عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا و مربی گری ورزشی

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مهاجرت به کانادا و مربی گری ورزشی
مهمان
Unregistered
نقل قول

06-07-2019, 01:08 PM
سلام و عرض ادب

با 30 سال سن مربی کشتی در ایران هستم و مدرک مربیگری صادره از ایران را دارم

امکان استخدام در کشور فوق برایم وجود دارد؟

باسپاس
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

09-07-2019, 12:20 AM
سلام وقتتون بخیر
من ارشدفیزیولوژی ورزشی دارم ومعلم ورزش هم هستم و باشگاه ورزشی دارم و ۴سال سابقه مربیگری و ۳سال سابقه تدریس اموزش پرورش دارم و مقامهای مختلف ورزشی در رشته های تکواندو و والیبال و فوتسال دارم
ممنون میشم راهنمایی کنید که من چجوری اقدام کنم واسه کارای مهاجرت بااینکه باشگاه ورزشی اونجا پیداکنم.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

23-08-2019, 02:08 PM
سلام.خسته نباشد.سوالی داشتم.من مدرک مربیگری امادگی جسمانی.بدن سازی.و همچنین.مربیگری کشتی را دارم.همچنین کارشناسی تربیت بدنی هم هستم سابقه مربیگری.هم دارم.چند سال.گفتم برای ادامه تحصیل .و ایجاد شغل میشه به کانادا.مهاجرت کرد.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-08-2019, 05:46 PM
(23-08-2019, 02:08 PM) نوشته: سلام.خسته نباشد.سوالی داشتم.من مدرک مربیگری امادگی جسمانی.بدن سازی.و همچنین.مربیگری کشتی را دارم.همچنین کارشناسی تربیت بدنی هم هستم سابقه مربیگری.هم دارم.چند سال.گفتم برای ادامه تحصیل .و ایجاد شغل میشه به کانادا.مهاجرت کرد.
سلام در صورت داشتن شرایط بله میشه اقدام کرد ولی با کلیاتی که شما نوشتین نمیشه برای مورد شما نظر داد. انجام کارش طول می کشه. 

*** برای دنبال کردن پاسخها و استفاده بهتر از forum بهتره عضو بشید. من به شخصه به اعضای سایت پاسخ کاملتری می دم و این دلایل خاص خودش رو داره که نیازی به نوشتنش نمی بینم. ***
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

04-10-2019, 10:28 PM
سلام،بنده دارای مدرک لیسانس عمران هستم و دارای معتبرترین مدرک مربیگری بدنسازی دنیا(ifbb)هستم ،برای مدرک مربیگری میتونم کاری پیدا کنم؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

05-10-2019, 09:01 PM
سلام.من سابقه 20سال فعالیت در رشته پینگ پنگ رو دارم،همچنین سابقه 8سال مربیگری در سالن اصلی هیات پینگ پنگ.در دوران مربیگری 2شاگردم در سنین پایه توانستند از شهرستان محروم به تیم ملی نیز راه پیدا کنند.مدرک مربیگری بنده درجه 2میباشد،که به خاطر سن و سالم هست والا بنا به قضاوت کارشناسان و همچنین موارد نمره امتحانی جهت گرفتن مدارک بالاتر مشکل خاصی ندارم.همچنین اینجانب دارای مدرک داوری درجه یک نیز میباشم و سابقه داوری در مسابقات کشوری و سابقه مسئولیت برگزاری مسابقات در سطح استان را دارا میباشم.حال این سوال را از کارشناس محترم سایت آکادمیا کافه دارم که شرایط برای من برای کار و اقامت در کانادا امیدوارکننده هست.بسیار ممنون
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

01-11-2019, 05:54 PM
با سلام من دارای مربیگری درجه یک ژیمناستیک هستم و در حال حاضر معلم ورزش آموزش و پرورش ودانشجو فوق لیسانس تربیت بدنی گرایش رفتار حرکتی هستم و سوابق قهرمان کشور و عضو تیم ملی و مربی تیم ملی جوانان بودم و هستم آیا شرایط اقامت در کانادا را دارا هستم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

07-12-2019, 11:40 AM
با سلام بنده مدرك مربيگري Bاسيا و دو قهرماني با سمت مربيگري در تيم زير ١٧سال و جوانان در كشور شدم و مدرك تحصيلي ديپلم علوم تجربي ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

10-12-2019, 07:46 PM
سلام
بنده یکی از مدیران ورزشی در هنرهای رزمی در سطح ملی و بین المللی هستم

ایا امکان مهاجرت به کانادا وجود دارد
با توجه به اینکه شرایط مالی خوبی ندارم
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
ضمنا با توجه به جایگاه بنده در مسئولیت بین الملل امکان تاسیس دفتر فدراسیون جهانی در کانادا و اشتغال زایی بزرگی خواهد بود .

متشکرم
Mohajer.hk@gmail.com
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-12-2019, 11:26 PM
(10-12-2019, 07:46 PM) نوشته: سلام
بنده یکی از مدیران ورزشی در هنرهای رزمی در سطح ملی و بین المللی هستم

ایا امکان مهاجرت به کانادا وجود دارد
با توجه به اینکه شرایط مالی خوبی ندارم
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
ضمنا با توجه به جایگاه بنده در مسئولیت بین الملل امکان تاسیس دفتر فدراسیون جهانی در کانادا و اشتغال زایی بزرگی خواهد بود .

متشکرم
Mohajer.hk@gmail.com
با سلام خدمت شما ورزشکار موفق
خیر
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »