عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور مهر خروج

صفحه‌ها (11): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مهر خروج
مهمان
Unregistered
نقل قول

17-07-2018, 07:51 PM
ممنون از پاسخ شما سفارت ترکیه رفتم میگن باید درخواست و شرح ماوقع بدی و جریمه پرداخت کنی
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-07-2018, 09:10 AM
(17-07-2018, 07:51 PM) نوشته: ممنون از پاسخ شما سفارت ترکیه رفتم میگن باید درخواست و شرح ماوقع بدی و جریمه پرداخت کنی
خواهش
اگر مدت زیادی گذشته جریمه اش هم زیاده. 
شما باید اثبات کنید به اونها که اشتباه کردن اگر واقعا درست از مرز رد شدید! وگرنه دولت ترکیه هم تشنه پول مفت گرفتنه! 
عملا سه ماه قانونی میتونین بمونین بدون ویزا 
البته سفارت ممکنه اشتباه راهنمایی کنه اگر فردی ترکیه دارین بره از اداره goc بپرسه خیلی بهتره.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

18-07-2018, 02:49 PM
ممنون پنجشنبه دوباره میخام برم سفارت
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

19-07-2018, 11:50 AM
امروز مجدد رفتم سفارت ترکیه میگن ما ثبت سیستمی نداریم و صرفاً ملاک ما مهر خروج شماست کسی هست بتونه مهر خروج از مرز رازی برای من جور کنه؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

19-07-2018, 11:51 AM
خروج از مرز رازی مهر ترک منظورم هست
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-07-2018, 02:15 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-07-2018, 02:19 PM توسط Torkan.)
(19-07-2018, 11:50 AM) نوشته: امروز مجدد رفتم سفارت ترکیه میگن ما ثبت سیستمی نداریم و صرفاً ملاک ما مهر خروج شماست کسی هست بتونه مهر خروج از مرز رازی برای من جور کنه؟

دوست عزیز شما اگر قانونا مشکل دارید و انها مهر نزده اند مشکل از دولت است ولی اگر از طریقی دیگر خارج شده اید از کشور اون بحثش جداست
شما موقع ورود به ایران از مرز رازی مهر نزده اند! به احتمال زیاد در سیستمشان ثبت شده است. سفارت موطف هست این مورد رو پیکیری کنه
زنگ بزنید از سفارت ایران در ترکیه بپرسید باید یه نهاد پیدا کنید بپرسید ببینید ثبت شده یا نه؟ اگر قانونی خارج شده باشید ثبت شده 
اگر مورد شما حاد است به نظرم بهتره به گروههای تلگرامی و ... مراجعه کنید ببینید چنین مواردی هستند یا نه
توصیه میکنم چنین کاری انجام ندید اگر مشکل حاد س ی ا س ی ندارید
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

19-07-2018, 02:43 PM
دوست من ما هیچ مشکلی نداریم و کاملا قانونی از گیت مرز رازی عبور کردیم من و پسرم مهر خروج داریم خانم و دخترم ندارند الان هم سفارت ترکیه میگه ما ثبت سیستمی نداریم و فقط ملاک ما مهر خروج شماست
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-07-2018, 04:12 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-07-2018, 04:13 PM توسط Torkan.)
(19-07-2018, 02:43 PM) نوشته: دوست من ما هیچ مشکلی نداریم و کاملا قانونی از گیت مرز رازی عبور کردیم من و پسرم مهر خروج داریم خانم و دخترم ندارند الان هم سفارت ترکیه میگه ما ثبت سیستمی نداریم و فقط ملاک ما مهر خروج شماست
ایا مامور ترک هنگام خروح از ترکیه به پاسپورت دختر و همسر شما نگاه کرد؟ شما موقع ورود به ایران میگید طرف ترکیه مهر خروج نزد درسته؟ پاسپورتها را نگاه کرد و در سیستم خودش نگاه کرد؟ اگر نکاه کرده در سیستم ثبت شده و نگرانی نداره البته موقع ورود به ترکیه همه چیز مشخص میشه چون سفارت همکاری نمیکنه این طور که به نظر میاد
یک فروم معرفی میکنم من ان زمان میرفتم سفارت امریکا در ترکیه خوب راهنمایی میکنند از اینها بپرسید انگلیسی بنویسید جواب میدهند
turkishliving.com
turkeycentral.com
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

19-07-2018, 04:14 PM
ممنون بله نگاه کرد حتی گفت مهرسا مهرسا کو الان دارم سعی میکنم از کنسولگری ایران در آنکارا پیگیری کنم
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-07-2018, 08:14 PM
(19-07-2018, 04:14 PM) نوشته: ممنون بله نگاه کرد حتی گفت مهرسا مهرسا کو الان دارم سعی میکنم از کنسولگری ایران در آنکارا پیگیری کنم

کنسول ایران در انکارا میتونه حل کنه مساله رو منتهی خیلی باید تماس بگیرید یا خودتون رفتید حل کنید مساله رو
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (11): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 بعدی »