عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها TOEFL آزمون iBT مشاوره و رفع اشکال iBT نظرات شما راجب آمادگی برای آزمون تافل iBT بدون کلاس زبان رفتن

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرات شما راجب آمادگی برای آزمون تافل iBT بدون کلاس زبان رفتن
آفلاین Pink Floyd
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
10-07-2012, 06:17 PM
درود
کلا خودخوانی یه مزیتی داره و اون اینه که به شما یاد میده پشتکار داشته باشید. من حتا یک دقیقه کلاس زبان نرفتم ولی اوضاع م بنظر خودم خوبه. بعد یه مطلب رو نمی دونم تو زبان خونده ها - فارغ التحصیلان رشته ی زبان - دیدید یا نه؟ جوری رفتار میکنن و اینقدر ادعا دارن که نیتیوها به گور باباشون بخنندن که اینقدر ادعا داشته باشن.
چند وقت پیش سر غلط تلفظ کردن دو تا کلمه host و mechanism چنان رویی از یکی از اساتید پرمدعایی که بیست ساله داره درس میده کم کردم که نگو. گفت اگر من اینا رو اشتباه تلفظ میکنم دیگه زبان رو میبوسم میذارم کنار. هنوزم با پررویی داره درس میده Smile
بنظر من جایی برید که نیتیو یا نیتیو لایک داره درس میده وگرنه خودخوان عالیه ولی وقت گیر.
:Thomas Hobbes
lupus est homo homini
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
02-08-2012, 12:00 AM
سلام دوستان راجب همین موضوع و عنوان با یکی از دوستان ک رشتش زبانه و نمره بسیار عالی هم در تافل و گری آورده مفصل صحبت کردم
ی نکته ای رو ک متذکر شد این بود که ما هدف خودمونو راجب زبان با توجه به سطح زبان، وقتی ک داریم و ...باید ابتدا تعیین کنیم و اینکه در این زبان با این دامنه گسترده گم نشیم و بتونیم با هوشمندی در مسیر هدف خودمون جلو بریم و نه هر راهی که جلومون قرار میگیره
مثلا میگفت تافل چکیده و ی امتحانی از زبانه و با زبان عمومی فرق زیادی داره و نباید با هم اشتباه شن...ی مثال:
برا قوی کردن لیسنینگ بهتره مستندهایی با موضوعات مهم و علمی ک در تافل زیاد استفاده میشه مثل گرم شدن هوا، آب شدن یخ ها، هوافضا، آلودگی هوا و موضوعات خاص ک قابل شناسایی اند گوش بدیم و نه همه نوع مستند و فیلم و ...ک راندمان پایینتری داره
نمره خوبی در تافل آوردن ب نظر اون حداقل 30% به تکنیک مربوطه و همش ب علم زبان نیست و باید مورد توجه قرار بگیره

این دو نکته مهم بود ک از نظر اون دوستمون افرادی ک کلاس نمیرن ممکنه بهش دقت نکنن و کمی در انتخاب انبوه منابع مطالعاتی دچار سختی بشن

سپاس
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 9
Wink  02-08-2012, 12:37 AM (آخرین تغییر در ارسال: 02-08-2012, 12:38 AM توسط blur.)
سلام
من تقریبا کلا دو ماه کلاس زبان رفتم...تافلم 91 شد (اسپینگم کم شد). نمرم خیلی خوب نیست ولی بدم نیست...کلاس زبان نرفتن رو برا خودتون بزرگ و تبدیل به یک مساله نکنین. راه حل خیلی واضحه...باید زحمت بیشتری کشید. بخصوص من تو لسینینگ و اسپیکینگ ضعف داشتم. واقعا خیلی زیاد لسینینگ گوش دادم و میکنم. از تقریبا صفر شروع کردم. اولاش هرچی لسینینگ گوش میکردم می نوشتم. میشد ده دوازده بارم یکی رو گوش کنم! خب کسی که چند ساله کلاس میره مسلما از سطح بالاتری شروع میکنه... اسپیکینگم زیاد کار کردم. متاسفانه برام تو امتحان مشکلی پیش اومد وگرنه بهترم میشد...
بهرحال وقتی کلاس نرفته باشین بیس عمومی زبان پایین تره. خب طبیعیه. ولی من دوستی داشتم کانون زبان رو تموم کرده بود. سه چهار ماهم کلاس خصوصی تافل رفت نمرش 85 شد.
نکته مهم دیگه هم اعتماد به نفسه...همون دو ماهی که کلاس رفتم استاده میگفت تو پایه ت قوی نیست...چطور میتونی تو این چند ماه نمره بالا بیاری! واقعا اعصابمو بهم ریخت... از لج این حرفش دیگه اون کلاسم نرفتم Big Grin
بنابراین نکته آخر اینکه این قضیه رو که الان شما یه ضعف دارین نسبت به بقیه و اونم کلاس نرفتنه از پس زمینه ذهنتون بیرون کنین و به جاش تلاشتون رو مضاعف کنید و به خودتون مطمئن باشین.
ضمنا به نظر من سریال و فیلم نگاه کردن یه حسن داره و اونم اینه که گوش شما به انگلیسی شنیدن عادت میکنه و این کمک کننده ست.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
12-05-2013, 01:08 PM
من خودم کلاس یکی از کلاسهای معروف رفتم ولی بعدش به این نتیجه رسیدم که اگر نمی رفتم خیلی به نفعم بود. مزایای کلاس تافل رفتن میشه تو دو دسته گنجاند. یکی در مورد بحث یاد گیری زبان و رفع اشکال و یک موردم بحث انگیزه، برنامه ریزی و کسب اطلاعات برای آزمون تافل
در مورد اول وقتی ظرفیت یک کلاس 22 و 23 نفر باشه خوب مشخصه که دیگه معلم خیلی وقت نمیتونه برای هرنفر بزاره و رفع اشکال کردن محدود به مسایل کلی میشه. در مورد یاد دادن کلا همون اول کلاس اکثرا میگن که فقط تکنیک های تست زدن و نحوه نوشتن و صحبت کردن در تافل آموزش میدن و کاری به زبان عمومی ندارن که تمام مطالب که گفته میشه تو کتابهای تافل هست.
در بحث دوم هم اطلاعاتی که لازم باشه توی این سایت هست. فقط بحث انگیزه برای خوندن هم برای کسی که واقعا دنبال رفتن باشه، اونقدر بالا هست که نیازی به کلاس نباشه
نقل قول  

آفلاین deltangi89
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-09-2013, 04:03 PM
سلام دوستان
من توی اسپیکینگ و لیسینینگ و رایتینگ مهارتی ندارم چون تا حالا هیچ کلاس زبانی نرفتم. با توجه به اینکه هیچ کلاسی در دسترسم نیست به نظرتون می تونم خودمو برا بهار یا تابستون سال آینده آماده کنم؟؟
+در ضمن دامنه ی لغاتم بالاست و توی گرامر هم مشکلی ندارم.
برای شروع باید چکار کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-09-2013, 11:34 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-09-2013, 11:35 AM توسط Simon2007.)
(04-09-2013, 04:03 PM)'deltangi89' نوشته: سلام دوستان
من توی اسپیکینگ و لیسینینگ و رایتینگ مهارتی ندارم چون تا حالا هیچ کلاس زبانی نرفتم. با توجه به اینکه هیچ کلاسی در دسترسم نیست به نظرتون می تونم خودمو برا بهار یا تابستون سال آینده آماده کنم؟؟
+در ضمن دامنه ی لغاتم بالاست و توی گرامر هم مشکلی ندارم.
برای شروع باید چکار کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

بله به راحتي. 
كتب رفرنس رو تهيه كنيد شروع كنيد به مطالعه و تست زدن. من با توجه به وقتتون منابع زير رو توصيه ميكنم اونها كه از نظرم Must‌هستند رو ستاره ميزنم بقيه رو مختاريد. 

NorthStar Advanced
Longman iBT
Delta  *
Barron's iBT  * ( ليسنينگ هاش حتما) 
Official Guide(ETS)  *
Cambridge ( نرم افزار حاوي 7 سري كامل تست)‌ (* ريدينگهاش قطعا) 
Cambridge Book  
تستهاي TPO اگر دسترسي داريد. منابع آنلاين چند سري آزمون شبيه سازي شده است.
كتاب رايتينگ بارونز كه به هر دو نوع رايتينگ ميپردازه.
اسپيكينگ نوت فول كه تو آكادميا فيلمهاش هست پاورهاشم در دست توليده.

شادزي
[img]images/smilies/shy.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین vafi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-11-2013, 12:11 PM
سلام من یه سال وقت دارم تا مدرک ibt رو بگیرم تا حالا هیچ کتابی نخوندم فقط سی دی های نصرت رو گوش دادم  امکان کلاس رفتن هم ندارم و مجبورم تو خونه بخونم میشه منو راهنمایی کنید؟از چه کتابایی باید شروع کنم ؟
من دامنه لغاتیم خیلی ضعیفه در حد همون سی دی ها ی نصرت
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
11-11-2013, 12:22 PM
(11-11-2013, 12:11 PM)'vafi' نوشته: سلام من یه سال وقت دارم تا مدرک ibt رو بگیرم تا حالا هیچ کتابی نخوندم فقط سی دی های نصرت رو گوش دادم  امکان کلاس رفتن هم ندارم و مجبورم تو خونه بخونم میشه منو راهنمایی کنید؟از چه کتابایی باید شروع کنم ؟

دوست عزیز قطعا توصیه من به شما در اولین مرحله:
essential word for the toefl که تو همین سایت هم میتونین دانلود کنین
بعد 504 words هستش
اگر وقت دارین mcgrawhill 400
این کتابا فقط واسه قوی کردن لغت کاربرد دارن
پیشنهاد من اینه که همزمان با خوندن این کتابا فروم رو هم کامل بخونین تا تجربه دوستان ببینین چه کتابایی به درد بخوره...
توضیح دادن تمام موارد لازم تو این پست نوعی تکرار هستش
پ.ن: به اینجا هم سر بزن
http://www.academiacafe.com/wiki/doku.php?id=toefl
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 10
11-11-2013, 12:34 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-11-2013, 12:35 PM توسط pama.)
(11-11-2013, 12:11 PM)'vafi' نوشته: سلام من یه سال وقت دارم تا مدرک ibt رو بگیرم تا حالا هیچ کتابی نخوندم فقط سی دی های نصرت رو گوش دادم  امکان کلاس رفتن هم ندارم و مجبورم تو خونه بخونم میشه منو راهنمایی کنید؟از چه کتابایی باید شروع کنم ؟

سلام دوست من.
در تکمیل صحبتهای دوستمون و در راستای بهتر به خاطر سپردن لغات نرم افزارهای خوبی در دسترس هست، از جمله نرم افزار Anki که میتونید برای دانلود و نحوه استفاده از این نرم افزار از لینکهای زیر استفاده کنید:
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...8%A7%D8%AA
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...8%A7%D8%AA
به موازاتش برای منابع جناب سایمون هم  تو پست قبل از ارسال شما منابع رو کامل گفتن، یک سال وقت خیلی خوبیه، شما میتونید به ترتیب منابعی که ایشون گفتن شروع به خوندن کنید که اکثرشون هم تو لینک زیر در دسترس و قابل دانلودن:
http://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9...%DB%8C-iBT
و البته به قول دوستمون خوندن سایر تجربیات.
موفق باشید.

Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep  A.P.J.Abdul Kalam
نقل قول  

آفلاین vafi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-11-2013, 07:35 PM
یه سوال دیگه (نمی دونم جاش اینجاس یا نه)
من هدفم مهاجرت برای تحصیل نیست میخوام مترجم شفاهی بشم آیا به نظرتون گرفتن مدرک تافل بدردم میخوره؟ یا درکنارش چه منابع دیگه ای رو باید بخونم؟ واسه تلفظ لغات چکار کنم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »