عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 8 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه
آفلاین clueless
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-06-2017, 09:42 AM
سلام مجدد؛ در صورت انصراف از تحصیل در دوره ی دکترای روزانه باید هزینه ای پرداخت کنیم تا مدرک دوره ی قبلی مون رو بهمون تحویل بدند؟ از کجا می تونم مقدار هزینه به ازای هر ترم رو برای دکترای وزارت بهداشت برای رشته هایی که طرح ندارند رو پیدا کنم
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 5
15-06-2017, 11:27 AM
(14-06-2017, 09:42 AM)clueless نوشته: سلام مجدد؛ در صورت انصراف از تحصیل در دوره ی دکترای روزانه باید هزینه ای پرداخت کنیم تا مدرک دوره ی قبلی مون رو بهمون تحویل بدند؟ از کجا می تونم مقدار هزینه به ازای هر ترم رو برای دکترای وزارت بهداشت برای رشته هایی که طرح ندارند رو پیدا کنم

سلام
اگر فقط انتخاب رشته کرده باشید و انصراف بدهید، از کنکور محروم می‌شوید، اما اگر در دانشگاه ثبت نام کرده‌اید و در کلاس‌ها شرکت کرده باشید باید هزینه پرداخت کنید و میزان این هزینه را می‌توانید از اداره آموزش دانشگاه محل تحصیل سوال کنید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین vbahrami93
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-06-2017, 01:40 PM
با سلام، سوالی داشتم از خدمت دوستان.
من در دوره کاردانی، ورودی روزانه دانشگاه فنی حرفه ای بودم. کلا 4 نیم سال درس خوندم، اما 3 نیم سال اون رو به صورت مهمان و دادن شهریه شبانه گذروندم. سوال اول: آیا بابت 4 نیم سال (2 سال) تعهد خدمت دارم یا 1 نیم سال (6 ماه)؟
دوره کاردانی به کارشناسی رو مجددا در دانشگاه فنی حرفه ای و به مدت 3 نیم سال، روزانه گذروندم. سوال دوم: تعهد من اینجا میشه یک و نیم سال؟
دوره کارشناسی ارشد رو در 4 نیم سال به صورت روزانه در دانشگاه سمنان گذروندم. سوال سوم: اینجا تعهد من میشه 2 سال؟

سابقه کاری من تقریبا 3 سال بعد از لیسانس و 2 سال اون حین کارشناسی ارشد بوده، سوال چهارم: از چقدرش می تونم برای آزاد کردن مدرک استفاده کنم؟ آیا می تونم لیسانس رو بخرم و سابقه کارم رو برای کارشناسی ارشد لحاظ کنم؟
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-06-2017, 03:38 PM
(28-06-2017, 01:40 PM)vbahrami93 نوشته: با سلام، سوالی داشتم از خدمت دوستان.
من در دوره کاردانی، ورودی روزانه دانشگاه فنی حرفه ای بودم. کلا 4 نیم سال درس خوندم، اما 3 نیم سال اون رو به صورت مهمان و دادن شهریه شبانه گذروندم. سوال اول: آیا بابت 4 نیم سال (2 سال) تعهد خدمت دارم یا 1 نیم سال (6 ماه)؟
دوره کاردانی به کارشناسی رو مجددا در دانشگاه فنی حرفه ای و به مدت 3 نیم سال، روزانه گذروندم. سوال دوم: تعهد من اینجا میشه یک و نیم سال؟
دوره کارشناسی ارشد رو در 4 نیم سال به صورت روزانه در دانشگاه سمنان گذروندم. سوال سوم: اینجا تعهد من میشه 2 سال؟

سابقه کاری من تقریبا 3 سال بعد از لیسانس و 2 سال اون حین کارشناسی ارشد بوده، سوال چهارم: از چقدرش می تونم برای آزاد کردن مدرک استفاده کنم؟ آیا می تونم لیسانس رو بخرم و سابقه کارم رو برای کارشناسی ارشد لحاظ کنم؟

سلام، در مورد میزان تعهد خدمتتون بهتره به کارشناس آموزش دانشگاه هاتون رجوع کنید. اگر گواهی موقت مدارکتون رو گرفته باشین رو اونها هم دقیقا قید شده که چند سال تعهد خدمت دارید. در واقع رو گواهی موقت دوره ارشد مجموع تعهد خدمت همه دوره های روزانه ای که گذروندید رو می نویسند. 
چون دوره ارشد هم روزانه بودید نمی تونید از سابقه کار حین تحصیل در دوره ارشد استفاده کنید چون کار تمام وقت حین تحصیل در روزانه ممنوع است. بنابراین از اون سه سال سابقه کار بعد از دوره لیسانس می تونید استفاده کنید. 
ضمنا، طبق قانون سابقه کار اول برای مدرک مقطع پایین تر لحاظ شده و مابقی برای مقطع بالاتر. بنابراین شما نمی تونید اول لیسانس رو پول آزاد کنید و با سابقه کار فوق لیسانس رو.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین shapol46
**
نقل قول

04-07-2017, 11:05 PM
سلام دوستان
یک سوال خیلی مهم داشتم
من شهریور 93 بعد از 4 ترم از پایان نامه ارشدم دفاع کردم که هزینه مدرکم میشه 11 و اندی. بهمن 94 لیسانسم رو خریدم. و مشغول به کار هم بودم. الان از بهمن 94 تا مرداد حساب کنیم که تقاضای خرید مدرکم رو بدم حدودا یک سال و نیم میشه آیا در این صورت باید فقط هزینه ی یک ترم رو بدم؟ تو مدرک موقتم هم نوشته با توجه به این که سهمیه ازاد داشتم 2 سال تعهد کار در ایران را دارم.
مرسی
نقل قول  

آفلاین ashksh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-07-2017, 01:41 PM
سلام دوستان

من و همسرم برای دوره دکتری قصد اپلای داریم برای ۱ یا نهایتا ۲ سال اینده

بنده سربازی ندارم و ۴ سال روزانه منطقه ۱ و ارشد هم الان ترم ۶ ارشد هستم ولی در کنار دوره ارشد روزانه کار کردم و سابقه بیمه دارم حدود ۳ سال.
سوال اولم این هست که میشه یک طوری تا قبل از فارق التخصیلی از ارشد مدرک کارشناسی رو با سابقه بیمه تعهدش رو کم کنم و بقیش رو بخرم؟

سوال دوم این که تعهد خدمتم برای دوره ارشد چقدر هست ۲ سال یا ۳ سال(چون برای ورودی ما به بعد ترم ۶ رو پولش رو میگیرن) و اگر ۲ و نیم سال باشه به نظرتون مدرک کارشناسیم رو بخرم کلش رو الان و بعد از سابقه کار برای این مدت یک یا ۲ سال دیگه استفاده کنم برای خرید ارشد شدنیه؟

همسرم دوره کارشناسیش فقط ۶ ماه تعهد کار داره و دوره ارشدش هم ۵ ترمه تموم شده.

کم هزینه ترین راه برای اپلای چی هست؟ یک سری تخقیف ها هم برای فرزندان شاهد و ایثارگر خوندم که هست ولی بازم جای معتبری پیدا نکردم اگر کسی راجع به اون هم راهنماییم کنه ممنون میشم.

یک راه هم که دیدم و خیلی خوب بود، همین چند پست قبل که میشه ۱/۳ تعهد خدمت رو خرید و بقیه رو بعد از دوره دکتری یا برگردی بیای بخری یا کار کنی. ولی چیزی تو سایت وزارت علوم پیدا نکردم کسی اگر ازش لینکی داره بفرسته ممنون میشم
نقل قول  

آفلاین shapol46
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-07-2017, 07:02 PM
ashksh من نقل قول نمی کنم بلکه کس دیگه ای بیاد کامل جوابتون رو بده. و جواب سوال من رو هم البته بده.
اول این که کار حین تحصیل محاسبه نمیشه. من کل دوران تحصیلم رو کار میکردم با بیمه که برای خرید مدرک بی فایده ست.
دوم این که اگر سابقه ی کار دارید که حین تحصیل هم نباشه اول باید مدرک کارشناسی تون رو بخرید و اگر چیزی ازش موند که معمولا نمی مونه برای ارشدتون استفاده کنید. که در مورد شما چون کار حین تحصیل بوده کلا نمیتونید ازش استفاده کنید مگر این که الان مدرک کارشناسی تون رو بخرید و بعد دو سال بعد که خواستید برید ارشدتون رو بخرید با سابقه بیمه ای که بعد از ارشد خواهید داشت. کاری که من کردم این بود چون هزینه مدرک کارشناسیم خیلی کم تر از ارشدم میشد.
البته هنوز ارشد رو نخریدم.
ارشدتون هم 5 ترم حساب میشه چون 6 رو پول دادید. که فکر میکنم 2.5 سال تعهد خواهید داشت. برای من 4 ترم بود 2 سال تعهد دارم.
همسرتون اگر سابقه کار ندارن راحت از طریق کاریابی بدون هزینه میشه آزاد کرد مدرک رو که قسمت کاریابی رو مطالعه کنید توضیح دادن. حواستون باشه براشون بیمه رد نشه تا مدرک رو آزاد می کنید.
مورد 1/3 رو بمن هم گفتن ولی منم تو سایت وزارت علوم چیزی پیدا نکردم.
نقل قول  

آفلاین ashksh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-07-2017, 12:37 AM
(06-07-2017, 07:02 PM)shapol46 نوشته: ashksh من نقل قول نمی کنم بلکه کس دیگه ای بیاد کامل جوابتون رو بده. و جواب سوال من رو هم البته بده.
اول این که کار حین تحصیل محاسبه نمیشه. من کل دوران تحصیلم رو کار میکردم با بیمه که برای خرید مدرک بی فایده ست.
دوم این که اگر سابقه ی کار دارید که حین تحصیل هم نباشه اول باید مدرک کارشناسی تون رو بخرید و اگر چیزی ازش موند که معمولا نمی مونه برای ارشدتون استفاده کنید. که در مورد شما چون کار حین تحصیل بوده کلا نمیتونید ازش استفاده کنید مگر این که الان مدرک کارشناسی تون رو بخرید و بعد دو سال بعد که خواستید برید ارشدتون رو بخرید با سابقه بیمه ای که بعد از ارشد خواهید داشت. کاری که من کردم این بود چون هزینه مدرک کارشناسیم خیلی کم تر از ارشدم میشد.
البته هنوز ارشد رو نخریدم.
ارشدتون هم 5 ترم حساب میشه چون 6 رو پول دادید. که فکر میکنم 2.5 سال تعهد خواهید داشت. برای من 4 ترم بود 2 سال تعهد دارم.
همسرتون اگر سابقه کار ندارن راحت از طریق کاریابی بدون هزینه میشه آزاد کرد مدرک رو که قسمت کاریابی رو مطالعه کنید توضیح دادن. حواستون باشه براشون بیمه رد نشه تا مدرک رو آزاد می کنید.
مورد 1/3 رو بمن هم گفتن ولی منم تو سایت وزارت علوم چیزی پیدا نکردم.

ممنون از توضیحتون
من حدود ۷ و نیم مدرک کارشناسیم میشه و حدود ۸-۹ تومن مدرک ارشدم . با این اوصاف شما میفرمایید بهتره  که الان کارشناسی رو بخرم و ارشد رو با سابقه کار ازادش کنم ۲ سالش رو بقیش یعنی ۶ ماه رو پول بدم درسته؟
برای همسرم یک طرح کارورزی جدید اومده که میترسم بیمه رد نکنیم و اون هم باعث بشه که عدم کاریابی دیگه جواب نده. چون مدرک کارشناسیش رو میتونیم با ۷۰۰ ۸۰۰ ازاد کنیم و ارشد رو با سابقه بیمه مثل خودم آزاد کنیم. شما چیزی راجع بهش نشنیدید؟توی فروم خودش هم پرسیدم کسی چیزی جواب نداد
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

08-07-2017, 05:44 PM
@ashksh طبق بخشنامه ها وزارت علوم 1-دانشجو در حین تحصیل در دوره روزانه حق اشتغال نداره و برای همین سابقه کار حین دوره ارشد رو نمی تونید استفاده کنید. 2- سابقه کار ابتدا برای مدرک مقطع پایین تر لحاظ میشه و باقیمانده برای مدرک مقطع بالاتر. در واقع نمیشه اول مدرک دوره لیسانس رو خرید و بعد سابقه کار رو برای ارشد ارائه داد. به وب سایت خود وزارت علوم مراجعه کنید برای بخشنامه ها.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین shapol46
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-07-2017, 06:36 PM
(08-07-2017, 12:37 AM)ashksh نوشته: ممنون از توضیحتون
من حدود ۷ و نیم مدرک کارشناسیم میشه و حدود ۸-۹ تومن مدرک ارشدم . با این اوصاف شما میفرمایید بهتره  که الان کارشناسی رو بخرم و ارشد رو با سابقه کار ازادش کنم ۲ سالش رو بقیش یعنی ۶ ماه رو پول بدم درسته؟
برای همسرم یک طرح کارورزی جدید اومده که میترسم بیمه رد نکنیم و اون هم باعث بشه که عدم کاریابی دیگه جواب نده. چون مدرک کارشناسیش رو میتونیم با ۷۰۰ ۸۰۰ ازاد کنیم و ارشد رو با سابقه بیمه مثل خودم آزاد کنیم. شما چیزی راجع بهش نشنیدید؟توی فروم خودش هم پرسیدم کسی چیزی جواب نداد

من ارشدم 4 ترم بود 11 و خورده ای میشه علوم پایه, بازم مال شما قیمتش برای 5 ترم خیلی بهتره
بله من فکر می کنم بسته به این که کی بخاید برید خرید مدرک ارشدتون رو عقب بندازید و کارشناسی رو هر چه سریعتر بخرید. من هزینه کارشناسیم خیلی کم تر بود. بازم میگم بیمه تون برای خرید از بعد از ارشدتون محاسبه میشه یعنی تا حالا رو قبول ندارن. برای اپلای معمولا با مدرک موقت و ریزنمرات غیر رسمی میشه برای خیلی از دانشگاه ها اقدام کرد.
برای عدم کاریابی من اطلاع خاصی ندارم فقط یک قانون جدید دیدم تو یکی از سایت ها
  http://shirazu.ac.ir/fa/node/1932
که فکر می کنم طبق این باید ظرف 6 ماه بعد از فارالتحصیلی باید مدرک موقت به کاریابی داده بشه. که اگر 6 ماه بیشتر گذشته پس بهتر برای ایشون رو هم مثل مدرک خودتون عمل کنید.
بازم این چیزایی بود که به نظر من رسید دوستان باتجربه اگر راه بهتری دارن برای کم تر هزینه کردن بگن ممنون میشیم.
  در توضیح Butterfly عزیز هم باید بگم بله حرفشون درسته در صورتی که شما مثلا دو سال دیگه بخواید مدارکتون رو با هم آزاد کنید اول باید کارشناسی رو آزاد کنید که بیمه تون برای اون میره. ولی الان که بخواید فقط کارشناسی رو بخرید بیمه ای ندارید در واقع چون بیمه تون همزمان با تحصیل بوده و قابل قبول نیست پس کل هزینه کارشناسی رو باید بدید. 
موفق باشید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 بعدی »