عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران راهنما و قوانین استفاده از انجمن v
1 2 بعدی »
نسخه موبایل فروم

صفحه‌ها (3): 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نسخه موبایل فروم
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 13
18-06-2012, 05:41 AM (آخرین تغییر در ارسال: 21-06-2012, 12:57 AM توسط Babak.)
نسخه موبایل فروم راه‌اندازی شده و وقتی شما از طریق مرورگرهای موبایل وارد سایت بشید، سایت به صورت خودکار نسخه موبایل رو نمایش خواهد داد. بعضی از امکانات سایت در نسخه موبایل موجود نیست، اما نسخه موبایل خواندن پست‌ها و مطالب سایت رو روی دستگاه‌های موبایل با نمایشگرهای کوچک ساده می‌کنه.

در صورت تمایل به استفاده از نسخه اصلی سایت بر روی دستگاه‌های موبایل، می‌تونید نسخه موبایل رو به نسخه اصلی تغییر بدید. برای این کار وقتی که در نسخه موبایل هستید به پایین صفحه برید و لینک «Switch To Full Version» رو کلیک کنید.
همچنین می‌تونید تنظیماتش رو در قسمت «کنترل پنل کاربر» انجام بدید. برای این کار وارد کنترل پنل و سپس وارد قسمت «ویرایش تنظیمات» بشید و در قسمت «سایر تنظیمات» تیک گزینه «موقع استفاده از دستگاه‌های موبایل از نسخه موبایل سایت استفاده شود؟» رو بردارید و مطمئن بشید که «پوسته‌ی تالار» روی گزینه «MyBB GoMobile» تنظیم نشده باشه.

در صورت برخورد به مشکل یا نیاز به راهنمایی در مورد نسخه موبایل، لطفا سوال خودتون رو در ادامه همین موضوع بپرسید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Cortex
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-06-2012, 11:51 AM
با تشكر از بابك عزيز بابت اين ورژن از سايت،
من سعى كردم عمده صفحاتش و امكاناتش رو بررسى كنم اما مشكل خاصى نديدم. سرعت و نظم بلاك ها از نسخه full در موبايل بسيار بيشتر هست.

فقط در نوار ابزار بالا در قسمت كنترل پنل كاربرى و پيام خصوصى كلمات فارسى نشدن، و همچنين لاگ هاى مديريتى؛البته اين نمي تونه مشكل باشه اما من چيز ديگه اى پيدا نكردم.
اضافه كنم كه من با سيستم عامل iOS 5.0.1 بررسى كردم.
ارادتمند
The Things you Own, End Up Owning you
"Fight Club"

نقل قول  

آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-06-2012, 11:39 PM
ممنون بابک جان
در مورد تنظیماتی که گفتین آبا لازم هست تغییرات دیگه ای در گزینه های بخش تنظیمات داد. چون من یه بار با موبایلم log in شدم . تیک مربوط به عدم استفاده از نسخه موبایل و برداشتم و روی لینک switch to full version کلیک کردم ولی بعد از اون که امتحان کردم وقتی با موبایلم یا PC وارد فروم میشم باز هم نسخه موبایل نمایش داده میشه. برای اینکه تنظیمات رو برای نسخه اصلی فروم انجام چه کار باید بکنم ؟
مرسی
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

18-06-2012, 11:44 PM
با توجه به این که وقتی با PC هم وارد می‌شید باز نسخه موبایل رو نشون می‌ده، حدس می‌زنم که شما در تنظیمات «پوسته‌ی تالار» رو گزینه «MyBB GoMobile» انتخاب کرده باشید. اگر این طوره لطفا این گزینه رو به «پیش‌فرض تالار» تغییر بدید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

19-06-2012, 10:30 PM
ممنون بابک جان. تنظیمات رو طبق راهنمایی شما تغییر دادم و نسخه موبایل تبدیل به نسخه اصلی شد.
نقل قول  

آفلاین Cortex
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-06-2012, 02:51 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-06-2012, 02:55 PM توسط Cortex.)
بابك جان ديتابيس نتايج پذيرش رو در نسخه موبايل نمي بينم، امكانش هست نشون داده بشه؟ درحد يك لينك.
ممنون
The Things you Own, End Up Owning you
"Fight Club"

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

20-06-2012, 10:56 PM
امید جان
من لینک نتایج پذیرش رو به نسخه موبایل اضافه کردم. البته واضحه که نتایج پذیرش همیشه به صورت کامل دیده می‌شه و نسخه موبایل براش وجود نداره.

نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

22-06-2012, 05:51 AM
بابك جان من امكان تشكر رو نديدم
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

22-06-2012, 07:03 AM
برای من ارسال "پاسخ سریع" کار نمیکنه. و حتما باید از روش کلاسیک برای ارسال پست استفاده کنم. آیا بقیه دوستان هم به این مشکل برخوردند؟
.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

22-06-2012, 11:57 AM
(22-06-2012, 05:51 AM)mahyarelc نوشته: بابك جان من امكان تشكر رو نديدم
مهیار جان
امکان دادن امتیاز به ارسال‌ها در نسخه موبایل وجود نداره. همون طور که در پست اول گفتم، نسخه موبایل امکانات اصلی و اولیه سایت رو داره ولی تمام امکانات نسخه اصلی در نسخه موبایل نیست.

(22-06-2012, 07:03 AM)Bahram نوشته: برای من ارسال "پاسخ سریع" کار نمیکنه. و حتما باید از روش کلاسیک برای ارسال پست استفاده کنم. آیا بقیه دوستان هم به این مشکل برخوردند؟
بهرام جان
من امتحان کردم و برای من بدون مشکل کار می‌کنه. کس دیگه‌ای به چنین مشکلی برخورد کرده؟

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): 1 2 3 بعدی »