 
هزینه تحصیل افراد مختلف هم به هم ربطی ندارد. هزینه هر فرد مستقل است.

کلا مهاجرت به سوئد از این طریق بسیار شانس کمی دارد 
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
21-06-2014, 01:48 AM
سوئد در سال 2013 دومین کشور گران اروپا بوده است (پس از دانمارک)
منبع

عملا قیمت اجناس و خدمات در سوئد 30% از سایر کشورهای اروپایی بالاترند. بعنوان مثلا اگر یک خودرو را در ایتالیا خریداری کنید هزینه کمتری پرداخت خواهید کرد تا این که آن را در سوئد بخرید.

نقل قول  

آفلاین bvn
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-01-2015, 02:19 AM
سلام . جواب اقامت خویش فرمایی من تا دو ماه و نیم دیگه میاد انشالله . الان ۲۲ ماه از زمانیکه اقدام کردم گذشته . سوالی که داشتم اینه که هزینه زندگی دو نفره ( من و همسرم ) که نه واقعا سختی بکشیم و نه اینکه خیلی خیلی ریخت و پاش داشته باشیم درشهر استکهلم یا یوتبوری چقدر تخمین زده میشه ؟ البته منظورم زندگی دانشجویی نیست . زندگی متاهلی منظورمه که خب نمیشه از همه هزینه ها زد و بالاخره رفاه نسبی برای روزهای اول هم مد نظر هست .  میخوام بدونم با ۲۵ تا ۳۰ هزار تا خواسته های من برآورده میشه یا هزینه ام بیشتر از اینا میشه ؟
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
08-01-2015, 03:48 AM
(08-01-2015, 02:19 AM)'bvn' نوشته: سلام . جواب اقامت خویش فرمایی من تا دو ماه و نیم دیگه میاد انشالله . الان ۲۲ ماه از زمانیکه اقدام کردم گذشته . سوالی که داشتم اینه که هزینه زندگی دو نفره ( من و همسرم ) که نه واقعا سختی بکشیم و نه اینکه خیلی خیلی ریخت و پاش داشته باشیم درشهر استکهلم یا یوتبوری چقدر تخمین زده میشه ؟ البته منظورم زندگی دانشجویی نیست . زندگی متاهلی منظورمه که خب نمیشه از همه هزینه ها زد و بالاخره رفاه نسبی برای روزهای اول هم مد نظر هست .  میخوام بدونم با ۲۵ تا ۳۰ هزار تا خواسته های من برآورده میشه یا هزینه ام بیشتر از اینا میشه ؟

درود بر شما

بادر آمدی که گفتید در صورت عدم ریخت و پاش اضافه مشکلی نخواهید داشت.

هزینه اجاره خانه در یک آپارتمان 60 متری در محله های سطح پایین شهر در حد 6000 کرون در یوتبوری و 8000 در استکهلم است. اگر بخواهیم در مناطق نسبتا خوب شهر اجاره کنید در حد 4000 یا 5000 کرون دیگر باید اضافه کنید.
هزینه آب و برق و ... تقریبا 400 کرون
هزینه مواد غذایی متوسط در حد ماهیانه 2500 کرون
هزینه رفت و آمد هر نفر تقریبا ماهیانه 800 کرون (متوسط)
هزینه تلفن و موبایل تقریبا ماهیانه 400 کرون برای هر نفر
هزینه اینترنت تقریبا 300 کرون

بنابراین مثلا با 14000 کرون پس از مالیات هم در صورت صرفه جویی میتوانید زندگی را بچرخانید اما اگر بخواهید در محله بهتری خانه بگیرید و ... تقریبا روی 22000 تا 25000 حساب کنید.
برخی هزینه ها هم ناخودآگاه وجود دارد مثلا هزینه گرفتن گواهینامه رانندگی تقریبا 10000 کرون است. یا هزینه خریدهای لازم مثل ابزارآلات منزل و .. هم پیش خواهد آمد. هزینه یک ماشین در حداقل حالت ممکن ماهیانه 1000 کرون بنزین و 500 کرون بیمه و 300 کرون پارکینگ است. هزینه لباس و ... هم جداگانه.
نقل قول  

آفلاین رومینا
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-08-2015, 04:02 PM
من یه دانشگاهی تو سوئد پیدا کردم که رشته منو با فوند2500 یورو میخواد شراطیشو تقریبا دارم...فقط اینکه من پس انداز خاصی ندارم که برم ...بنظرتون با این مقدار فوند میشه راحت زندگی کرد؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »