عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور مهر خروج

صفحه‌ها (11): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مهر خروج
مهمان
Unregistered
نقل قول

28-12-2018, 02:22 PM
سلام عزیزان ، من قبل عید یه بار وثیقه ۱۵ تومنی رو گذاشتم و رفتم ترکیه برگشتم ، موقع عبور از گیت بازرسی گذرنامه ، از من بلیط نخواست فقط پاسپورت و پرینت هزینه خروج رو گرفت ، حالا سوالم اینه که من الان دوباره میخام برم ترکیه و میخام تا یه مدت یکساله برنگردم ، من اگر خروج زیارتی ثبت کنم و سه میلیون وثیقه بزارم ، ویزای عراق هم بگیرم ، خروجی زیارتی هم واریز کنم ، فقط بلیط ترکیه بگیرم ، متوجه میشه پلیس گذرنامه ؟ چون بلیط رو که میگم دفعه قبل اصلا نخواست ، با اون سرعتی هم که برای من مهر زد ، نمیتونسته قطعا هم ممنوع الخروج بودن رو چک کنه هم کارت پروازم رو سیستمی چک کنه که بلیطم رو ببینه کجاس ، حالا امکان پذیر هست ؟ مرسی
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-12-2018, 09:28 PM
(28-12-2018, 02:22 PM) نوشته: سلام عزیزان ، من قبل عید یه بار وثیقه ۱۵ تومنی رو گذاشتم و رفتم ترکیه برگشتم ، موقع عبور از گیت بازرسی گذرنامه ، از من بلیط نخواست فقط پاسپورت و پرینت هزینه خروج رو گرفت ، حالا سوالم اینه که من الان دوباره میخام برم ترکیه و میخام تا یه مدت یکساله برنگردم ، من اگر خروج زیارتی ثبت کنم و سه میلیون وثیقه بزارم ، ویزای عراق هم بگیرم ، خروجی زیارتی هم واریز کنم ، فقط بلیط ترکیه بگیرم ، متوجه میشه پلیس گذرنامه ؟ چون بلیط رو که میگم دفعه قبل اصلا نخواست ، با اون سرعتی هم که برای من مهر زد ، نمیتونسته قطعا هم ممنوع الخروج بودن رو چک کنه هم کارت پروازم رو سیستمی چک کنه که بلیطم رو ببینه کجاس ، حالا امکان پذیر هست ؟ مرسی

سلام
اگر ویزای عراق دریافت کنید و به عراق سفر کنید و از آنجا به ترکیه سفر کنید که تقریبا غیر ممکن هستش که بتوانند از این موضوع اطلاع پیدا کنند.
اما اینکه ویزای عراق داشته باشید و از گیت خارج شوید و سوار هواپیمای ترکیه شوید فکر نمیکنم این کار عملی باشد.
البته این نظر من هستش، بحث ممنوع الخروجی و نوع خروج شما از گذرنامه الکترونیکی شما کاملا قابل مشاهده است و در مانیتور افسر گذرنامه مشخص خواهد شد، افرادی که ممنوع الخروج هستند را همینطوری در فرودگاه دستگیر میکنند.
برای بلیط هم باید راهکاری داشته باشند اگر اینگونه باشد که ویزای عراق و عوارض زمینی آن کمتر از سایر موارد است و همه از این راه قانون را دور خواهند زد.
در نهایت هم فکر نمیکنم جرم باشد، نهایتا اگر متوجه بشوند از خروج شما جلوگیری میکنند (که البته من کامل مطلع نیستم، شاید این کار از مصادیق جرم باشد)
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-12-2018, 11:59 PM
(28-12-2018, 02:22 PM) نوشته: سلام عزیزان ، من قبل عید یه بار وثیقه ۱۵ تومنی رو گذاشتم و رفتم ترکیه برگشتم ، موقع عبور از گیت بازرسی گذرنامه ، از من بلیط نخواست فقط پاسپورت و پرینت هزینه خروج رو گرفت ، حالا سوالم اینه که من الان دوباره میخام برم ترکیه و میخام تا یه مدت یکساله برنگردم ، من اگر خروج زیارتی ثبت کنم و سه میلیون وثیقه بزارم ، ویزای عراق هم بگیرم ، خروجی زیارتی هم واریز کنم ، فقط بلیط ترکیه بگیرم ، متوجه میشه پلیس گذرنامه ؟ چون بلیط رو که میگم دفعه قبل اصلا نخواست ، با اون سرعتی هم که برای من مهر زد ، نمیتونسته قطعا هم ممنوع الخروج بودن رو چک کنه هم کارت پروازم رو سیستمی چک کنه که بلیطم رو ببینه کجاس ، حالا امکان پذیر هست ؟ مرسی

کسی غیر از مامور بلیط با بلیط شما کاری ندارد دوست عزیز. پاسپورت و عوارض خروج رو میدین و اگر ممنوع الخروج نباشین حالا به هر دلیلی میتونین رد بشین.
به خصوص ترکیه که ویزا نمیخواد عملا حتی مامور بررسی بلیط هم براش مهم نیس.
ولی اگر شما میخواستین کشوری برین که ویزا دارین اون موقع مامور بلیط (نه دیگر ماموران) اصولا چک میکنند ببینند که شما ویزا دارید چون وظیفه اونها هست که چک کنند تا بعدا شرکت هوایی جریمه نشه.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

29-12-2018, 08:57 AM
از هردو عزیز برای توضیحات که دادن سپاسگزارم ، از نظر من تنها حالتی که می‌تونه مأمور گذرنامه متوجه بشه اینه که یا بگه کارت پرواز رو بدید که من ندیدم تاحالا کارت پرواز بخوان ، یا داخل کامپیوتر خودش بخواد بلیط یا کارت پرواز من رو چک کنه که اینم بعید می‌دونم ، در هر صورت حتی اگر بفهمن هم ، من میگم بلیط رو شرکت برام اشتباه خریده و همونجا بلیط نجف میخرم و میرم نجف و از اونجا به ترکیه ، البته احتمال ۹۹٪ میدم که بشه عبور کرد
نقل قول  

آفلاین akramjoon
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-08-2019, 10:19 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-08-2019, 10:19 PM توسط akramjoon.)
سلام به همه    من پاسپورتم دانشچویی هست و از امریکا گرفتم  محل اقامت ایران خورده. کسی میدونه که ایا مهر اجازه خروج رو میتونم در پلیس 10 شهرستان بزنم؟ شهر من اداره گذرنامه نداره
ممنونم
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

04-08-2019, 07:00 PM
(03-08-2019, 10:19 PM)akramjoon نوشته: سلام به همه    من پاسپورتم دانشچویی هست و از امریکا گرفتم  محل اقامت ایران خورده. کسی میدونه که ایا مهر اجازه خروج رو میتونم در پلیس 10 شهرستان بزنم؟ شهر من اداره گذرنامه نداره
ممنونم

فکر می کنم بهترین راه تماس گرفتن با خود اداره گذرنامه باشه تا درست ترین جواب رو بگیرید.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

07-09-2019, 01:57 PM
سلام یکی از دوستان قبلا اینو پرسیده البته ناقص نوشته بود و کامل تر می پرسم:
برای مثال یک نفر وثیقه میذاره برای خروج کشور به کشور عراق، بلیط کشور عراق رو میگیره و یک کشور مثلا ترکیه رو . هنگام خروج از کشور میتونه مدارک کشور عراق رو ارائه کنه ولی با بلیط سوار هواپیمای ترکیه بشه البته با این فرض که یک سالن و تقریبا یک زمان هست پرواز؟ عوارض خروج از کشور چی میشه؟ چون برای زیارتی ها مبلغش کمتره و سیاحتی ها بیشتر؟ البته این وضعیتی که ترسیم کردم بیشتر برای خل وضعاست تا آدمای عادی؟  Huh Huh Huh
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

11-09-2019, 07:04 AM
(07-09-2019, 01:57 PM) نوشته: سلام یکی از دوستان قبلا اینو پرسیده البته ناقص نوشته بود و کامل تر می پرسم:
برای مثال یک نفر وثیقه میذاره برای خروج کشور به کشور عراق، بلیط کشور عراق رو میگیره و یک کشور مثلا ترکیه رو . هنگام خروج از کشور میتونه مدارک کشور عراق رو ارائه کنه ولی با بلیط سوار هواپیمای ترکیه بشه البته با این فرض که یک سالن و تقریبا یک زمان هست پرواز؟ عوارض خروج از کشور چی میشه؟ چون برای زیارتی ها مبلغش کمتره و سیاحتی ها بیشتر؟ البته این وضعیتی که ترسیم کردم بیشتر برای خل وضعاست تا آدمای عادی؟  Huh Huh Huh
زمانی که مجوز خروج برای کشور عراق میگیرید، فقط اجازه دارید به مقصد عراق به صورت مستقیم خارج شوید. این را افسر گذرنامه با دیدن بلیط شما چک می‌کند.
حالا اینکه دو بلیط بخرید و هر دو پرواز تقریباً همزمان باشند و... هرچند روی کاغذ شدنی به نظر می‌رسد ولی بهرحال غیرقانونی است.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

11-09-2019, 09:43 AM
(07-09-2019, 01:57 PM) نوشته: سلام یکی از دوستان قبلا اینو پرسیده البته ناقص نوشته بود و کامل تر می پرسم:

دوستون راهنمایی کردن ولی افسر خودش میدونه شما میتونی بلیط جعلی ارایه بدی یا دو تا بلیط داشته باشه. در حالت نرمال موقع سوار شدن مامور تایید کاتتر هوایی خروج از ایران به ترکیه نگاه میکنه که اونم معمولا صفحه اول رو چک میکنه که شما خودتون باشید و کاری با ویزای عراق نداره. 
نمیدونم چقدر مبلغ سیاحتی بیشتره ولی من جای شما باشم همون سیاحتی میگیرم اگه واقعا میخوام برم ترکیه. و یا اگر میخواد برید برگردید میتونید به راحتی از عراق برید ترکیه.موقف برگشت چون مهر ورود و خروج ترکیه رو مامور میبینه تا جایی که میدونم وثیقه ضبط میشه و حتی ممکنه چند سال ممنوع الخروج بشید
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

14-09-2019, 02:14 AM
آیا میتوان از کشور خارج شدبدون پاسپورت و پاسپورت مهرخروج نداشته باشد دوباره برگشت با پاسپورت .آیا خلاف است؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (11): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 بعدی »