عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها TOEFL آزمون iBT مشاوره و رفع اشکال iBT نظرات شما راجب آمادگی برای آزمون تافل iBT بدون کلاس زبان رفتن

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرات شما راجب آمادگی برای آزمون تافل iBT بدون کلاس زبان رفتن
آفلاین gel
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-01-2016, 09:35 PM
مجدادا سلام و ممنون بابت جوابتون

می شه لطفا در مورد کتاب cambridge هم که مرتبا در سایت تاکید شده که خونده بشه توضیح بدین.آیا عنوان کتابی که تاکید شده خونده بشه این هست(cambridge preparation for the tofle test) اگه این عنوانش نیست لطفا عنوان اون کتاب رو هم بگین.
        با تشکر فراوان
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-01-2016, 09:47 PM
(09-01-2016, 09:35 PM)gel نوشته: مجدادا سلام و ممنون بابت جوابتون

می شه لطفا در مورد کتاب cambridge هم که مرتبا در سایت تاکید شده که خونده بشه توضیح بدین.آیا عنوان کتابی که تاکید شده خونده بشه این هست(cambridge preparation for the tofle test) اگه این عنوانش نیست لطفا عنوان اون کتاب رو هم بگین.
        با تشکر فراوان

سلام

بله.. همین کتاب هست...

این کتاب عمدتا بین منابع advanced برای آمادگی آزمون دسته بندی میشه که البته از بعضی جهات خالی از اشکال هم نیست...
تعداد قابل توجهی از تست های این کتاب در دو مهارت reading و listening به همراه گزینه های اصطلاحا دو پهلو ارائه شده اند که از جنبه های مختلف می تونند هر دو جواب صحیح باشند... و حتی بعضا خوندن پاسخ توضیح تشریحی سوال های این چنینی هم کمکی به متقاعد شدن در اینکه گزینه غلط رو انتخاب کردید نمی کنه!...

به هر حال بهتر هست ورای این کتاب، حتما کار با TPO ها رو به عنوان مهمترین task پیش روتون برای آمادگی آزمون مد نظر قرار بدید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین raminz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
09-01-2016, 10:20 PM
(09-01-2016, 09:47 PM)Matinking نوشته: سلام

بله.. همین کتاب هست...

این کتاب عمدتا بین منابع advanced برای آمادگی آزمون دسته بندی میشه که البته از بعضی جهات خالی از اشکال هم نیست...
تعداد قابل توجهی از تست های این کتاب در دو مهارت reading و listening به همراه گزینه های اصطلاحا دو پهلو ارائه شده اند که از جنبه های مختلف می تونند هر دو جواب صحیح باشند... و حتی بعضا خوندن پاسخ توضیح تشریحی سوال های این چنینی هم کمکی به متقاعد شدن در اینکه گزینه غلط رو انتخاب کردید نمی کنه!...

به هر حال بهتر هست ورای این کتاب، حتما کار با TPO ها رو به عنوان مهمترین task پیش روتون برای آمادگی آزمون مد نظر قرار بدید...

براتون آرزوی موفقیت دارم

یعنی دقیقاً چیزی که جناب Matinking نوشتن درسته در مورد این کتاب.
توصیه دوستانه میکنم که سمت این کتاب نرید.
جدا از اینکه گزینه های چند پهلو و بعضاً غلط داره این کتاب، موضوعاتش هم به هیچ عنوان به موضوعات تافل نزدیک نیست.
مثلاً در مورد نانو دارو صحبت کرده! یا کلاً خیلی چیزهای پرتِ دیگه.
با توجه به اینکه چارچوبِ تافل کاملاً استاندارد هست و از یک سری موضوعات کاملاً آشنا و واضح همیشه سوال میاد، بدون شک اگه حتی TPO رو دو بار بخونین کاملاً به نفعتون خواهد بود. من این رو از رو تجربه شخصی آزمون تافل خودم میگم.

موفق باشی
نقل قول  

آفلاین nimash1990
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-05-2016, 01:22 AM
سلام دوستان,نامزده من میخواد ساله دیگه اوله زمستون واسه اپلای اقدام کنه از دانشگاههای آمریکا,اون دانشگاه مینیممه تافله 100 میخواد واسه رشته ی روانشناسی که رشته ی خانومم هست,جی آر ای 295 هم میخواد مینیمم,خانومم خیلی وفته زبان نخونده ولی خیلی دوست داره,بخواد استارت بزنه میتونه تو 18 ماه به این 2 تا برسه؟واسه تافل 100 چقدر تایم نیاز هست؟میدونم بستگی به آدمش داره ایشون یه مدته زبون نخونده,استرس داریم که نمیرسیم...
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
12-05-2016, 03:59 PM
(12-05-2016, 01:22 AM)nimash1990 نوشته: سلام دوستان,نامزده من میخواد ساله دیگه اوله زمستون واسه اپلای اقدام کنه از دانشگاههای آمریکا,اون دانشگاه مینیممه تافله 100 میخواد واسه رشته ی روانشناسی که رشته ی خانومم هست,جی آر ای 295 هم میخواد مینیمم,خانومم خیلی وفته زبان نخونده ولی خیلی دوست داره,بخواد استارت بزنه میتونه تو 18 ماه به این 2 تا برسه؟واسه تافل 100 چقدر تایم نیاز هست؟میدونم بستگی به آدمش داره ایشون یه مدته زبون نخونده,استرس داریم که نمیرسیم...

خب یعنی سوالتون الان این هست که می تونید بدون کلاس برسونید یا نه؟ خب دوست عزیز بستگی به خودتون داره منتها اینکه میگید خیلی وقته زبان نخوندن معنیش این میشه که باید بیشتر وقت و انرژی بذارن.  اگر هم نیاز شد به نظرم فشرده چندماهی کلاس (البته اگر کلاس مناسبی در دسترس باشه) برن بد نیست. بهرحال میتونه کمک کنه سریعتر به اون سطحی برسن که بتونن رو منابع خاص تافل و تکنیک های آزمونکار کنن. منابع رو هم درست انتخاب کنید. از راهنمایی های همین فروم برای انتخاب منابع می تونید کمک بگیرید. نکته آخر هم این که بعضی از دانشگاه ها مینی مم های پایینی رو برای GRE میذارن ولی قضیه این امتحان یه مقدار فرق داره.  احتمالش الان خیلی خیلی کمه که کسی در رقابت برای پذیرش و اسکولارشیپ با نمره 295 شانس خوبی داشته باشه. برای GRE به نمره های بهتر فکر کنید. موفق باشید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین nastaran1992
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-10-2016, 08:03 PM
سلام دوستان
من دارم واسه ازمون تافل میخونم و حدود ۳ فرصت دارم
پایه زبانم خوبه و در سطح پیشرفته م ولی برای گرفتن نمره خوب دارم الان خودم میخونم
پیشهادتون چیه برای من ؟
روش و رفرنس مطالعاتی

خیلی خیلی ممنون
نقل قول  

آفلاین raminz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
16-10-2016, 06:11 PM
(12-10-2016, 08:03 PM)nastaran1992 نوشته: سلام دوستان
من دارم واسه ازمون تافل میخونم و حدود ۳ فرصت دارم
پایه زبانم خوبه و در سطح پیشرفته م ولی برای گرفتن نمره خوب دارم الان خودم میخونم
پیشهادتون چیه برای من ؟
روش و رفرنس مطالعاتی

خیلی خیلی ممنون

سلام،

این که نوشتی حدود 3 فرصت داری دقیقاً چقدر میشه؟!  Big Grin
به طور کلی معمولاً بچه ها اول با لغت شروع میکنن. بعدش میرن رو ریدینگ و لیسنینگ. در آخر هم رایتینگ و اسپیکینگ.
حالا با توجه به وقتی که داری باید برنامه ریزی کنی خودت.
با توجه به اینکه الان بالای 40 تا آزمون TPO به درد بخور وجود داره، دیگه اون 50 روز آخر باید به زدن TPO و رفع اشکال اختصاص داده بشه.
در مورد منابع مطالعاتی هم فکر میکنم تو صفحه مربوط به خودش و همینطور تجربه بچه ها از امتحان تافل به تفصیل صحبت شده. لطفاً اونجا رو چک کنید.

در آخر هم چون اینجا صفحه نظرات در مورد آمادگی برای تافل بدون کلاس رفتنه و با علم بر اینکه شما پایه زبان خوبی داری، بدون کلاس و معلم هم میتونی نمره بالایی کسب کنی.  Smile
نقل قول  

آفلاین pegyyy
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
18-04-2017, 05:57 PM
سلام. من در تاریخ 11مارچ 2017 برای اولین بار تافل دادم و نمره115(R29 L30 S27 W29) رو کسب کردم. به صورت جدی و با هدف تافل من 2.5 ماه روزی تقریبا 4/5 ساعت مطالعه داشتم.البته، هیچ‌گونه کلاسی شرکت نکردم و از پایه زبان رو به‌صورت خودآموز یاد گرفتم و توصیه اکید می‌کنم به دوستان که هرگز فکر نکنید کلاس رفتن معجزه می‌کنه یا بدون کلاس موفق نخواهید بود. من از خیلی از دوستان که کلاس میرفتن یا معلم خصوصی داشتن شنیده بودم که میگفتن کلاس خیلی واجبه و بدون کلاس نمیشه و الان با اطمینان میگم کلاس رفتن هرگز معجزه نمیکنه و نهایتا شما هستید که با تلاشتون میتونید زبان رو اصولی یاد بگیرید و نمرات عالی در تافل کسب کنید.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
18-04-2017, 06:10 PM
دوستانی که از تجربیاتشون میگن به بک نکته مهم توجه کنند.
حتما و حتما سطح زبان خودتون رو هم اعلام کنید.
برای مثال در این تاپیک و تاپیکهای دیگر مثل تجربیات ازمون تافل و یا دیتابیس تافل بارها دیده شده برخی دوستان اعلام کرده اند که 3 ماه خوندن و مثلا نمره 110 یا 100 اورده اند.
باید اشاره بشه که سطح زبان این افراد بالا بوده از ابتدا حالا مثلا چه بهتر بگن فلان کتابارو خوندن یا فیلم دیدن یا اهنگ گوش کردن از بچگی یا نوجوانی یا حتی رمان خوندن.
این مساله در gre هم صادقه.

ارادت
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4