عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران راهنما و قوانین استفاده از انجمن v
1 2 بعدی »
نگارش جزوه (ویکی)

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نگارش جزوه (ویکی)
آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 4
28-11-2015, 09:17 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-11-2015, 09:20 PM توسط automotive.)
با سلام،
دوستان آیا دسترسی به ایجاد و ویرایش صفحات ویکی برای عموم کاربران آزاد است؟
بنا به گفته های راهنمای ویرایش ویکی مبنی بر گزینه ای به نام ویرایش صفحه ( وگزینه ی زمین بازی که برای تمرین نوشتن ویکی طراحی شده هم کار نمیکن )، چیزی به اسم ویرایش صفحه وجود خارجی ندارد، آیا اعضای عادی اجازه ی دسترسی به این امکانات را دارند؟
بنا به صحبت های آقا بابک عزیز
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...5#pid97755
دسترسی به ویکی برای عموم آزاد هستش، البته برای موضوع پیشنهادی اگر اشتباه نکنم ( لطفا لینک بالا رو بخونید تا خدایی ناکرده تحریفی پیش نیاد ).
من فقط در حال گزارش یک پارادوکس هستم. باز هم میگم این موضوع ایجاد تاپیک برای کنفرانس ها هنوز توسط اعضای مدیریتی و بابک عزیز تایید نشده و من فقط دارم گزارش یک نقص رو میدم که بنا به گفته ی بابک عزیز، اعضا توانایی ایجاد موضوع و ویراست ویکی را باید داشته باشند اما گزینه ی ویرایش یا ایجاد صفحه یا موضوع جدید، برای من نمایش داده نمیشود.
آیا من اشتباه میکنم و یا واقعا چنین محدودیتی وجود دارد؟

با احترام
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-11-2015, 09:36 PM
درود

من که چندین بار ویکی رو بعضی قسمتهاش رو تکمیل کردم و مشکلی از این بابت وجود نداره. دسترسی برای عموم 24 ساعته آزاد است!

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-11-2015, 09:48 PM
(28-11-2015, 09:17 PM)automotive نوشته: با سلام،
دوستان آیا دسترسی به ایجاد و ویرایش صفحات ویکی برای عموم کاربران آزاد است؟
بنا به گفته های راهنمای ویرایش ویکی مبنی بر گزینه ای به نام ویرایش صفحه ( وگزینه ی زمین بازی که برای تمرین نوشتن ویکی طراحی شده هم کار نمیکن )، چیزی به اسم ویرایش صفحه وجود خارجی ندارد، آیا اعضای عادی اجازه ی دسترسی به این امکانات را دارند؟
بنا به صحبت های آقا بابک عزیز
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...5#pid97755
دسترسی به ویکی برای عموم آزاد هستش، البته برای موضوع پیشنهادی اگر اشتباه نکنم ( لطفا لینک بالا رو بخونید تا خدایی ناکرده تحریفی پیش نیاد ).
من فقط در حال گزارش یک پارادوکس هستم. باز هم میگم این موضوع ایجاد تاپیک برای کنفرانس ها هنوز توسط اعضای مدیریتی و بابک عزیز تایید نشده و من فقط دارم گزارش یک نقص رو میدم که بنا به گفته ی بابک عزیز، اعضا توانایی ایجاد موضوع و ویراست ویکی را باید داشته باشند اما گزینه ی ویرایش یا ایجاد صفحه یا موضوع جدید، برای من نمایش داده نمیشود.
آیا من اشتباه میکنم و یا واقعا چنین محدودیتی وجود دارد؟

با احترام

درود برادر

بالا وارد سیستم شدین؟! بعد از کلیک بر جزوه شما از بالا وارد سیستم میشید بعد گزینه ای که میخواید ویرایش کنید رو میزنید بعد سمت چپ مداد هست اون رو بزنید میتونید هر کاری دلتون خواست بکنید!
زمین بازی رو واللا یک بار رفتم داخلش، راستش ترجیح میدم امتحان ترمودینامیک پیشرفته بدم تا اونجا بازی کنمSmile

بااحترام،
ترکان
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-11-2015, 10:16 PM
(28-11-2015, 09:48 PM)Torkan نوشته: درود برادر

بالا وارد سیستم شدین؟! بعد از کلیک بر جزوه شما از بالا وارد سیستم میشید بعد گزینه ای که میخواید ویرایش کنید رو میزنید بعد سمت چپ مداد هست اون رو بزنید میتونید هر کاری دلتون خواست بکنید!
زمین بازی رو واللا یک بار رفتم داخلش، راستش ترجیح میدم امتحان ترمودینامیک پیشرفته بدم تا اونجا بازی کنمSmile

بااحترام،
ترکان

من شخصا از تمام مسئولین و کاربران بابت ارسال قبلی عذرخواهی میکنم، اگر امکانش هست حذفش کنید لطفا.
آره دیدم بالای صفحه سمت راست نوشته ورود و وارد شدم، آخه هیچ کجای راهنمای نگارش صحبتی از ورود به سیستم زده نشده!!!

باز هم عذر خواهم اشتباه شد.
لطفا منو ببخشید
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
28-11-2015, 10:41 PM
(28-11-2015, 10:16 PM)automotive نوشته: من شخصا از تمام مسئولین و کاربران بابت ارسال قبلی عذرخواهی میکنم، اگر امکانش هست حذفش کنید لطفا.
آره دیدم بالای صفحه سمت راست نوشته ورود و وارد شدم، آخه هیچ کجای راهنمای نگارش صحبتی از ورود به سیستم زده نشده!!!

باز هم عذر خواهم اشتباه شد.
لطفا منو ببخشید

درود

یه خواهشی که ازتون دارم برادر عزیز اینه که لطفا در پستهاتون این همه از شرمندگی و خواهش و تمنا و ... استفاده نکنید. آدم یه جوری میشه.
همه به خوبی و درستی کار شما امین هستیمSmile

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
29-11-2015, 04:26 AM
@automotive

من صفحه زیر رو در ویکی ایجاد کردم و یکی دو مورد رو به صورت آزمایشی درش قرار دادم که خودتون بعد تکمیل کنید. وقتی تعداد عنوان‌ها در این صفحه زیاد بشه، فهرست به صورت خودکار اضافه خواهد شد.

در مورد نحوه وارد کردن کنفرانس‌ها یا همایش‌ها، به نظرم بهتره که در صورت امکان اطلاعات اون‌ها به صورت کلی و بدون محدود شدن به سال خاصی ارائه بشه. به عنوان مثال به جای این که اطلاعات در مورد کنفرانس IMECE در سال ۲۰۱۵ وارد ویکی بشه، اطلاعات در مورد IMECE به صورت کلی وارد بشه و در صورت امکان لینک و سایر اطلاعات محدود به سال خاصی نباشه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 7
29-11-2015, 02:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-11-2015, 02:45 PM توسط automotive.)
با سلام،
دوستان عزیز، صفحه ای در ویکی به نام کنفرانس‌ها و ژورنال‌ها توسط بابک عزیز ایجاد شده که کنفرانس ها رو به تفکیک رشته نمایش میده، من صفحات تمام رشته های موجود در سایت رو ایجاد کردم تا تفکیک به خوبی صورت بگیره، صفحه ی رشته های زیر ایجاد شده
 مکانیک و هوافضا

[*]برق و کامپیوتر
[*]ریاضی و فیزیک
[*]شیمی، نفت و پلیمر
[*]صنایع
[*]علوم انسانی و فلسفه
[*]علوم پزشکی و زیستی
[*]عمران، معماری و شهرسازی
[*]کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
[*]مدیریت و اقتصاد
[*]معدن و زمین‌شناسی
[*]مواد و نانو
[*]هنر
[*]سایر رشته‌های تحصیلی

[*]دوستانی که تمایل به تکمیل این قسمت از ویکی دارند، بر روی سربرگ جزوه (ویکی)، در کنار انجمن در بالا سمت راست صفحه کلیک کنید، بر روی گزینه ی ورود به سیستم در بالا سمت راست کلیک کنید و وارد سیستم ویکی شوید، به سربرگ مربوطه رفته و با حرکت نشانگر موس بر روی مداد سمت چپ، گزینه ی ایجاد صفحه را انتخاب کنید ( لطفا ارسال ها در تاپیک مربوط به رشته ای که انتخاب کرده اید باشد )، و با فرمت و راهنمایی زیر این قسمت تکمیل گردد.
[*]با استفاده از نمونه، طبق همین فرمت، کنفرانس ها و ژورنال های را در این صفحه وارد کنید
====put the Conference Name here====
موضوعات: type or copy the topics
وب‌سایت: type or copy the website
مثال:
====کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و تکنولوژی====
موضوعات: مهندسی معدن ، مهندسی شیمی (عمومی) ، مهندسی عمران (عمومی) ، مهندسی برق و الکترونیک ، مهندسی مکانیک ، علوم رفتاری و اجتماعی ، آموزش
وب‌سایت: http://rstconf.com/fa/
برای راحتی شما من فرمت بالا را به صورت خالی در زیر قرار میدهم تا بتوانید با کپی و پیست، به راحتی اطلاعات کنفرانس را در این صفحه قرار دهید.
با تشکر از وقتی که برای کمک به هموطنان خود قرار میدهید.
====  ====
موضوعات:
وب‌سایت:
محک
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

21-12-2015, 08:04 PM
با سلام،
پیروی هماهنگی های انجام شده، موضوعاتی رو برای اضافه شدن به ویکی پیشنهاد می دهم، لطفا اصل موضوع را تایید فرمایید، با گذشت زمان، من و دیگر دوستان با حوصله و صبر جزوه (ویکی) سایت رو با امید به یاری شما دوستان، تکمیل می کنیم،
پست های زیادی قرار هستش که اینجا قرار بگیره، دوستان آشنا هستند که نوشتن، ویرایش، تکمیل و اصلاح موضوعات نیاز به بحث بیشتری دارد و ایجاد تاپیک جداگانه برای این مهم، پیشنهاد می شود.
پیشنهاد های زیر می تواند هم موضوع اصلی باشند هم زیر مجموعه موضوعات دیگر (البته تغییراتی هم در نام تاپیک ها میتواند ایجاد شود)
1. سربازی
2. انواع معافیت های سربازی (اعم از پزشکی، کفالت و ... ) (((این موضوع میتواند زیر گروه موضوع قبلی باشد)))
3. راه های افزایش احتمال پذیرش برای افراد دانشجو
4. زبان های خارجی ( که میشه توضیحات در مورد اون زبان نوشت و hyperlink هایی براش در نظر گرفت البته فکر کنم یکم زمان ببره بدلیل زیاد بودن زبان ها)
5.نحوه نوشتن پروپوزال( البته نوشتن این قسمت از عهده ی من خارج هستش)
6.نحوه ی نوشتن مقاله
7.راه نمای تحصیلی قبل از پذیرش ( فکر کنم خوب باشه، موضوع شماره 3 رو هم می شه زیر گروه این قسمت قرار داد)
8. مهاجرت و انواع آن ( میتونه به زیر گروه کشور های مختلف تقسیم بشه که باز هم من اطلاعی از هیچ نوعش ندارم) ((( فکر میکن به سه کشور استرالیا، نیوزلند و کانادا تقسیم بشه و راه ها و قوانین مهاجرت به این کشور ها هم نوشته بشه، مایک بزرگ به اطلاعات شما نیازمندیم، همچنین خانوم نوش آفرین برای کانادا )))
9.تاثیر پذیرش و مهاجرت بر زندگی ( خیلی جای بحث داره اگر کلیاتش تایید بشه فکر کنم یکی از موضوعات جالبش هم بتونه این موضوع باشه: مهم ترین سوالاتی که قبل از پذیرش باید به آن پاسخ دهید)
انواع کشور ها اضافه شده، انواع رشته ها هم شاید بد نباشه که اضافه بشه، البته بدلیل وجود تاپیک مستقیم شاید کار درستی نباشد
10. نرم افزار ها
11. نمیدونم گفت و گوهای خودمانی هم اجازه داره اضافه بشه به جزوه یا نه؟

نکات بسیار مهم:
پیروی صحبت های قبلی اینجانب با Foreverbue گرامی، قبل از ایجاد تاپیک، تایید این تاپیک رو از بزرگتر های سایت می گیریم، من نمی دونم که این تاپیک، برای جزوه مفید هستش یا خیر، برای همین اول می پرسیم که بعدا مشکلی پیش نیاد. چون جزوه باید راه گشا تر باشد و نه اینکه فقط تاپیک اضافه کنیم و حجم آن را زیاد کنید که مطالعه ی آن زمانبر شود.
کلیات تاپیک که اینجا تایید شد، موضوعی بر حسب این تاپیک در این انجمن راهنما و قوانین استفاده از انجمن ایجاد می شود تا مطالب منسجم تر و با نظرات دیگر دوستان به بهترین نحو تکمیل و در جزوه قرار بگیرد.

دوستان اگر حضور من و افراد مثل من کمرنگ شد، لطفا این راه رو ادامه بدید، متاسفانه ویکی سایت تغییر زیادی از زمان ایجادش تا الآن نداشته، درست هستش که فروم فعال هستش، اما کمک کنید که جزوه هم فعال بشه، هرچند نیازی به پویای که در فروم هستش در جزوه نیستش اما اینطوری هم سوت و کور نباشه.

کاربران گرامی، این راهی هستش که ما تصمیم گرفتیم و طبق گفته های آقا بابک، هر کاربری اجازه ی تغییر ویکی را دارد، ما این راه رو به این صورت شروع کردیم که دوباره کاری نشه، زحمات و وقت همه ی شما بزرگواران به بهترین وجه استفاده بشه و راندمان کار بالا بره.
خیلی دوست داشتم که آقا بابک یا مایک بزرگ، لیستی از موضوعات پیشنهادی خودشونو اینجا بذارند، که از تجربیات این بزرگواران هم استفاده کرده باشیم، خلاصه که برای این کار به اطلاعات خاصی به جر چند قسمت نیازی نیستش و ما قرار هستش که فقط خلاصه برداری داشته باشیم از موضوعات سایت، البته موضوعات مهم، تا کاربران جدید و افرادی که وقت کمتری دارند، سریعتر به اطلاعات مورد نیازشان دست یابند.
از تمام شما بزرگواران هم دعوت به عمل میآورم، قبلا هم گفتم، منت میذارید کمک کنید به هموطناتون، جای دوری نمیره.
با احترام
محک
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

21-12-2015, 08:54 PM
درود

من هم زمانی البته با نام کابری قبلیم Charming قسمتهایی از ویکی رو تکمیل کردم اما به دلیل عدم استقبال و کمک سایر دوستان متاسفانه نتونستم ادامه بدم. البته خوب زمان هم در این میان مهمه.
ولی من در مورد 9 میتونم خیلی کمک کنم با توجه به مقالاتی که خوندم.

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 3
21-12-2015, 09:01 PM
(21-12-2015, 08:54 PM)Torkan نوشته: درود

من هم زمانی البته با نام کابری قبلیم Charming قسمتهایی از ویکی رو تکمیل کردم اما به دلیل عدم استقبال و کمک سایر دوستان متاسفانه نتونستم ادامه بدم. البته خوب زمان هم در این میان مهمه.
ولی من در مورد 9 میتونم خیلی کمک کنم با توجه به مقالاتی که خوندم.

بااحترام،
ترکان

سلام ترکان عزیز،
من و شما هستیم، آقا بابک و مایک بزرگ و چند نفر دیگه از دوستان و دیگر هیچ.
هستند دوستان دیگر ولی همین چند نفریم، حالا بزرگتر ها تایید کنند درستش می کنیم شما غصه نخور.
آره حتما همینطوره، کسی انتظار زیادی نداره، زمان میبره 6 ماه، یک سال، اشکال نداره، نکته مهم این هستش که تغییرات ایجاد بشه.
ممنونم که هستی
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 08-05-2025، 10:52 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی