عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز پرکردن فرم‌های درخواست پذیرش معنای قسمت‌ها و فیلدهای مختلف فرم‌ها

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
معنای قسمت‌ها و فیلدهای مختلف فرم‌ها
آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-12-2011, 12:56 AM
(05-12-2011, 11:34 PM)saeed_oroomy نوشته: Is there a particular faculty member in this program whose research interests you?
دقیقا در مورد استاد اینو پرسیده

الان فکر کنم سوال کردبد اگه اشتباه برداشت نکرده باشم!

بله..بعضی دانشگاه ها میخان که حداقل اسم یه استاد رو که دوست دارید با اون کار کنید رو - حالا با هماهنگی یا بدون هماهنگی - بیارید

به همین سادگیRolleyes
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-12-2011, 01:44 AM
(05-12-2011, 11:34 PM)saeed_oroomy نوشته: Is there a particular faculty member in this program whose research interests you?
دقیقا در مورد استاد اینو پرسیده
به نظرم اسم استادو بنویسین

You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین Aleni32
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-12-2011, 08:19 PM
با سلام. تو قسمت توصیه نامه از فرم این مطلب اومده. من باید کدام گزینه رو انتخاب کنم؟

I hereby (Choose One) waive OR retain my right under the Family Educational Rights and Privacy Act
(FERPA) to review this Letter of Recommendation. I understand that if I do not notate my choice my right will
be waived.

ضمنا در قسمت اطلاعات مالی باید اسپانسر مالی معرفی کنم. یعنی اگه من fellowship هم بتونم بگیرم باید 44540 دلار تو یه حساب مشخصی داشته باشم تا ویزا بهم بدن ؟

با تشکر
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

17-12-2011, 08:29 PM
(17-12-2011, 08:19 PM)Aleni32 نوشته: با سلام. تو قسمت توصیه نامه از فرم این مطلب اومده. من باید کدام گزینه رو انتخاب کنم؟
I hereby (Choose One) waive OR retain my right under the Family Educational Rights and Privacy Act
(FERPA) to review this Letter of Recommendation. I understand that if I do not notate my choice my right will
be waived.
ضمنا در قسمت اطلاعات مالی باید اسپانسر مالی معرفی کنم. یعنی اگه من fellowship هم بتونم بگیرم باید 44540 دلار تو یه حساب مشخصی داشته باشم تا ویزا بهم بدن ؟

با تشکر

لطفا این پست و این پست و این پست رو مطالعه کنید.

در خصوص سوال بعدیتون معمولا اگر اسکالرشیپ داشته باشید نیازی ندارید. (بسته به اینکه اسکالرشیپ چطور هزینه ها رو پوشش میده)

موفق باشید
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین Student
**
نقل قول

15-01-2012, 06:56 PM
سلام تو سایت یه دانشگاه نوشته application type خود رو از بین اینها انتخاب کنید
New
(You have never enrolled at another college/university at the graduate level)
Transfer
(You have enrolled in another college/university at the graduate level, and never enrolled at U of XXX at the graduate level)
الان من که فوق لیسانس دارم باید دومی رو بزنم؟من تا الان نشنیده بودم ما transfer به حساب بیاییم. کمی گیج شدم. اگر کمک کنید ممنون می شم.
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

15-01-2012, 07:17 PM
(15-01-2012, 06:56 PM)Student نوشته: سلام تو سایت یه دانشگاه نوشته application type خود رو از بین اینها انتخاب کنید
New
(You have never enrolled at another college/university at the graduate level)
Transfer
(You have enrolled in another college/university at the graduate level, and never enrolled at U of XXX at the graduate level)
الان من که فوق لیسانس دارم باید دومی رو بزنم؟من تا الان نشنیده بودم ما transfer به حساب بیاییم. کمی گیج شدم. اگر کمک کنید ممنون می شم.

سلام،

اولی رو انتخاب کنید.
نقل قول  

آفلاین Student
**
نقل قول

16-01-2012, 01:21 AM
ممنونم از راهنماییتون.من هم خودم فکر می کردم اولی رو باید بزنم ولی توضیحاتش به من نمی خوره که!؟
(15-01-2012, 07:17 PM)m0h3n نوشته: سلام،

اولی رو انتخاب کنید.

نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

16-01-2012, 02:59 AM
(16-01-2012, 01:21 AM)Student نوشته: ممنونم از راهنماییتون.من هم خودم فکر می کردم اولی رو باید بزنم ولی توضیحاتش به من نمی خوره که!؟

عزیزم، شما زحمت انتخابش رو بکشید. خیلی حساسیت بخرج ندید.

موفق باشید
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

16-01-2012, 01:06 PM
توضیحاتش کمی مبهمه و اگر بنا بر توضیحاتی که داده شده باشه، باید گزینه transfer‌ انتخاب بشه، ولی حدس می‌زنم که منظور از توضیحات اینه که شما در حال حاضر دانشجوی graduate level در دانشگاه دیگه‌ای باشید. من هم اگر باشم یا همون New رو انتخاب می‌کنم یا برای محکم کاری ایمیل می‌زنم و می‌پرسم.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Student
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
17-01-2012, 09:14 PM
من در مورد سوالی که بالا پرسیدم به دانشگاه ایمیل زدم و دانشگاه به من جواب داد.سوال من

I have completed my M.Sc. outside US. Am I considered a Transfer applicant? According to your online application form that says "You have enrolled in another college/university at the graduate level, and never enrolled at U of L at the graduate level." I am considered a transfer student. But this is the first time I use this term for myself, and I thought it would be incorrect.
جواب دانشگاه
Thank you for your e-mail. You would be considered a transfer applicant. If you have further questions, please let us know
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 13 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 20-05-2025، 03:24 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی