عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال مهاجرت نیروی متخصص فدرال گروه 29 شغله

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 2.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مهاجرت نیروی متخصص فدرال گروه 29 شغله
غایب HosseinKazemi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-05-2012, 10:32 AM
(14-05-2012, 02:31 PM)samon نوشته: حسین جان تغییر جدیدی داشتیم تو 29 تایی ؟
والا نه سعید جان، فعلاً که خبری نیست. ویزا آفیس آنکارا هنوز واسه هیچ کدوم از بچه های ما مدیکال صادر نکرده!!! Sad (حداقل تا جایی که من خبر دارم)
حقیقت چیزی نیست جز پنداری که ما در اثر مرور زمان ماهیت وهم آلود آن را فرآموش می کنیم
نقل قول  

آفلاین H6345
**
نقل قول

24-09-2014, 01:58 AM
گروه شغلی مدیران تولید در فدرال رشته صنایع میتونه اقدام کنه؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
24-09-2014, 02:22 AM
روی کاغذ شما برای هر کدوم از 50 شغلی که در این صفحه زیر عنوان "Eligible Occupations" اومده می تونید اقدام کنید به شرطی که در 10 سال اخیر در اونها دست کم 1 سال به صورت تمام وقت (یا معادل اون به صورت پاره وقت) کار کرده باشید و بابتش حقوق گرفته باشید یا هم که از یک کارفرمای کانادایی پیشنهاد شغلی معتبر داشته باشید. تا جایی که اطلاع دارم در حال حاضر می بایست برای اون کار سابقه بیمه هم داشته باشین تا قبول بشه و صرف یک نامه سابقه کار از یک شرکت کفایت نمی کنه.

در کنار سابقه کار می بایست مدرک زبان انگلیسی هم داشته باشید. اگر حداقل ها رو داشته باشید میشه جزئیات رو از سایتی که اشاره کردم دقیق تر نگاه کرد چون اینها به صورت پیوسته به روز میشن. اگر به برنامه امسال نرسید به از سال آینده برنامه مهاجرتی دیگه ای برقرار میشه که به روش سریع معروف هست و به نظرم بهتره بیشتر پیگیر اون باشین.
(24-09-2014, 01:58 AM)'H6345' نوشته: گروه شغلی مدیران تولید در فدرال رشته صنایع میتونه اقدام کنه؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین H6345
**
نقل قول

24-09-2014, 10:17 AM
اسکیل ورکر نوا اسکوشیا فدرال بدرد ایرانی ها میخورد اصلا پرونده ایرانیها رو بررسی میکنند یا اسکیل ورکر برای هندی ها و ائن کشور هایی هست که نظام امودشی شان مثل کاناداست؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

24-09-2014, 10:49 AM
نوااسکوشیا یک برنامه ای رو در اوائل همین سال گذاشت ولی خیلی سریع و در عرض حدود 1.5 ماه اون رو بست و اعلام کرد که سال آینده دوباره باز می کنه. دو حالت داره یا خیلی سریع اون تعداد نیرویی که می خواستن رو تامین کردن یا هم که دیدن برنامه مناسب و کارایی نیست. دلیلش هم اینه که نوااسکوشیا جزو نواحی های به نسبت کم جمعیت کانادا هست و به احتمال زیاد مهاجرانی که برای اون اقدام می کنند به شهرهای بزرگتر دیگه کانادا مثل مونترال، تورنتو، ونکورر یا کلگری جابجا میشن و این وسط نوااسکوشیا فقط نقش یک دروازه ورود رو پیدا می کنه که سرش از اون کارگران ماهر بی کلاه مونده.

در اون برنامه هم می بایست در 5 سال اخیر دست کم 2 سال سابقه کار می داشتین و یک برنامه ای برای اقامت بلند مدت در نوااسکوشیا ارائه می دادین. به هر حال می تونید پیگیر این مورد هم باشین ببینید دوباره با همون شرایط برقرار میشه یا شرط پیشنهاد شغلی هم بهش اضافه میشه.
(24-09-2014, 10:17 AM)'H6345' نوشته: اسکیل ورکر نوا اسکوشیا فدرال بدرد ایرانی ها میخورد اصلا پرونده ایرانیها رو بررسی میکنند یا اسکیل ورکر برای هندی ها و ائن کشور هایی هست که نظام امودشی شان مثل کاناداست؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین babi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-08-2015, 08:51 AM
سلام به همه دوستان . من 90 روز پیش در آنکارا مصاحبه داشتم با اینکه مین نبودم .
دلیل مصاحبه هم شفاف شدن در مورد شرکتی که دارم کار میکنم بود. در آخر بعد از 45 دقیقه مصاحبه آفیسر FDC بهم گفت که از نظر من اکی هستش ولی FDC باید تصمیم بگیره و حد اکثر تا 90 روز بهتون جواب میدیم 
ولی متاسفانه هنوز خبری نشد و وقتی به سفارت ایمیل زدم جواب خودکار اومد که ایمیل نزنید دقیقا 1 دقیقه بعدش 
میخواستم بدونم کسی میدونه به کجا میتونم ایمیل کنم که بهم جواب بدن چون در پایان نامه هم نه اسمی و نه ایمیلی به غیر از سفارت آنکار نیست
ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2