عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا و مربی گری ورزشی

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مهاجرت به کانادا و مربی گری ورزشی
مهمان
Unregistered
نقل قول

18-11-2018, 12:01 PM
سلام بنده ۴۳ ساله و دارای مدک مربی گری و داوری فدراسیون تکواندو هستم ودیپلم دارم چطوری میتونم اقامت کانادا رو بگیر یا باید مدرک دانشگاهی داشته باشم چی بخونم راحتر جذب میشوم ممنون
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

18-11-2018, 12:05 PM
سلام بنده ۴۳ ساله و دارای مدک مربی گری و داوری فدراسیون تکواندو هستم ودیپلم دارم چطوری میتونم اقامت کانادا رو بگیر یا باید مدرک دانشگاهی داشته باشم چی بخونم راحتر جذب میشوم ممنون ببخشید دان ۵ دارم و راننده brt هستم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

26-11-2018, 12:29 AM
سلام
من ٣٦ سالمه و قهرماني فيتنس اروپا رو دارم. مربي بدنسازي فدراسيون هستم. از لحاظ سرمايه و پول متاسفانه براي سرمايه گذاري خوب نيستم. ايا شرايط مهاجرت براي اين حرفه وجود دارد.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

26-11-2018, 08:50 AM
سلام من ۲۶ سال دارم دارای مدرک فوق دیپلم تربیت بدنی و علوم ورزشی هستم دارای مربیگری بین اللمللی پرورش اندام و ۲حضور در سمینار بین اِلمللی که اینها از فدراسیون پرورش اندام تهران است و دارای ۸گواهی نامه پژوهشی از پژوهشگاه تربیت بدنی کل ایران و لوح تقدیر از من از رئس دانشگاه ازاد و گواهی نامه رزم تونفا و گواهی نامه سلاح پینت بال و گواهی نامه کنترل اغتشاشات از طرف تریبت بدنی سپاه و مدرک نقشه کشی ساختمان درجه۱و۲ از سازمان فنی حرفه ای و دیپام معماری حدود۷۰۰۰۰هزار دلار دارم میخواهم لطف کنید به این بنده که می توانم کدام کشورها بروم و کجا برای من با این مدارک بهتر است
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

26-11-2018, 08:54 AM
سلام من ۲۶ سال دارم دارای مدرک فوق دیپلم تربیت بدنی و علوم ورزشی هستم دارای مربیگری بین اللمللی پرورش اندام و ۲حضور در سمینار بین اِلمللی که اینها از فدراسیون پرورش اندام تهران است و دارای ۸گواهی نامه پژوهشی از پژوهشگاه تربیت بدنی کل ایران و لوح تقدیر از من از رئس دانشگاه ازاد و گواهی نامه رزم تونفا و گواهی نامه سلاح پینت بال و گواهی نامه کنترل اغتشاشات از طرف تریبت بدنی سپاه و مدرک نقشه کشی ساختمان درجه۱و۲ از سازمان فنی حرفه ای و دیپام معماری حدود۷۰۰۰۰هزار دلار دارم میخواهم لطف کنید به این بنده که می توانم کدام کشورها بروم و کجا برای من با این مدارک بهتر است
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

26-11-2018, 02:11 PM
سلام
من ٣٦ سالمه و قهرماني فيتنس اروپا رو دارم. مربي بدنسازي فدراسيون هستم. از لحاظ سرمايه و پول متاسفانه براي سرمايه گذاري خوب نيستم. ايا شرايط مهاجرت براي اين حرفه وجود دارد
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

30-11-2018, 09:49 PM
سلام
پسرم تنیس کار میکنه و زیر 10 سال هست . اگه تو مسابقات آسیایی عنوان کسب کنه امکان اقامت در کشورهای اروپایی یا آمریکا هست ؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-12-2018, 12:58 PM
(30-11-2018, 09:49 PM) نوشته: سلام
پسرم تنیس کار میکنه و زیر 10 سال هست . اگه تو مسابقات آسیایی عنوان کسب کنه امکان اقامت در کشورهای اروپایی یا آمریکا هست ؟

سلام
سوال شما مثل این هست که بپرسیم اگه کسی دکتری فلان رشته را بخواند پولدار می شود ؟
بنظر من بستگی به خود ایشان دارد که بتوانند نتورکی بین اساتید و مربیان بین المللی این رشته برای خود ایجاد کنند و در نهایت کم کم بتوانند در باشگاه های خارجی عضو بشوند 
درانصورت ویزای کاری راحت خواهند گرفت
پیشنهاد من این هست که ایشان مستقل و با اعتماد به نفس باشند
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

10-12-2018, 10:35 PM
سلام ببخشید من مربیگری درجه ۲ ژیمناستیک و داوری درجه ۳ ژیمناستیک و داوری ایروبیک ژیمناستیک دارم و مدرک تحصیلیم فوق لیسانس حقوق جزا با معدل ۱۷ است ۳۰ سال سن دارم ۲سال سابقه بیمه و۴سال سابقه کار مربیگری ژیمناستیک میخواستم بدونم میتونم برای کار در کانادا اقدام کنم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

30-12-2018, 01:13 PM
با سلام
من و خانمم هردو مربی درجه ۱ والیبال هستیم و هردو دارای مدرک تحصیلی فوق لیسانس تربیت بدنی میباشیم.خواستم بدونم با مدارک ما راه حلی واسه مهاجرت به کانادا وجود دارد یا خیر ممنون.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »