عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا و مربی گری ورزشی

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مهاجرت به کانادا و مربی گری ورزشی
آفلاین zaremohazabieyh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-03-2015, 09:58 AM
با سلام : من دارای مدرک کارشناسی ارشد کامپیوتر - نرم افزار  هستم که مدت 8 سال است در قسمت انفورماتیک بانک کار میکنم. دارم زبان می خونم تا آیلتس بگیرم. در ضمن دارای مدرک مربیگری B آسیا در رشته فوتبال هستم. حدود 5 ساله کار مربیگری هم میکنم. در تیمهای زیر 19 ساله های فجرشهیدسپاسی شیراز(لیگ برتر جوانان کشور، زیر 19 ساله های حافظ شیرا(لیگ دسته یک کشور)، زیر 17 ساله های فجرسپاسی شیراز(لیگ برتر کشور)، زیر 21 ساله های قشقایی شیراز(لیگ 2 کشور) مربیگری کرده ام و خودمم سابقه های قهرمانی زیادی در سطح استان فارس دارم. می خواستم ببینم می تونم با توجه به مدرک کامپیوتر به کانادا برم و در اونجا به کار مربیگری فوتبال مشغول بشم؟ آیا درآمد مربی فوتبال در کانادا به درد بخور  است؟ و .... در ضمن متاهل هستم و خواهر خانمم در شهر تورنتو زندگی می کنه و شهروند کانادا محسوب میشه.

باتشکر از شما
نقل قول  

آفلاین amirfriendship
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

01-11-2015, 08:15 PM
برای داور فوتبال شرایط چطوره؟ میشه ویزا گرفت؟
نقل قول  

آفلاین mohsentajik27@y
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-06-2016, 11:10 AM
با سلام من مربی کشتی فرنگی دارای مدرک مربیگری درجه2هستم آیا میتونم ویزای ورزشی بگیرم با تشکر
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

05-10-2016, 11:14 PM
سلام من یه بوکسور هستم لیسانس حسابداری دارم و مقام کشوری و استانی بوکس هم دارم
خواستم ببینم هزینه راه اندازی یه باشگاه تو کانادا چقدره تقریبا
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-10-2016, 06:14 AM
بستگی به ابعاد و‌موقعیت مکانی اون داره. به طور سرانگشتی کرایه مکان برای بیزنس های کوچیک در مراکز شهری چیزی در حدود ماهی ۷-۶ هزار دلار هست. مقداری هم ماهانه برای دسنمزد کارگذ و کرایه تجهیزات در نظر گرفته بشه شاید ماهی ۱۰ هزار دلار بشه. ولی خب اینطور که شنیدم تقریبا دو برابر این مقدار هم درآمد دارند. این اعداد و ارقام صرفا برای امکان سنجی اولیه هست حتما قبل از راه اندازی هر بیزنسی در خارج از کشور از خرید خونه و املاک گرفته تا پیتزافروشی، دست کم یک سالی در اون کار کنید تا جزییاتش رو متوجه بشین و بعد به صورت مستقل سرمایه گذاری کنید که متضرر نشین.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

17-10-2016, 06:05 PM
با سلام
بنده ده سال راگبی کار میکنم و حدود سال هستت کمک مربی تیم ملی. هستم . و حدود چهاز مقام کشوری هم دارم.البته مدرک بین المللی داوری و مربیگری درجه یک رو هم دارم .و در ایران دوسال بهترین داور هم شدم
میخوام بدونم شرایط مهاجرت برای من به همراه همسرم امکان پذیر هست؟یا در اونجا این شغل زیاده
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

11-11-2016, 01:29 AM
سلام من دروازبان تیم ملی نوجوانانزیر15سال هستم و میخواهم به کانادا برای فوتبال بازی کردن برم.چطوری باید برم؟؟؟؟؟؟
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

12-11-2016, 06:38 AM
در کانادا فوتبال خیلی بازی محبوبی نیست. بازی هایی مثل هاکی روی یخ و مشابه اون طرفدار خیلی بیشتری داره. بعید می دونم از این روش ها بشه به سادگی مهاجرت کرد. بهتره وقتی بزرگتر شدین از روش کارکنان ماهر اقدام کنید. کانادا سالانه یک سری رشته هایی رو (عمدتا مهندسی) معرفی می کنه و افرادی که امتیاز لازم بیارن رو از نظر مدرک، سابقه کار، آشنایی با زبان و غیره بیارن برای مهاجرت قبول میکنه.

(11-11-2016, 01:29 AM)مهمان نوشته: سلام من دروازبان تیم ملی نوجوانانزیر15سال هستم و میخواهم به کانادا برای فوتبال بازی کردن برم.چطوری باید برم؟؟؟؟؟؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

26-11-2016, 12:44 AM
سلام من هم قهرمانی در رشته جودو و هم داوری و مربیگری این رشته رو دارم و هم دان ۳ این رشته با مدرک فوق لیسانس کشاورزی میتونم راحت مهاجرت کانادا بگیرم؟؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

26-11-2016, 12:57 AM
(26-11-2016, 12:44 AM)مهمان نوشته: سلام من هم قهرمانی در رشته جودو و هم داوری و مربیگری این رشته رو دارم و هم دان ۳ این رشته با مدرک فوق لیسانس کشاورزی میتونم راحت مهاجرت کانادا بگیرم؟؟

برحسب قوانین فعلی، مدرک بخشی از امتیاز لازم برای express entry رو شامل میشه... هرچند کفایت نمی کنه...
موارد ورزشی هم "در حالت کلی" در این پروسه ارزش آن چنانی ندارند...

معمولا کشورهای مهاجرپذیر روی توانایی های فنی و مهارتی افراد نظر خاص دارند چون مستقیما روی اقتصاد و پویایی اون جامعه (که یکی از اصلی ترین اهداف پذیرش مهاجر هست) اثر داره...
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 13 بعدی »