عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان

صفحه‌ها (100): « قبلی 1 ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... 100 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان
آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-12-2014, 07:14 PM
(11-12-2014, 06:51 PM)'mina_kh' نوشته:
بله پرسیده بودم چه زمانی می خوان مصاحبه کنند....

در اینصورت ایشون به شما گفتند که مثلاً 6 دسامبر فلان ساعت به وقت محلی خودشن مصاحبه می کنیم و ایشون حاضر نشدن؟! یا اینکه گفتن در روزهای آینده مصاحبه می کنیم.

در هر حالت میتونید شما با ارسال ایمیل ازشون بپرسید. خوشبختانه هیچ گونه تعارفی درکار نیست و در صورت عدم تمایل و منصرف شدن از تصمیم قبلیشون (به دلایل مختلف) بهتون نتیجه رو اعلام می کنند. باید مکاتبه کنید پیش از اینکه برای تعطیلات به شهر و محل زندگیشون بازگردند. معمولاً اساتید خارجی/چینی هستند و این دوره رو به کشور/شهر خودشون برمیگردن.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین mina_kh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-12-2014, 08:16 PM
(11-12-2014, 07:14 PM)'Andre' نوشته:
در اینصورت ایشون به شما گفتند که مثلاً 6 دسامبر فلان ساعت به وقت محلی خودشن مصاحبه می کنیم و ایشون حاضر نشدن؟! یا اینکه گفتن در روزهای آینده مصاحبه می کنیم.
در هر حالت میتونید شما با ارسال ایمیل ازشون بپرسید. خوشبختانه هیچ گونه تعارفی درکار نیست و در صورت عدم تمایل و منصرف شدن از تصمیم قبلیشون (به دلایل مختلف) بهتون نتیجه رو اعلام می کنند. باید مکاتبه کنید پیش از اینکه برای تعطیلات به شهر و محل زندگیشون بازگردند. معمولاً اساتید خارجی/چینی هستند و این دوره رو به کشور/شهر خودشون برمیگردن.

نه نگفتن کی می خوان مصاحبه کنند. فقط گفتند ایا علاقه مند به مصاحبه هستم و می خوام اپلای کنم. منم جواب دادم در اولین فرصت اپلای می کنم و اینکه کی می خوان مصاحبه بگیرین که ایشون دیگه جواب ندادن. حدودا یک هفته میشه.
در ضمن اولین بار هم که ایمیل زدم بعد از ده روز جواب دادن.
تو از این دشت خشک تشنه روزی کوچ خواهی کردو اشک من ترا بدرود خواهد گفت.نگاهت تلخ و افسرده است.دلت را خار خار نا امیدی سخت آزرده است.غم این نابسامانی همه توش وتوانت را زتن برده است...
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-12-2014, 08:24 PM
(11-12-2014, 08:16 PM)'mina_kh' نوشته:
نه نگفتن کی می خوان مصاحبه کنند. فقط گفتند ایا علاقه مند به مصاحبه هستم و می خوام اپلای کنم. منم جواب دادم در اولین فرصت اپلای می کنم و اینکه کی می خوان مصاحبه بگیرین که ایشون دیگه جواب ندادن. حدودا یک هفته میشه.
در ضمن اولین بار هم که ایمیل زدم بعد از ده روز جواب دادن.

میتونید جزئیات بیشتری رو ارائه بدید که بشه بهتر نظر داد. مثلاً کدوم کشور و کدوم دانشگاه (بشه راجع به تعطیلات احتمالی و در دسترس نبودن استاد نظر داد) و یا اینکه در متن ایمیلشون به غیر اینکه «مصاحبه می کنیم باهاتون» چی گفتن (اگر میشه متن رو به اشتراک بذارین). لطفاً هر اطلاعاتی که میتونید اشتراک بذارید و میتونه بهمون کمک کنه رو ذکر کنید و من بعد جواب رو خدمتون ارائه میدم.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین mina_kh
**
نقل قول

11-12-2014, 09:51 PM
(11-12-2014, 08:24 PM)'Andre' نوشته:
میتونید جزئیات بیشتری رو ارائه بدید که بشه بهتر نظر داد. مثلاً کدوم کشور و کدوم دانشگاه (بشه راجع به تعطیلات احتمالی و در دسترس نبودن استاد نظر داد) و یا اینکه در متن ایمیلشون به غیر اینکه «مصاحبه می کنیم باهاتون» چی گفتن (اگر میشه متن رو به اشتراک بذارین). لطفاً هر اطلاعاتی که میتونید اشتراک بذارید و میتونه بهمون کمک کنه رو ذکر کنید و من بعد جواب رو خدمتون ارائه میدم.

متنش این هست که قبلا هم گذاشتم. استاد ایرانی هست. دانشگاه نوادا در ریو (امریکا) هست. این استاد یه ازمایشگاه هم داره که زیر نظر دانشگاه برکلی هست که من امیدوار بودم اونجا منو بزاره.
Dear Mina
Thanks for your interest. I'd like you to apply to our Ph.D. program.
Please tell me what you need. Shall we have a teleconf?
Regards
تو از این دشت خشک تشنه روزی کوچ خواهی کردو اشک من ترا بدرود خواهد گفت.نگاهت تلخ و افسرده است.دلت را خار خار نا امیدی سخت آزرده است.غم این نابسامانی همه توش وتوانت را زتن برده است...
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

11-12-2014, 10:12 PM
(11-12-2014, 09:51 PM)'mina_kh' نوشته:
متنش این هست که قبلا هم گذاشتم. استاد ایرانی هست. دانشگاه نوادا در ریو (امریکا) هست. این استاد یه ازمایشگاه هم داره که زیر نظر دانشگاه برکلی هست که من امیدوار بودم اونجا منو بزاره.
Dear Mina
Thanks for your interest. I'd like you to apply to our Ph.D. program.
Please tell me what you need. Shall we have a teleconf?
Regards

در اینصورت اپلای کنید و بعد بهشون ایمیل بزنید که اپلای کردید و اگر هنوز ایشون تمایل و فرصت مکالمه رو دارند باهاشون مکالمه می کنید.
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین mina_kh
**
نقل قول

31-12-2014, 11:42 PM
با سلام
دوستان من به یکی از استادای امریکا گفتم نمی تونم مدرک ارشدمو بخرم و گفته واحداتو انتقال بده به دانشگاه ما!
متوجه نمیشم اخه من که فارغ التحصیل شدم چطور باید انتقال بدم

If you can transfer your units, we should be okay.

لطفا راهنمایی کنید .
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

01-01-2015, 08:55 AM
(31-12-2014, 11:42 PM)'mina_kh' نوشته: با سلام
دوستان من به یکی از استادای امریکا گفتم نمی تونم مدرک ارشدمو بخرم و گفته واحداتو انتقال بده به دانشگاه ما!
متوجه نمیشم اخه من که فارغ التحصیل شدم چطور باید انتقال بدم
If you can transfer your units, we should be okay.
لطفا راهنمایی کنید .

احتمالاً ایشون متوجه نشدن منظوتون چیه و انتقال دادن واحدهای گذرانده شده رو پیشنهاد کردن که خودش مشکلات خودش رو داره (ظاهراً سوال دیگری در تاپیک مرتبط پرسیده‌اید و در این مورد می تونید منتظر جواب باشید). این مسائل مربوط به آموزش رایگان که در ایران هست در خیلی از جاها موجود نیست. به نظر من بهتره ایشون رو نسبت به وضعیت تحصیلی خودتون بدبین نکنید. شما مشکلتون فراهم سازی مدارک هست که باید یا هزینه ها رو بپردازید و یا از روش کاریابی استفاده کنید. در مورد مدرک موقت هم که هیچ گونه ترجمه رسمی ای از اون انجام نمیشه و ریز نمرات هم معمولاً به همراه دانشنامه به دانشجو میدن. اگر موقعیت خوبی پیدا کردید بهتره این هزینه‌ها رو انجام دهید.
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین vidanasrollahi
**
نقل قول

12-03-2015, 06:39 PM
سلام دوستان
یک استاد از کانادا به من جواب داده بود و گفته بود که تجربیاتت بدرد کار من میخوره و چند تا سوال پرسیده بود که فاند میخوای یا نه و اینکه کی میتونی بیای و شروع کنی. من هم جواب دادم که فاند میخوام و به محض پذیرش میتونم بیام. و اون مجددا جواب داد ولی من منظورش رو نمی فهمم میشه لطفا راهنماییم کنید
ممنونم
Thank you Vida,

Our scholarships are usually awarded once a year around this time and require your full application, so it is good to hear you are flexible on admission times. It is unlikely to be in place for this September. Thanks also for explaining your reason for wanting to change programs. Based on your interests in stress, can you please give me an idea of one or two potential projects you see, based on our work or that of others?

Best wishes,

Chris
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 11
12-03-2015, 08:14 PM
(12-03-2015, 06:39 PM)'vidanasrollahi' نوشته: سلام دوستان
یک استاد از کانادا به من جواب داده بود و گفته بود که تجربیاتت بدرد کار من میخوره و چند تا سوال پرسیده بود که فاند میخوای یا نه و اینکه کی میتونی بیای و شروع کنی. من هم جواب دادم که فاند میخوام و به محض پذیرش میتونم بیام. و اون مجددا جواب داد ولی من منظورش رو نمی فهمم میشه لطفا راهنماییم کنید
ممنونم
Thank you Vida,
Our scholarships are usually awarded once a year around this time and require your full application, so it is good to hear you are flexible on admission times. It is unlikely to be in place for this September. Thanks also for explaining your reason for wanting to change programs. Based on your interests in stress, can you please give me an idea of one or two potential projects you see, based on our work or that of others?
Best wishes,
Chris

خلاصه نکاتی که ایشون مطرح کردن اینه
1- شما برای بررسی شدن بورس نیاز دارید اپلای کنید و هم اکنون مشغول بررسی بورس ها هستند.
2- احتمال اینکه شما بتونید برای سپتامبر پذیرش بگیرید کم هست.
3- پروژهای مطرح شده رو مورد بررسی قرار بدید و آنهایی که مناسب شما هستند رو مطرح کنید. من نمیدونم کدوم دانشگاه رو در نظر گرفتید و این دانشگاه پروژهای در حال اجرا داره یا منظورشون اینه که رو چه مباحثی میتونید کار کنید (جواب این سوال رو خودتون میدونید که البته حالت دوم محتمل تر به نظر میسرسه با توجه به ایمیلشون). می تونید در این تاپیک جزئیات بیشتری مطرح کنید.
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
14-03-2015, 09:40 PM
(12-03-2015, 06:39 PM)'vidanasrollahi' نوشته: سلام دوستان
ممنونم
Thank you Vida,
Best wishes,
Chris

سلام 

مقدار اسکالرشیپ معمولا زیاد نیست. این جایزه اییه که معمولا افرادی با معدل بالا و نمرات بالای زبان احتمال بردشون در اون بیشتره.البته با توجه به سیاست دانشگاه ها ممکنه فرق بکنه. این با فاندی که خودشون بدن فرق داره. ضمن اینکه خواستند 2 تا ایده از خودتون بگید در مورد فیلدی که دارید تغییر میدید که در راستای تحقیقاتشون یا استاد های دیگه باشه. بیشتر هدفشون اینه که بدونن شمایی که دارید فیلد تغییر میدین ایده و دیدی هم به قضیه دارید یا فقط یک تغییر نابهنگامه. ممکنه اگر بتونید این قسمت رو که معمولا هم آسون نیست رد کنید مورد توجهشون واقع بشید. اگر فرصت دارید روی ارائه اش زمان بگذارید. به نظرم یک موردشم بتونید به خوبی به نتیجه برسونید شانستون زیاد میشه. البته ممکنه مورد قبولشونم واقع نشه. مثل یک مورد ریسک دار بهش نگاه کنید . 
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (100): « قبلی 1 ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... 100 بعدی »