عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی صنایع نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته صنایع

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته صنایع
آفلاین benyaminhabibi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-05-2015, 03:17 PM
با عرض سلام من دانشجوی رشته صنایع هستم دوره ارشدم رو میخوام در المان سپری کنم.
میخواستم از دانشگاه های خوب و رشته هایی ک شامل صنایع میشه اطلاعاتی کسب کنم
درمورد هزینه دانشگاه و زندگی هم راهنماییم کنید و اینکه دانشگاهی ک انگلیسی زبان تدریس میکنه بهتره یا المانی
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-05-2015, 09:06 PM
(20-05-2015, 03:17 PM)'benyaminhabibi' نوشته: با عرض سلام من دانشجوی رشته صنایع هستم دوره ارشدم رو میخوام در المان سپری کنم.
میخواستم از دانشگاه های خوب و رشته هایی ک شامل صنایع میشه اطلاعاتی کسب کنم
درمورد هزینه دانشگاه و زندگی هم راهنماییم کنید و اینکه دانشگاهی ک انگلیسی زبان تدریس میکنه بهتره یا المانی

داشتن معدل مناسب برای رشته های انگلیسی زبان و نمره بالای 6.5 به همراه نمره جی ار ای (اختیاری) شانست رو برای گرفتن پذیرش در ارشد صنایع به انگلیسی بالا میبره.
اما برای ارشد به المانی باید حداقل تا سطح B1 خونده باشی و مدرک زبانش رو اخذ کنی. در خصوص هزینه زنندگی هم بین 500-700 در شهرهای کوچیک و 700-900 یورو در ماه در شهرهای بزرگ باید از عهده اش بر بیای
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین benyaminhabibi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-05-2015, 09:54 PM
مرسی بابت راهنمایتون میشه نام دانشگاه ها و شهر هایی ک برای رشته صنایع بهتر است رو بهم بگین،
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

20-05-2015, 10:22 PM
(20-05-2015, 09:54 PM)'benyaminhabibi' نوشته: مرسی بابت راهنمایتون میشه نام دانشگاه ها و شهر هایی ک برای رشته صنایع بهتر است رو بهم بگین،

دانشگاههای صنعتی Berlin , Kiserslaturn , Kiel , Clausahal, Aachen , TU Hamburg از جمله دانشگاههایی هستن که دوره صنایع رو به انگلیسی اما در گرایش های مختلف اارئه میکنن.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین benyaminhabibi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-05-2015, 01:28 AM
مرسی خیلی سوال دارم ک باید بپرسم ببخشید،بنظرت زبان المانی برم بهتره؟ک برای دانشگاه هم همون زبان المانی باشه؟بنظر شما درکشور های صنعتی کدام گرایش های صنایع ک تدریس میشه دارای بازارکار بهتری است؟
نقل قول  

آفلاین tannazjhn
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

23-05-2015, 02:06 AM
دوستان سلام. من رشته لیسانسم ادبیات انگلیسی، و ارشدم مهندسی لجستیک و زنجیره تامین هستش زیر شاخه صنایع. مدرک فیاتا و سه سال هم سابقه کار در شرکت حمل ونقل بخش ترافیک دارم. با توجه به اینکه لیسانسم مرتبط نیست می تونم برای دکترا اپلای کنم؟ دکترا در همین رشته. از راهنمایی های تک تک شما ممنونم.
کاه بودن ننگ است/کاه بودن ننگ است ،‌کوه می باید بود ./هان ای کوه بلند ، ای سراپا همه بند/از تواین تجربه آموخته ام ،/که نلرزد دلم از غرش ارابه سنگین زمان/و/هراسی ندهم راه به دل از طوفان/کاه بودن ننگ است/کوه می باید بود/کوه .... می باید بود.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
24-05-2015, 11:15 AM
(23-05-2015, 02:06 AM)'tannazjhn' نوشته: دوستان سلام. من رشته لیسانسم ادبیات انگلیسی، و ارشدم مهندسی لجستیک و زنجیره تامین هستش زیر شاخه صنایع. مدرک فیاتا و سه سال هم سابقه کار در شرکت حمل ونقل بخش ترافیک دارم. با توجه به اینکه لیسانسم مرتبط نیست می تونم برای دکترا اپلای کنم؟ دکترا در همین رشته. از راهنمایی های تک تک شما ممنونم.

دروود.
برای رشته صنایع این مورد موردی نداره چون دوستانی از رشته های ریاضی، مدیریت و حتی شیمی و برق هم به این رشته وروود کردن از این لحاظ موردی نداره. هر چند مقطع قبلی بیشتر مد نظر قرار خواهد گرفت. اما در بدترین حالت ممکنه کشور و دانشگاه خاصی ممکنه به این مورد حساسیت نشان بده و ازتون درس تخصصی خاصی رو نمره اش رو بخون. اما خب همه دانشگاهها این قانون رو ندارن.
نقل قول  

آفلاین imanabb
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-10-2015, 02:14 AM
سلام دوست عزیز...من با لیسانس عمران آزاد میخوام بیام رشته صنایع سیستم بخونم که قبولیش راحتتره و دانشگاه معتبرتری بیارم...ولی برای ادامه تحصیل دکترا خارج کشور که هدفمه نمیدونم الان کدوم گرایش ارشد برای دکترای امریکا یا کاناده و بورس گرفتن و کار بهتره چون اسمها هم تغییر کرده و الان سه گرایش سیستم و بهره وری، سیتمهای اقتصادی اجتماعی و مهندسی آینده پژوهی هست...میشه لطفا در این مورد اگه اطلاعاتی دارین کمکم کنید متشکرم..
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

01-10-2015, 03:12 PM
(01-10-2015, 02:14 AM)imanabb نوشته: سلام دوست عزیز...من با لیسانس عمران آزاد میخوام بیام رشته صنایع سیستم بخونم که قبولیش راحتتره و دانشگاه معتبرتری بیارم...ولی برای ادامه تحصیل دکترا خارج کشور که هدفمه نمیدونم الان کدوم گرایش ارشد برای دکترای امریکا یا کاناده و بورس گرفتن و کار بهتره چون اسمها هم تغییر کرده و الان سه گرایش سیستم و بهره وری، سیتمهای اقتصادی اجتماعی و مهندسی آینده پژوهی هست...میشه لطفا در این مورد اگه اطلاعاتی دارین کمکم کنید متشکرم..

الان در امریکا حوزه مدیریت عملیات، سیستمهای سلامت و زنجیره تامین جهانی و سبز در زمره پر فاندترین بخشهای صنایع قرار دارن.
شما در ایران هم اگر به گرایش سیستم و بهره وری میشه به این موضوعات نزدیک بشی.
نقل قول  

آفلاین imanabb
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-10-2015, 09:00 PM
عزیز حالا با ارشد مثلا مدیریت سیستم و بهره وری میشه وارد دکترای اون دست رشته ها در امریکا شد؟ آیا از لحاظ عنوان مقطع ارشد سختگیری انجام میشه یا صرف داشتن عنوان سیستم و یک سری دروس ارشد مشابه اجازه ورود به دکترای اون رشته ها هم میدهند؟ اگه راهی واسه تحقیق دقیق در این زمینه ام بلدید به من اطلاع بدین لطفا..یه دنیا ممنون از وقتتون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »