عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی صنایع مهندسی صنایع در اروپا

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مهندسی صنایع در اروپا
آفلاین Zohreh.kh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-06-2018, 11:25 PM
(15-06-2018, 06:05 PM)automotive نوشته: مقصد شما حتما باید نروژ باشد؟
تحصیل در آلمان و فرانسه رایگان است اما هزینه زندگی قابل توجه است. اگر واقعا مقاله ISI داشته باشید احتمال دریافت کمک هزینه شما بالاتر میرود.
برای ارشد از ایتالیا (با وجود سرمایه حدودا 5000 یورویی) اقدام کنید.
یا اینکه از هلند یا تفاوتی ندارد سایر کشور ها فاند کامل دریافت کنید، در تمام اروپا جلب نظر استاد ملاک پذیرش است و اگر ایشان موافقت کنند باقی راه فقط طی کردن مراحل اداری است.

ضمنا ترکیه نیز برای ارشد عالی است، نه تنها کمک هزینه تحصیلی شما را پرداخت میکنند، بلکه بلیط هوایپمای پرواز به ترکیه را نیز برای شما فراهم میکنند.

ارتباطی که ندارم، به وب سایت دانشگاه ها مراجعه کنید، به دانشکده رشته خود مراجعه کنید و ایمیل اساتید را میتوانید در آنجا بیابید، معمولا مدیر گروه و استاد راهنما ها ایمیل خود را در آن قسمت قرار میدهند البته رئیس دانشکده و منشی نیز معمولا حضور دارند.
سپس با آنها از طریق ایمیل ارتباط برقرار کنید، رزومه خود را ارسال کنید، پروژه های تحقیقاتی آن ها را از طریق Linkedin و Google Scholar مشاهده کنید و حیطه حقیقاتی هر کدام از آنها که به شما نزدیک تر بود برای آن ها اقدام کنید (البته پس از چاپ مقاله) قبل از آن فقط مطالعه کنید تا استاد مطمئن شود که همینطوری یک ایمیل ارسال نکرده باشید.
برای پاسخ دادن به سوالاتی از قبیل: چرا این رشته، چرا این دانشگاه، چرا من و مواردی از قبیل نیز آماده باشید.
موفق باشید.
حقیقتش من خیلی راجب نروژ تحقیق کردم و بعد از کلی تحقیق آن را انتخاب نمودم فرانسه و آلمان ارشد را به زبان خود تدریس میکنند و زبان آنها خیلی سخت است.هلند
ترکیه هم به اندازه نروژ و سوئد در صنعت پیشرفت نکرده!
برای مابقی اطلاعات هم واقعا واقعا متشکرم خیلی لطف کردید???
نقل قول  

آفلاین zzahra
**
نقل قول

28-06-2018, 10:04 PM
سلام دوستان 
من کارشناسی آمار و ارشد صنایع خوندم آیا برای اپلای دکتری مشکلی بوجود نمیاد با توجه به اینکه تغییر رشته داشتم؟
و اینکه شرایط حین و بعد از تحصیل در شرایطی که یک موقعیت شغلی vacancy گذرونده بشه با حالتی که دانشجوی دکتری بشم چه فرقی داره؟
ارشد گرایش مدیریت سیستم خوندم و علاقمندم که دکتری مهندسی مالی بخونم آیا در دانشگاه های آمریکا چنین امکانی دارم؟

با توجه به اینکه بدون تمکن مالی میخام اقدام کنم بیشتر سراغ آفرهای شغلی رفتم که فقط در دانشگاه های اروپا امکانش هست
به نظرتون هم برای اروپا اقدام کنم و هم آمریکا و کانادا یا روی یکی از این دو حالت متمرکز شم؟

ممنون از اینکه جواب میدین Smile Smile
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

02-07-2018, 05:49 PM
(28-06-2018, 10:04 PM)zzahra نوشته: سلام دوستان 
من کارشناسی آمار و ارشد صنایع خوندم آیا برای اپلای دکتری مشکلی بوجود نمیاد با توجه به اینکه تغییر رشته داشتم؟
سلام
عموما خیر
نقل قول:و اینکه شرایط حین و بعد از تحصیل در شرایطی که یک موقعیت شغلی vacancy گذرونده بشه با حالتی که دانشجوی دکتری بشم چه فرقی داره؟
اطلاع دقیقی ندارم

نقل قول:ارشد گرایش مدیریت سیستم خوندم و علاقمندم که دکتری مهندسی مالی بخونم آیا در دانشگاه های آمریکا چنین امکانی دارم؟
بله

نقل قول:
' نوشته: با توجه به اینکه بدون تمکن مالی میخام اقدام کنم بیشتر سراغ آفرهای شغلی رفتم که فقط در دانشگاه های اروپا امکانش هست
به نظرتون هم برای اروپا اقدام کنم و هم آمریکا و کانادا یا روی یکی از این دو حالت متمرکز شم؟
برای هر دو مورد اپلای کنید
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین m123456
**
نقل قول

18-09-2018, 04:10 PM
سلام
من هر چی تلاش کردم توی دانشگاه هلند و سوئد حتی یک وکنسی که مرتبط با گرایش های صنایع باشه پیدا نکردم! بنظرتون من دارم اشتباه میکنم یا واقعا همینقدر تعداد پوزیش های مرتبط با صنیایع کمه ؟؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

18-09-2018, 05:53 PM
(18-09-2018, 04:10 PM)m123456 نوشته: سلام
من هر چی تلاش کردم توی دانشگاه هلند و سوئد حتی یک وکنسی که مرتبط با گرایش های صنایع باشه پیدا نکردم! بنظرتون من دارم اشتباه میکنم یا واقعا همینقدر تعداد پوزیش های مرتبط با صنیایع کمه ؟؟
ممنون

سلام
شما بهتره که سرچ رو محدود نکنین به ۲ تا کشور. من همینطوری یه سرچ تو گوگل زدم، اینطوری نیست که هیچ پوزیشنی تو اروپا نباشه! فقط در مقایسه با آمریکا کمتره و باید بیشتر گشت. توصیه می‌کنم وقت بذارین بیشتر بگردین، تمام اروپا و کانادا و استرالیا 
برا گشتنم کیورد‌های متنوع استفاده کنین و تمام زیر شاخه‌های صنایع رو سرچ کنین
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین m123456
**
نقل قول

19-09-2018, 08:56 AM
(18-09-2018, 05:53 PM)m.ost نوشته: سلام
شما بهتره که سرچ رو محدود نکنین به ۲ تا کشور. من همینطوری یه سرچ تو گوگل زدم، اینطوری نیست که هیچ پوزیشنی تو اروپا نباشه! فقط در مقایسه با آمریکا کمتره و باید بیشتر گشت. توصیه می‌کنم وقت بذارین بیشتر بگردین، تمام اروپا و کانادا و استرالیا 
برا گشتنم کیورد‌های متنوع استفاده کنین و تمام زیر شاخه‌های صنایع رو سرچ کنین

خیلی ممنون از جوابتون
امکانش هست کمی از کیبوردهای متنوع رو بفرمایید. 
 شما چی سرچ کردین؟
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-09-2018, 12:42 AM
(19-09-2018, 08:56 AM)m123456 نوشته: خیلی ممنون از جوابتون
امکانش هست کمی از کیبوردهای متنوع رو بفرمایید. 
 شما چی سرچ کردین؟

من همون مهندسی صنایع رو سرچ کردم که یک سری پوزیشن اومد. نمی‌دونم شما به کدوم زیر شاخه صنایع علاق دارین ولی‌ تحقیق در عملیات و تولید متداول ترن. ویکی مهندسی‌ صنایع رو چک کنین. به عنوان مثل چند تا که من پیدا کردم
https://www.phdstudies.com/PhD/Safety-Engineering/
https://www.phdstudies.com/PhD/Industria...ng/Europe/
https://www.postgraduatesearch.com/pgs/s...cation=phd
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین m123456
**
نقل قول

06-10-2018, 12:32 AM
سلام دوستان
اینجا کسی هست که بخواد برای رشته مهندسی صنایع (دکتری- ترجیحا اروپا) اقدام کنه؟؟ من تمایل دارم اگه کسی هست با هم مراحلش رو انجام بدیم.
نقل قول  

آفلاین khanom mohandes
**
نقل قول

17-12-2018, 06:02 PM
سلام.من دانشجوی لیسانس مهندسی صنایع خواجه نصیر هستم و میخوام برای ارشد منهندسی صنایع برای یکی از دانشگاه های اروپا اقدام کنم.کدوم دانشگاه ها فاند میدن و ارشد مهندسی صنایع دارن؟(ترجیحا حول رشته های opereation research و تحلیل سیستم رو داشته باشن)
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

17-12-2018, 07:17 PM
(17-12-2018, 06:02 PM)khanom mohandes نوشته: سلام.من دانشجوی لیسانس مهندسی صنایع خواجه نصیر هستم و میخوام برای ارشد منهندسی صنایع برای یکی از دانشگاه های اروپا اقدام کنم.کدوم دانشگاه ها فاند میدن و ارشد مهندسی صنایع دارن؟(ترجیحا حول رشته های opereation research و تحلیل سیستم رو داشته باشن)

اگر نیاز به فاند دارید تا حد زیادی میشه کفت قید ارشد رو بزنید دوست عزیز اگر پستها رو بخونید متوجه میشید که فاند کامل گرفتن از ارشد تقریبا ممکن نیست مگر موارد خیلی محدود. تنها کشورهایی که میشه امید داشت به اینکه از جیب پول نداد برای ارشد ترکیه و ایتالیا هست.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »