عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور مهر خروج

صفحه‌ها (11): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مهر خروج
مهمان
Unregistered
نقل قول

20-07-2018, 11:07 AM
خوب ظاهرا مقصر اصلی ما هستیم که مهر خروج ترکیه رو چک نکردیم کنسولگری ایران به سیستم دسترسی نداره باید از سفارت ترکیه درخواست ویزا و رفع سو اثر کنیم به ازای هر پاسپورت 2000 لیر و به ازای هر ماه بیشتر از ماه چهارم ده دلار و برای ماه چهارم ۵۰ دلار و ۷۲ لیر جريمه پرداخت کنیم حدود چهار ماه هم زمان میبره
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-07-2018, 06:26 PM
(20-07-2018, 11:07 AM) نوشته: خوب ظاهرا مقصر اصلی ما هستیم که مهر خروج ترکیه رو چک نکردیم کنسولگری ایران به سیستم دسترسی نداره باید از سفارت ترکیه درخواست ویزا و رفع سو اثر کنیم به ازای هر پاسپورت 2000 لیر و به ازای هر ماه بیشتر از ماه چهارم ده دلار و برای ماه چهارم ۵۰ دلار و ۷۲ لیر جريمه پرداخت کنیم حدود چهار ماه هم زمان میبره

دوستان دیگر هم توجه کنند متافسانه تجربه بدی بود
این مساله به خصوص در ترکیه مهم هست چون ایرانی زیاد میره به خصوص مرز رازی!
جریمه اش هم که ماشاللا چقدر کمه!!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-07-2018, 01:20 AM
سلام

دوستان کسی میتونه من رو کمک کنه؟ ایا اداره گذرنامه یا پلیس بعلاوه 10 با صرف داشتن اسم یک فرد و یا شماره پاسپورت میتونه اخرین ورود و خروج به کشور رو در سیستم ببینه؟ البته جوابش معلومه تا حدی!
سوال اصلیم اینه ایا کاغذی دال بر این به پدر یا مادر یا در اصل وکیل فرد میدن که به اداره ای بره تا نشون بده که اخرین خروجش فلان تاریخ بوده و دیگه برنگشته؟!
کسی میدونه یا میتونه بپرسه؟
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

30-07-2018, 10:10 PM
(30-07-2018, 01:20 AM)Torkan نوشته: سلام

دوستان کسی میتونه من رو کمک کنه؟ ایا اداره گذرنامه یا پلیس بعلاوه 10 با صرف داشتن اسم یک فرد و یا شماره پاسپورت میتونه اخرین ورود و خروج به کشور رو در سیستم ببینه؟ البته جوابش معلومه تا حدی!
سوال اصلیم اینه ایا کاغذی دال بر این به پدر یا مادر یا در اصل وکیل فرد میدن که به اداره ای بره تا نشون بده که اخرین خروجش فلان تاریخ بوده و دیگه برنگشته؟!

سلام
پاسخ سوال اول قطعا بله است.
اگر به اداره آگاهی مراجعه کنه بله اما اگر دنبال پاسخ رسمی هستی من فردا از پلیس +10 می‌پرسم، هرچند پاسخ مشخص هستش.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
31-07-2018, 11:14 AM

سلام
پلیس +10 پرسیدم گفتند که باید از اداره گذرنامه سوال کنید.
فکر کنم تماس بگیرید پاسخگو باشند.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

آفلاین vahagn
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-08-2018, 01:00 PM
با سلام
من قصد اقدام برای ویزای ۴۷۶ استرالیا رو دارم. پاسپورت هم دارم. برای خروج از کشور و آزاد کردن مدرک، که با خودم ببرم مدارک رو( چون نمی خوام برگردم)، یه پذیرش از ایتالیا دارم. سوالم اینه که سر گیت خروج نمیگن ویزای ایتالیات کو؟ یا بلیت ایتالیات کو؟ و چرا ویزای استرالیا داری؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-08-2018, 01:58 PM

سلام
از پلیس مهاجرت و گذرنامه خراسان رضوی سوال شما رو پرسیدم، پاسخ پلیس به این موضوع
1. نیاز به حکم قضایی است، این حکم را باید با مراجعه به قاضی در دادگاه یا دادسرا تهیه کرد
2. با التماس و درخواست از رئیس همین اداره نامه ای به ایشان (افسر پلیس پشت گیشه) ارائه کنید تا ایشان وضعیت آن فرد را در سیستم استعلام کنند
بدیهی است که روند قانونی شماره 1 است و شماره 2 ایرانی بازی بوده و امکان دارد رئیس قبول نکند، دلایل قابل قبولی باید داشته باشید.
محک
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

23-08-2018, 03:42 PM
(23-08-2018, 01:58 PM)automotive نوشته: سلام
از پلیس مهاجرت و گذرنامه خراسان رضوی سوال شما رو پرسیدم، پاسخ پلیس به این موضوع
1. نیاز به حکم قضایی است، این حکم را باید با مراجعه به قاضی در دادگاه یا دادسرا تهیه کرد
2. با التماس و درخواست از رئیس همین اداره نامه ای به ایشان (افسر پلیس پشت گیشه) ارائه کنید تا ایشان وضعیت آن فرد را در سیستم استعلام کنند
بدیهی است که روند قانونی شماره 1 است و شماره 2 ایرانی بازی بوده و امکان دارد رئیس قبول نکند، دلایل قابل قبولی باید داشته باشید.

خیلی ممنون

مورد 2 رو قشنک کفتی Big Grin 

اقا نخواستیم!
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

13-11-2018, 09:47 AM
سلام بعد اربعین با عده ای ایرانی به ایران برگشتیم اما مهر ورود برای 6 نفر مون ایران نزدند( شلوغ و ازدحام بود ) از آنجا که دونفرشون معافیت سربازی دارند و بقیه خانوم و بچه هستند آیا برای براشون بعدا مشکلی به وحود نمی آید
لازم بذکر است که عراق مهر خروج از از عراق را زده فقط مهر ورود به ایران زده نشده است

آفلاین sheikheshahr
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

19-11-2018, 07:34 PM
سلام،
بنده به دلایل خانوادگی فوراً باید بیام ایران ولی مهرخروج مشمولین ام اعتبارش تموم شده و سفارت هم فردا تعطیله. می خواستم ببینم راهی هست که بیام ایران و از ایران مهر خروج رو بگیرم. البته در ایران هم چند روزی بیشتر نخواهم بود.
ممنون
چطور پذیرش دکتری گرفتم - چطور تافل ۱۰۳ گرفتم - چطور با دانشگاه مصاحبه کردم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (11): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 بعدی »