عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور
 
for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا راهنمای دانشگاه‌های آمریکا مقایسه دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (4): 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مقایسه دانشگاه های آمریکا
آفلاین Cortex
Honored Graduate
*****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 774
امتیاز: 505
امتیاز این پست: 3
#1
03-06-2011, 12:34 AM (آخرین تغییر در ارسال: 03-06-2011, 12:40 AM توسط Cortex.)
در این تاپیک دانشگاه های آمریکا با هم مقایسه می شوند.
برای شروع سایت تازه تاسیس http://colleges.findthebest.com پیشنهاد می شود. سایت خوبی است دانشگاه های آمریکا را مقایسه می کند و با رنکینگ USnews مغایرت دارد اما از لحاظ کارایی باگ دارد.
http://collegesearch.collegeboard.com این هم سایت خوبی برای مقایسه است.
لطفاً نظرات خود را دراین مورد بنویسید.
موفق باشید
The Things you Own, End Up Owning you
"Fight Club"
 
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
*****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 2,627
امتیاز: 3,436
امتیاز این پست: 6
#2
08-11-2011, 01:18 PM
علاوه بر سایتهایی که امید معرفی کرده، و همینطور سایت معروف USNEWS که اطلاعات خیلی خوبی داره، من سه تا سایت دیگه رو معرفی می کنم که می تونه در انتخاب دانشگاه ها کمک کنه.

سایت studentsreview.com که حاوی نظرات دانشجویان در مورد دانشگاه ها هست و البته از نظر آماری قابل اتکا نیست. ولی می شه تو این سایت نظرات دانشجوها و امتیازهایی که در زمینه های مختلف به هر دانشگاهی داده شده رو دید و اینطوری یه دید کلی نسبت به دانشگاه به دست آورد. البته همونطور که گفتم چون نظرات صرفاً از طرف کاربران داده شده، خیلی هم قابل اعتماد نیست.
در قسمت Search for University اسم دانشگاه رو جستجو کنید. برای مثال این لینک در مورد WPI هست.

سایت phds.org اطلاعات و آمارهای خیلی خوبی در مورد دانشگاه ها می ده، و از بعضی از لحاظ ها این آمار بیشتر و بهتر از USNEWS هست. مثلاً در مورد هر رشته ای آمار فاندها، آمار دانشجویانی که شهریه شون حذف یا کم شده، آمار وضعیت کاری دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی، میانگین مدت زمان اتمام دوره دکترا، و یه سری اطلاعات از تعداد و نژاد دانشجویان و غیره رو می ده. تنها مشکلش اینه که اطلاعاتش جدید نیست.
در قسمت search اسم دانشگاه رو جستجو کنید. دانشگاه مورد نظر رو انتخاب کنید. در قسمت Graduate Programs رشته مورد نظرتون رو انتخاب کنید. مثلاً این لینک در مورد رشته مکانیک دانشگاه MIT هست.

سایت petersons.com هم اطلاعات خوبی در مورد دانشگاه ها به تفکیک هر رشته یا دپارتمان ارائه می ده. برای مثال درصد پذیرفته شده ها در هر رشته، تعداد دانشجویان در حال تحصیل، و فاندهای داده شده رو می ده.
در قسمت Search اسم دانشگاه مورد نظر رو جستجو کنید. دانشگاه رو انتخاب کنید، رشته یا دپارتمان رو هم انتخاب کنید. می تونید اطلاعات مربوطه رو برای اون رشته یا دانشگاه پیدا کنید. برای مثال اطلاعات رشته مکانیک دانشگاه آریزونا رو می تونید اینجا ببینید.
 
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
*****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 2,627
امتیاز: 3,436
امتیاز این پست: 0
#3
07-12-2011, 03:41 PM
تو سایت PhD.org یکی از مواردی که برای رشته ها در دانشگاه ها ذکر شده اینه:
Fraction of students completing a doctorate in 6 years
اونطوری که من دیدم این درصد اغلب زیر 60 هست. حتی برای بعضی دانشگاه ها به 20 هم می رسه! در دانشگاه های خیلی تاپ هم حدود 50-60 هست.

سوالی که برام پیش اومده اینه که آیا واقعاً درصد کسانی که دکترا رو تموم می کنند در آمریکا انقدر کمه؟ اگر آره، دلیلش چیه؟ ممکنه یه دلیل این باشه که خیلی ها تغییر دانشگاه می دند و در نتیجه تو لیست درصد رو پایین میارند؟
 
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول
 
ارسال‌ها: 6,208
امتیاز: 11,872
امتیاز این پست: 1
#4
09-12-2011, 11:31 AM (آخرین تغییر در ارسال: 09-12-2011, 11:32 AM توسط Babak.)
دلیلش تغییر دانشگاه نیست. دوره PhD طولانیه و زندگی دانشجویی محدودیت‌های خاص خودش رو داره. به همین خاطر خیلی‌ها اواسط کار خسته می‌شن یا کارهای تحقیقاتی‌شون خوب پیش نمی‌ره یا شرایط زندگی‌شون تغییر می‌کنه (مثلا ازدواج می‌کنند یا بچه‌دار می‌شن) و نمی‌تونند تحصیل رو ادامه بدن. من حتی از استاد خودم شنیدم که می‌گفت تعداد دانشجویان دکترا که تمام کارهاشون رو پیش می‌برن و فقط به خاطر این که تزشون رو نمی‌نویسن نمی‌تونند مدرک دکترا بگیرند قابل توجهه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
*****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 2,627
امتیاز: 3,436
امتیاز این پست: 0
#5
07-01-2012, 11:48 AM
دوستان عزیز، بین دانشگاه های زیر که همگی رنک بالای 100 هستند، اگر بخواهید 2 تا دانشگاه رو انتخاب کنید کدومها هستند (با اولویت فاند و اعتبار نسبی دانشگاه)؟ البته دلیلتون رو هم بگید ممنون می شم.

Wyoming
Tulsa
Akron
Toledo
Louisville
Old Dominion

 
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 764
امتیاز: 877
امتیاز این پست: 0
#6
07-01-2012, 10:45 PM
منم سوال مشابهی دارم.......از بین دانشگاهای زیر کدامیک رو با توجه به بودجشون و رنک پیشنهاد میکنید؟2 تا
FLORIDA TECH
FLORIDA STATE UNI
WESTERN MICHIGAN UNI
UNIVERSITY OF NEVADA RENO
UNIVERSITY OF NEVADA LAS VEGAS
UNIVERSITY OF CENTRAL FLORIDA
UNIVERSITY OF OHIO
با تشکر از جواب شما دوستان عزیز

نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 900
امتیاز: 1,583
امتیاز این پست: 1
#7
08-01-2012, 01:31 AM
(07-01-2012, 11:48 AM)Pejman نوشته: دوستان عزیز، بین دانشگاه های زیر که همگی رنک بالای 100 هستند، اگر بخواهید 2 تا دانشگاه رو انتخاب کنید کدومها هستند (با اولویت فاند و اعتبار نسبی دانشگاه)؟ البته دلیلتون رو هم بگید ممنون می شم.

Wyoming
Tulsa
Akron
Toledo
Louisville
Old Dominion
سلام
من سخصا تولسا و تولدو رو بیشتر میپسندم ! چون شرایط زندگی در بقیه جاها البته به غیر از آخری واقعا بده . مثلا وایومینگ در حد جهان سومه!!
تازبه این دو تا دانشگاه واقعا تو بعضی رشته ها قوی هستن و اسشمون خوب در رفته!
Smile
فاندهاشون هم به خاطر رشته های معروفشون قاعدتا باید بیشتر باشه!

نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
*****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 2,627
امتیاز: 3,436
امتیاز این پست: 1
#8
08-01-2012, 01:35 AM
سعید جان من از Nevada, Reno پذیرش برای ترم بهار گرفتم. با یه استادش هم مصاحبه شدم ولی فاند بهم تعلق نگرفت. استاد بهم گفت باهام در تماس باش و احتمال داره برای ترم بعد پروژه بگیرم و بهت فاند بدم. اگر فکر می کنی استاداش زمینه کاریشون بهت می خوره به نظرم گزینه خوبیه. چون دیدم استاداش فاند زیاد بهشون تعلق می گیره و مرتب پروژه های جدید براشون تعریف می شه. دانشگاه Nevada, Las Vegas فکر کنم به خاطر موقعیت شهرش فاند گرفتن ازش راحت نباشه.
در مورد بقیه دانشگاه ها اطلاع خاصی ندارم.
 
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
*****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 2,627
امتیاز: 3,436
امتیاز این پست: 0
#9
08-01-2012, 01:41 AM
(08-01-2012, 01:31 AM)amirhossein.gh نوشته: سلام
من سخصا تولسا و تولدو رو بیشتر میپسندم ! چون شرایط زندگی در بقیه جاها البته به غیر از آخری واقعا بده . مثلا وایومینگ در حد جهان سومه!!
تازبه این دو تا دانشگاه واقعا تو بعضی رشته ها قوی هستن و اسشمون خوب در رفته!
Smile
فاندهاشون هم به خاطر رشته های معروفشون قاعدتا باید بیشتر باشه!
سلام امیر حسین جان. ممنون از نظرت. تو چه رشته هایی قوی هستند و فاند دارند اینهایی که گفتی؟ من برای مکانیک می خوام اقدام کنم.

در مورد بقیه جاها هم از نظر فاند و اعتبار دانشگاه بیشتر مد نظرم بود، ولی به هر حال مرسی. Smile

 
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 900
امتیاز: 1,583
امتیاز این پست: 2
#10
08-01-2012, 01:46 AM
(08-01-2012, 01:41 AM)Pejman نوشته: سلام امیر حسین جان. ممنون از نظرت. تو چه رشته هایی قوی هستند و فاند دارند اینهایی که گفتی؟ من برای مکانیک می خوام اقدام کنم.

در مورد بقیه جاها هم از نظر فاند و اعتبار دانشگاه بیشتر مد نظرم بود، ولی به هر حال مرسی. Smile
پژمان جان !
راستش میدونم در مهندسی نفت و شیمی تو دنیا حرف واسه گفتن دارن
حالا بذار من برم یه چکی بکنم سایت یو اس نیوز رو بعدا بهت دقیق تر میگم!
و اتز طرف دیگر من آدمای بیشتری رو میشناسم که برای این دوتا اقدام کرده باشن نسبت به جاهای دیگه!
ولی همینجوری میگم: شنیدم وایومینگ واقعا از لحاظ زندگی فاجعه وار است
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): 1 2 3 4 بعدی »


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مقایسه رتبه بندی های مختلف دانشگاهای آمریکا Saeid 1 3,621 18-01-2012, 12:11 AM
آخرین ارسال: Saeid

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

  • AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 22-03-2023، 08:23 AM powered by: MyBB, © 2002-2023 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی