عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان

صفحه‌ها (100): « قبلی 1 ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... 100 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان
آفلاین amirrainyman
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-11-2014, 06:21 PM
دوستان من دانشجوی ترم سه ارشد هستم واسه موضوع پایان نامه یه سری مکاتباتی با یه استاد تو ولز داشتم که فوق العاده قویه تو کارش و خیلی خوب و جامع بهم جواب داد . حالا بعد چند ماه بازم چند تا ایده داشتم که باهاش مطرح کردم و اونم چندتا ایده داد و تو میل آخر صراحتا گفت که موضوع پایان نامت خیلی جالبه و دوست داره نتایج کارامو ببینه دقیقا با این عبارت تو میل آخر
So you have an interesting project - I will be interested to see some of the results from your work
میخوام بدونم با توجه به علاقه مندی ایشون چقدر میتونم رو پذیرش حساب کنم؟
یا اینکه بهش پیشنهاد استاد مشاور شدن بدم چه طوره؟ کلا فضا رو به چه سمتی ببرم که تهش کارم واسه phd ردیف شه اونجا؟ ممنو
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-11-2014, 06:31 PM
(21-11-2014, 06:21 PM)'amirrainyman' نوشته: دوستان من دانشجوی ترم سه ارشد هستم واسه موضوع پایان نامه یه سری مکاتباتی با یه استاد تو ولز داشتم که فوق العاده قویه تو کارش و خیلی خوب و جامع بهم جواب داد . حالا بعد چند ماه بازم چند تا ایده داشتم که باهاش مطرح کردم و اونم چندتا ایده داد و تو میل آخر صراحتا گفت که موضوع پایان نامت خیلی جالبه و دوست داره نتایج کارامو ببینه دقیقا با این عبارت تو میل آخر
So you have an interesting project - I will be interested to see some of the results from your work
میخوام بدونم با توجه به علاقه مندی ایشون چقدر میتونم رو پذیرش حساب کنم؟
یا اینکه بهش پیشنهاد استاد مشاور شدن بدم چه طوره؟ کلا فضا رو به چه سمتی ببرم که تهش کارم واسه phd ردیف شه اونجا؟ ممنو

ببینید پذیرش از دانشگاههای UK خیلی به استاد مربوط نیست و فقط میتونید ایشون رو به عنوان Potential Supervisor مطرح کنید. در مورد پذیرش باهاشون صحبت کنید و بگید که در طی این مدت همکاری با ایشون رو Beneficial یافته اید و دوست دارید که موضوعی مشابه رو تحت نظارت ایشون به عنوان Thesis مقطح Phd بگذرونید.  اگر مرتبه علمی و سابقه حضور ایشون در اون دانشگاه زیاد باشه، شاید بتونن تأثیر مثبتی (توجه کنید فقط مثبت) در پذیرش بذارن. در کل UK در بورس کردن دانشجوهای خارجی الویتهایی مثل Chinna، Bangladesh، India و Pakistan و سایر کشورهای آسیایی ای که خوشان سهم اعظمی در بورس کردن دانشجویان دارند (منظور این است که دولت این کشورها حمایت خاصی را از دانشجویان کشور خودشان انجام می دهد). ناگفته نماند که بالاترین رتبه را در میان دانشگاهها ولز  Cardiff University دارد که رتبه ای حدود 394 (بر اساس سایت webometrics) دارد. حالا اگر رزومه خوبی دارین و حمایت استاد هم که دارین. می تونید اپلای کنید و منتظر نتیجه باشید. 
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین atefeh_J
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

01-12-2014, 10:41 PM
با سلام
در جواب این استاد خوبه بگم اسمش را در اپلیکیشن فرم بیارم؟
یا این یک نوع تمپلت است؟
Thank you for your interest in my research. I will review your application once it is complete and you will receive a formal answer from the Department around March 2015.
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

01-12-2014, 11:24 PM
به احتمال زیاد تمپلیت هست. اسمشون رو بیارید چون مشخصه که دانشجو نیاز دارن. اما دیگه زیاده روی نکنید که مثلاً در SOP بنویسید که اگر من تحت راهنمایی ایشون کار کنم خیلی امکانات فراهم میشه و ... .
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین atefeh_J
نقل قول

03-12-2014, 11:52 PM
(01-12-2014, 11:24 PM)'Andre' نوشته: به احتمال زیاد تمپلیت هست. اسمشون رو بیارید چون مشخصه که دانشجو نیاز دارن. اما دیگه زیاده روی نکنید که مثلاً در SOP بنویسید که اگر من تحت راهنمایی ایشون کار کنم خیلی امکانات فراهم میشه و ... .

ممنونم از پاسخ
من ازشون پرسیدم که اسمشان را می تونم به عنوان استاد راهنما بنویسم تو اپلیکشین فرم و Sop . ایشون هم گفتن اکی است بنویس!!
نقل قول  

آفلاین mina_kh
**
نقل قول

05-12-2014, 09:08 PM
دوستان نظرتون در مورد این ایمیل چی هست؟ میشه به فاند هم امیدوار باشم؟
در ضمن نمی دونم چه جوابی بدم، منظورش از اینکه گفته هر چی نیاز داری بگو چی هست؟
من برای مصاحبه هم اماده نیستم فورا که نمیگه بیا صحبت کن؟
Dear Mina,
Thanks for your interest. I'd like you to apply to our Ph.D. program.
Please tell me what you need. Shall we have a teleconf?
Regards
تو از این دشت خشک تشنه روزی کوچ خواهی کردو اشک من ترا بدرود خواهد گفت.نگاهت تلخ و افسرده است.دلت را خار خار نا امیدی سخت آزرده است.غم این نابسامانی همه توش وتوانت را زتن برده است...
نقل قول  

آفلاین atefeh_J
نقل قول

امتیاز این پست: 5
05-12-2014, 10:38 PM
(05-12-2014, 09:08 PM)'mina_kh' نوشته: دوستان نظرتون در مورد این ایمیل چی هست؟ میشه به فاند هم امیدوار باشم؟
در ضمن نمی دونم چه جوابی بدم، منظورش از اینکه گفته هر چی نیاز داری بگو چی هست؟
من برای مصاحبه هم اماده نیستم فورا که نمیگه بیا صحبت کن؟
Dear Mina,
Thanks for your interest. I'd like you to apply to our Ph.D. program.
Please tell me what you need. Shall we have a teleconf?
Regards

وقتی استادی شمارا دعوت به مصاحبه می کنه یعنی هم دانشجو میخواد و هم فاند داره! خب شما هم نباید راحت از دستش بدی چون تو فرایند اپلای شاید کم باشند استادایی از این نوع که دعوت به مصاحبه کنن.
به نظر من از الان خودت را برای مصاحبه آماده کن و بهش بگو من خیلی خوشحال میشم که با شما صحبت کنم تاریخ مصاحبه را هم اگه ازت پرسید نذار خیلی فاصله بیفته. اصلا هم مشکلی نیست و خیلی راحته فقط نباید استرس داشته باشی!
نقل قول  

آفلاین mina_kh
**
نقل قول

11-12-2014, 05:42 PM
دوستان من یه ایمیل دریافت کردم که ازم می خواست با هام مصاحبه کنه. منم گفتم موافقم ولی دیگه خبری نشد!
الان چیکار کنم؟ یعنی سرشون شلوغ هست یا منصرف شدن؟ Sad
تو از این دشت خشک تشنه روزی کوچ خواهی کردو اشک من ترا بدرود خواهد گفت.نگاهت تلخ و افسرده است.دلت را خار خار نا امیدی سخت آزرده است.غم این نابسامانی همه توش وتوانت را زتن برده است...
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-12-2014, 06:04 PM
(11-12-2014, 05:42 PM)'mina_kh' نوشته: دوستان من یه ایمیل دریافت کردم که ازم می خواست با هام مصاحبه کنه. منم گفتم موافقم ولی دیگه خبری نشد!
الان چیکار کنم؟ یعنی سرشون شلوغ هست یا منصرف شدن؟ Sad

راجع به تاریخ و زمان مناسب صحبت کرده بودید!؟ میتونید ایمیل بزنید و بپرسید که چه زمانی رو مناسب می دونن که باهاتون صحبت کنند. پایان سال هست و اساتید به شکلهای مختلفی درگیر مسائل شخصی اند.
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین mina_kh
**
نقل قول

11-12-2014, 06:51 PM
(11-12-2014, 06:04 PM)'Andre' نوشته:
راجع به تاریخ و زمان مناسب صحبت کرده بودید!؟ میتونید ایمیل بزنید و بپرسید که چه زمانی رو مناسب می دونن که باهاتون صحبت کنند. پایان سال هست و اساتید به شکلهای مختلفی درگیر مسائل شخصی اند.

بله پرسیده بودم چه زمانی می خوان مصاحبه کنند....
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (100): « قبلی 1 ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... 100 بعدی »