عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان

صفحه‌ها (36): « قبلی 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 36 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان
آفلاین bahar456
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-01-2016, 12:00 AM
سلام ببخشید 

یکی از دوستان استادش پرسیده ازش که

?Can you tell me what your motivation is in coming to the US
چی باید جواب بده: همین که بگه که امکانات تحقیقاتی و دانشگاه خوب و استادای خوب کفایت میکنه، چیز  دیگه ای به نظرتون نمیرسه؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
25-01-2016, 12:08 AM
(25-01-2016, 12:00 AM)bahar456 نوشته: سلام ببخشید 

یکی از دوستان استادش پرسیده ازش که

?Can you tell me what your motivation is in coming to the US
چی باید جواب بده: همین که بگه که امکانات تحقیقاتی و دانشگاه خوب و استادای خوب کفایت میکنه، چیز  دیگه ای به نظرتون نمیرسه؟

سلام

کلیت دلائل همین ها هست... متنها میشه کمی بیشتر هم اطناب داد:

- ارتباطات عمیق دانشگاه و صنعت در غرب و امکان internship های بسیار خوب...

- امکان حضور موثر و پشتیبانی خوب برای شرکت در کنفرانس ها و اجلاس های علمی و تحقیقاتی...

- (اگر خانم باشند!) بسته نبودن فضای بعضی رشته ها برای خانم ها حداقل به لحاظ عرفی (مثلا هوافضا)

- و ...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین bahar456
نقل قول

25-01-2016, 10:16 PM
سلام

من از یه استادی یه سوال از پروژه ای که داره پرسیدم و گفتم که دارم اپلای میکنم. اونم گفت

just apply and let me know to keep eye on your application

الان حدود بیست روز گذشته و من احتمالا تا یه ده روز دیگه هم نرسم اپلای کنم. تو این مدت یه ایمیل بزنم بهش؟ چی بگم؟ آخه یه ذره حس میکنم که دیر شده

ممنون پیشاپیش از راهنماییتون
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 2
25-01-2016, 11:03 PM
(25-01-2016, 10:16 PM)bahar456 نوشته: سلام

من از یه استادی یه سوال از پروژه ای که داره پرسیدم و گفتم که دارم اپلای میکنم. اونم گفت

just apply and let me know to keep eye on your application

الان حدود بیست روز گذشته و من احتمالا تا یه ده روز دیگه هم نرسم اپلای کنم. تو این مدت یه ایمیل بزنم بهش؟ چی بگم؟ آخه یه ذره حس میکنم که دیر شده

ممنون پیشاپیش از راهنماییتون

سلام

اعلان استاد به شما واضح و مشخص هست: "apply کن و بهم خبر بده"...
شما هنوز apply نکردید و بنابراین دلیلی برای ایمیل زدن به استاد وجود نداره...
مگر اینکه سوال یا ابهام خاصی داشته باشید...
به علاوه deadline ها هم همیشه مشخص هستند و شاید خیلی جالب نباشه در مورد اینکه برای apply دیر شده یا نه از استاد سوال بپرسید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین bahar456
نقل قول

27-01-2016, 01:00 AM
سلام این ایمیل اول بعد از apply به استاد هست میخواستم ببینم قسمت Bold شده به نظرتون زیاد نیست. یه جوری پاچه خواری استاد نیست؟ توصیح اینکه بعد از این سه خط دیگه میخوام بنویسم و ازش بپرسم که اجازه میده سوالش در مورد کتابش رو ازش بپرسم

I would like to declare my deep gratitude due to your kindness within finalizing my application, as the deadline had been passed. I applied to UT a couple of days ago. I know that competition between many students with strong backgrounds for being RA of a completely well-known professor at UT is truly brutal, and I also perceive how much it can be difficult for you to make the best decision regarding your future students. Thanks in advance for taking my application into consideration. Please let me know if you would like any additional 
information in order to evaluate my application.

ممنون
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 5
27-01-2016, 01:11 AM
(27-01-2016, 01:00 AM)bahar456 نوشته:
سلام این ایمیل اول بعد از apply به استاد هست میخواستم ببینم قسمت Bold شده به نظرتون زیاد نیست. یه جوری پاچه خواری استاد نیست؟ توصیح اینکه بعد از این سه خط دیگه میخوام بنویسم و ازش بپرسم که اجازه میده سوالش در مورد کتابش رو ازش بپرسم

I would like to declare my deep gratitude due to your kindness within finalizing my application, as the deadline had been passed. I applied to UT a couple of days ago. I know that competition between many students with strong backgrounds for being RA of a completely well-known professor at UT is truly brutal, and I also perceive how much it can be difficult for you to make the best decision regarding your future students. Thanks in advance for taking my application into consideration. Please let me know if you would like any additional 
information in order to evaluate my application.

ممنون

سلام

brutal اصلا مناسب این context نیست... حتما جایگزینش بفرمایید...
جمله بعد از comma رو حذف کنید... چون نه محتوای خاصی داره و نه از دید استاد ارزش اطلاعاتی داره... همیشه to-the-point بنویسید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین bahar456
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-01-2016, 12:26 PM
سلام
ببخشید وقتی یه استادی جواب میده بهمون و dear یا اسممون رو نمینویسه ما در جوابش باید Dear Professor بزاریم؟ نشونه احترام میشه اینجوری؟ تا چند دفعه باید اینکارو بکنیم؟ best regard چطور؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین Milados
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
28-01-2016, 12:52 PM
(28-01-2016, 12:26 PM)bahar456 نوشته: سلام
ببخشید وقتی یه استادی جواب میده بهمون و dear یا اسممون رو نمینویسه ما در جوابش باید Dear Professor بزاریم؟ نشونه احترام میشه اینجوری؟ تا چند دفعه باید اینکارو بکنیم؟ best regard چطور؟
ممنون

سلام،
راستش اینکه dear  نمی نویسه زیاد به نظرم مهم نیست ولی اینکه اسمم نمی نویسه شاید یه مقدار بی ادبی باشه از طرف اون استاد. ببینید حواستون باشه اینجور جواب هایی که اسم ندارند می تونند تمپلیت باشند. یعنی استاد یه فرمت خاص داره و برای همه می فرسته اونو. شما هم تو ایمیل دوم به بعد دیگه نمی خواد dear بزارید... کلمات Regard و اینجور چیزها رو ولی می زارند. من توی ایمیل های بعدی ام خط اول ام مثلا اینجوری بود:
Thank you professor XXX for your consideration and response

ژیاد اینا اهمیت نداره به نظرم. حساس نشید.

آرزوی سلامتی و موفقیت
خدایا ...
به من توفیق تلاش در شکست، صبر در نومیدی، رفتن بی همراه، جهاد بی سلاح، کار بی پاداش، فداکاری در سکوت، دین بی دنیا، مذهب بی عوام، عظمت بی نام، خدمت بی نان، ایمان بی ریا،خوبی بی نمود، گستاخی بی خامی، قناعت بی غرور، عشق بی هوس، تنهایی در انبوه جمعیت، و دوست داشتن بی آنکه دوست بداند،               
          روزی کن  "شریعتی"
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 5
28-01-2016, 02:17 PM
(28-01-2016, 12:26 PM)bahar456 نوشته: سلام
ممنون

سلام

وقتی در ابتدای مکاتبه با یک استاد هستید، اون فرد مسلما یک "غریبه" به حساب میاد و معمولا رعایت ادب (خصوصا از پایین به بالا) هم نشانه شخصیت فرد هست و هم روی طرف مقابل اثر می کذاره...
بنابراین کاربرد dear و عبارتی مثل best regrads در پایان مکاتباتتون نه تنها بد نیست بلکه حتی با logic ی که عرض کزدم می تونه سازنده هم باشه..

در مورد اساتید و اینکه چرا بعضا حتی بدون خطاب قرار دادن فرد دانشجو نامه می نویسند دو دلیل هست:

- بعضی از اساتید ترجیح می دن که to-the-point باشند و مثل زمان تلگراف زدن(!) علاقه دارن با مینیمم تعداد کلمات کار رو پیش ببرند... نتیجه اینکه حتی اسم طرف مقابل رو هم در چاسخ جا می اندازد....

- اساتیدی که قصد دادن جواب منفی دارند، بعضا از اسم طرف مقابل استفاده ای نمی کنند... هرچند این مورد جامعیت نداره...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین bahar456
نقل قول

28-01-2016, 06:20 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-01-2016, 06:29 PM توسط bahar456.)
سلام
اینم اگه میشه یه نگاه بکنین:
I wonder if Stochastic LR is an effective method for DG generation sizing under uncertainty of DG outputs and loads. What is your suggestion method for co-optimizing wind generation with the network topology under wind and loads uncertainty
مشکلی نداره، ببخشید دیگه من یه خرده وسواس درام. ممنون.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (36): « قبلی 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 36 بعدی »