عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز سایر مدارک نامه اشتغال به كار يا سابقه كار

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نامه اشتغال به كار يا سابقه كار
آفلاین nox
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-02-2015, 08:14 PM
سلام
دوستان من قبلا  سوالم رو تو این تاپیک مطرح کردم ولی کسی پاسخی نداد... !! من کلیه پست ها رو خوندم و جواب سووالم رو دقیق پیدا نکردم.. !!
من بخاطر فاصله تحصیلیم می خوام حتماا ز سابقه کارم استفاده کنم.. سابقه مرتبط... الان می خوام بدونم واسه گرفتن پذیرش از دانشگاه های آمریکا ، صرف نامه انگلیسی از محل کار کفایت داره ؟ یا سابقه بیمه می خواد ؟ دوستان  به روزنامه رسمی اشاره کردند... اون هم لازمه ؟ و کلا بهتره سوالم رو اینطور بپرسم.. با شرایط من.. چه کاری الان باید انجام بدم ؟ و اگه نیاز به نامه هست، لطفا تمپلت هم ذکر کنید...
ممنون
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 8
18-02-2015, 09:48 PM
(18-02-2015, 08:14 PM)'nox' نوشته: سلام
دوستان من قبلا  سوالم رو تو این تاپیک مطرح کردم ولی کسی پاسخی نداد... !! من کلیه پست ها رو خوندم و جواب سووالم رو دقیق پیدا نکردم.. !!
من بخاطر فاصله تحصیلیم می خوام حتماا ز سابقه کارم استفاده کنم.. سابقه مرتبط... الان می خوام بدونم واسه گرفتن پذیرش از دانشگاه های آمریکا ، صرف نامه انگلیسی از محل کار کفایت داره ؟ یا سابقه بیمه می خواد ؟ دوستان  به روزنامه رسمی اشاره کردند... اون هم لازمه ؟ و کلا بهتره سوالم رو اینطور بپرسم.. با شرایط من.. چه کاری الان باید انجام بدم ؟ و اگه نیاز به نامه هست، لطفا تمپلت هم ذکر کنید...
ممنون

دوست من، همین طور که در این ارسال و این ارسال اشاره کردم و طبق تجربه من، صرف اینکه شما در رزومه تون به این سابقه کاری اشاره کنید کفایت خواهد کرد و دانشگاه از من برگه ای برای این موضوع (به عنوان نامه اثبات اشتغال) نخواست. موضوع روزنامه رسمی، برای زمانی است که شما بخوای مدرک تحصیلی ات رو از طریق "سابقه کار" آزاد کنید که به مسائل مربوط به این تاپیک مرتبط نیست. پیشنهاد میکنم ارسال های مرتبط رو دوباره مطالعه بفرمائید Smile

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین rezapazoki1345
**
نقل قول

08-06-2015, 07:59 PM
با سلام
ببخشید میخواستم بپرسم ایا افسر سفارت امریکا گواهی اشتغال به کار را در هنگام مصاحبه درخواست میکنه یا اصلا مهم نیست؟
نقل قول  

آفلاین BehzadKianbakht
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-06-2015, 08:15 PM
سلام

سه دفعه مصاحبه که رفتم از من نخواستند منتهی اگر دارید با خود ببرید چون رویه سفارت ها قابل پیش بینی نیست.

شادزی 
(08-06-2015, 07:59 PM)'rezapazoki1345' نوشته: با سلام
ببخشید میخواستم بپرسم ایا افسر سفارت امریکا گواهی اشتغال به کار را در هنگام مصاحبه درخواست میکنه یا اصلا مهم نیست؟

نقل قول  

آفلاین mmazidi100
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-06-2015, 01:13 PM
سلام دوستان عزیز
میخواستم ببینم اعضای هیات علمی هم براشون سابقه کاری میشه یا باید حتما با بورس برن برای ادامه تحصیل
نقل قول  

آفلاین هستی معتمد
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-07-2016, 01:07 PM
سلام دوستان عزیز
سوالی که میخوام بپرسم بنظرم تاپیکشو اشتباه انتخاب کردم ولی حقیقتش هرچقدر نگاه کردم تاپیک خودشو پیدا نکردم ممنون میشم اگه جواب بدین...
من میخوام مدرک کارشناسیمو آزاد کنم.چه موسسه یا ارگانی باید ثبت نام کنم تا بتونم بعدد شش ماه مدرکو آزاد کنم؟در حال حاضر ترم آخر ارشد هستم اگه بخوام مئرک ارشدمو بخرم چقد هزینه ش میشه؟
مرررسی از راهنماییتون
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

25-07-2016, 01:13 PM
(25-07-2016, 01:07 PM)هستی معتمد نوشته: سلام دوستان عزیز
سوالی که میخوام بپرسم بنظرم تاپیکشو اشتباه انتخاب کردم ولی حقیقتش هرچقدر نگاه کردم تاپیک خودشو پیدا نکردم ممنون میشم اگه جواب بدین...
من میخوام مدرک کارشناسیمو آزاد کنم.چه موسسه یا ارگانی باید ثبت نام کنم تا بتونم بعدد شش ماه مدرکو آزاد کنم؟در حال حاضر ترم آخر ارشد هستم اگه بخوام مئرک ارشدمو بخرم چقد هزینه ش میشه؟
مرررسی از راهنماییتون

سلام

- یک موسسه کاریابی (ترجیحا خصوصی)...

- بستگی داره رشتتون چی باشه و ورودی چه سالی باشی و واحد هایی که گذروندید چه تعداد بوده باشه... برای اطلاعات دقیق باید آخرین بخش نامه های وزارت علوم رو با توجه به عواملی که عرض کردم بررسی بفرمایید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین سید9090
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-05-2017, 06:48 PM
سلام
مدرک دندانپزشکی ایران را کدام کشور ها قبول دارند?
و میشه شاغل به کار شد
نقل قول  

آفلاین sarbaz-sefr
**
نقل قول

13-08-2017, 06:43 PM
با سلام

ظاهرا برای پذیرش از بعضی از دانشگاه های استرالیا سابقه کار مهمه

من توی رزومه ای که برای استاد فرستاده بودم چندجا به سابقه کاری اشاره کردم که خب بعضی هاش با بیمه و فول تایم بوده که مشکلی نداره ولی بعضی هاش بصورت خرکاری بدون بیمه و حتی بدون حقوق بوده ولی چون خیلی تخصصی و مرتبط با رشته بوده اونو اشاره کردم که بگم فلان موضوع رو بلدم. اما توی رزومه ای که برای استاد فرستادم خیلی کلی نوشتم و به پاره وقت بودن یا داوطلبانه یا تعداد دقیق ماه هاش اشاره نکردم بودن نکردم) (مثلا یکیش در حدود چند ماه بوده (از ژانویه 2014 تا آوریل 2014) ولی توی رزومه ای که برای استاد فرستادم فقط نوشتم در سال "2014" برای فلان شرکت کار کردم (دیگه به ماه و تاریخ دقیقش اشاره نکردم) )

حالا میخوام برای دانشگاه اپلای کنم چند تا سوال دارم:

1-  رزومه ای که میخوام توی سایت دانشگاه آپلود کنم رو باید ویرایش کنم؟ یعنی دقیقا بنویسم که در فلان تاریخ تا فلان تاریخ بوده؟ اگر کلی بنویسم باز بعدا گیر نمیدن؟
2- اخذ نامه اشتغال به کار برای بعضی از سوابق کاریم دشوار و تقریبا غیر ممکنه....به نظرتون کلا از رزومه حذف بشه؟ یا مثلا اگر در غالب "کار داوطلبانه بیارم " بازم نیاز به اثباتش و اخذ نامه از اون شرکت ها هست؟ (خیلی تخصصیه و همراه با تجربه آزمایشگاهی بوده که توی رشته ما اهمیت داره)
3- کار داوطلبانه ارزش ذکر کردن داره؟ اگر خیلی مرتبط باشد چی؟(volunteering work experience)
3- کلا همه چیز باید صد درصد منطبق بر واقعیت باشه؟ مثلا من یه جا پاره وقت کار کردم اگر بنویسم تمام وقت بعدا داستان میشه؟
4- شنیدم که میگن بهتره سوابق کاری فول تایم همزمان با تحصیل ارائه ندید چون تو دانشگاه های خوب خودشون دانشجو اصلا فرصت کار بیرون پیدا نمیکنه و فقط در حال درس خوندنه! و بهتره یا نوشته نشه یا ذکر بشه که کار پاره وقت بوده..... این حرف درسته؟
5- کلا اگر یک "سابقه کاری" رو توی رزومه بیاریم ولی مدرکی برای اثباتش ارائه ندیم، مشکلی داره؟

جواب هر قسمت از سوال رو بدهید واقعا ممنون خواهم بود.
نقل قول  

آفلاین atosamohebbi
**
نقل قول

10-09-2017, 01:37 PM
بچه ها سلام وقتتون بخیر
من یه سوالی داشتم.
من سال 92 لیسانسمو گرفتم و الان که سال 96 هستش میخوام برای ارشد کانادا اقدام کنم.این چند سال فاصله رو میخوام با سابقه کار در یک کارخانه پر کنم.البته بیمه نبودم.
باید از اون کارخونه نامه بگیرم یا اینکه فقط اسمشو تو رزومه بیارم کافیه؟
اگر باید نامه بگیرم نگارش نامه باید به چه صورت باشه و چی نوشته شده باشه؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 10-05-2025، 01:16 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی