عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز پرکردن فرم‌های درخواست پذیرش معنای قسمت‌ها و فیلدهای مختلف فرم‌ها

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
معنای قسمت‌ها و فیلدهای مختلف فرم‌ها
آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-12-2015, 03:46 AM
سلام
موقع پر کردن فرم ی دانشگاه، لیست کلی پیش نیاز اومده که باید وارد بشه که عنوان بعضی کورس ها با مال من فرق داره و خب مشخص نکرده چی میخواد!!
حالا من اون درس های تخصصی که نمرم بهتر وارد کنم مشکلی داره؟
اصلااین قسمت ها چقد مهمه؟
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-12-2015, 06:06 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-12-2015, 06:46 AM توسط Andre.)
(15-12-2015, 03:46 AM)akbar_saeedi نوشته: سلام
موقع پر کردن فرم ی دانشگاه، لیست کلی پیش نیاز اومده که باید وارد بشه که عنوان بعضی کورس ها با مال من فرق داره و خب مشخص نکرده چی میخواد!!
حالا من اون درس های تخصصی که نمرم بهتر وارد کنم مشکلی داره؟
اصلااین قسمت ها چقد مهمه؟

من خودم به همچین موردی برنخوردم. برای کدوم کشور اقدام میکنید؟ اما اگر به نوعی حالت «ریز نمرات» داره. بسیار مهمه. خیلی از تصمیماتی که برای آینده تحصیلی شما گرفته میشه بر اساس همین ریز نمراته.

موفق باشید
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

15-12-2015, 09:08 AM
سلام فرم یک دانشگاه امریکاست..جاهای خالی ضروری و ستاره دار نیست و اسم کورس هایی که باید گذرونده بشه رو آورده و زیرش پیش نیازهاشو معرفی کرده که باید ما وارد کنیم..که اگه فقط اونهارو وارد کنم نصفشون خالی میمونه..من به ناچار دروس مرتبط دیگه رو هم وارد کردم تا تکمیل شه!!!
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-12-2015, 09:30 AM
(15-12-2015, 09:08 AM)akbar_saeedi نوشته: سلام فرم یک دانشگاه امریکاست..جاهای خالی ضروری و ستاره دار نیست و اسم کورس هایی که باید گذرونده بشه رو آورده و زیرش پیش نیازهاشو معرفی کرده که باید ما وارد کنیم..که اگه فقط اونهارو وارد کنم نصفشون خالی میمونه..من به ناچار دروس مرتبط دیگه رو هم وارد کردم تا تکمیل شه!!!

سلام

با توجه به mandatory نبودن این field، اگر transcript و ترجمه اون خودش جزو مداری apply برا ی این دانشگاه هست (که قاعدتا باید باشه)، نیازی به پر کردن نیست... چرا که خواه ناخواه برای بررسی صحت اطلاعات وارده، با نسخه transcriptچک خواهد شد...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین kimiya_ab
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

15-12-2015, 09:35 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-12-2015, 09:37 AM توسط kimiya_ab.)
سلام ! معدل رو چه جوری میشه برد تو بازه ی 100 ؟؟؟ چرا بعضی ها 100 میخان بعضی ها 4 ؟؟؟
من الان واقعا وسط اپلای آنلاینم گیر افتادم !
Your undergraduate GPA will be verified as part of your Graduate School Application. Please provide self-reported information below. The Graduate School requires an undergraduate GPA of 3.00 or higher. If your undergraduate GPA is less than 3.00, we will calculate a GPA on the last 60 semester or 90 quarter hours of your undergraduate course work. Please use the essay areas of this application to provide information regarding a low GPA. !!

پلیزززززززززززز یکی کمکم کنه Sad
امروز ددلاینش هس Sad Confused
دانشگاه این لینک رو داده  اما من الان واقعا گیج شدم !! ممنون میشم یکی کمک کنه واقعا ! Sad

The freedom to make my own mistakes Was all I've ever wanted
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 1
15-12-2015, 09:45 AM
(15-12-2015, 09:35 AM)kimiya_ab نوشته: سلام ! معدل رو چه جوری میشه برد تو بازه ی 100 ؟؟؟ چرا بعضی ها 100 میخان بعضی ها 4 ؟؟؟
من الان واقعا وسط اپلای آنلاینم گیر افتادم !
Your undergraduate GPA will be verified as part of your Graduate School Application. Please provide self-reported information below. The Graduate School requires an undergraduate GPA of 3.00 or higher. If your undergraduate GPA is less than 3.00, we will calculate a GPA on the last 60 semester or 90 quarter hours of your undergraduate course work. Please use the essay areas of this application to provide information regarding a low GPA. !!

پلیزززززززززززز یکی کمکم کنه Sad
امروز ددلاینش هس Sad Confused
دانشگاه این لینک رو داده  اما من الان واقعا گیج شدم !! ممنون میشم یکی کمک کنه واقعا ! Sad

سلام

scale معدل در هر کشوری بسته به سیستم آموزشی اون متفاوت هست... بعضی کشور ها با سیستم 4 کار می می کنند... بعضی 10... بعضی 20... بعضی 4.33 و غیره...

معدل های self-reported ی که توسط applicant ها محاسبه میشن معمولا همیشه توسط دانشگاه مجددا محاسبه و verify میشن.. بنابراین معمولا نیازی نیست برای محاسبه خیلی مته به خشخاش بگذارید...

با توجه به محتوای این لینک باید هر نمره رو به scale 4 ببرید و بعد با ضرب اون در تعداد واحد، معدل جمع کل رو حساب کنید و نهایتا معدلی در scale عددی 4 ارائه بفرمایید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین kimiya_ab
**
نقل قول

15-12-2015, 09:56 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-12-2015, 09:59 AM توسط kimiya_ab.)
(15-12-2015, 09:45 AM)Matinking نوشته: سلام

scale معدل در هر کشوری بسته به سیستم آموزشی اون متفاوت هست... بعضی کشور ها با سیستم 4 کار می می کنند... بعضی 10... بعضی 20... بعضی 4.33 و غیره...

معدل های self-reported ی که توسط applicant ها محاسبه میشن معمولا همیشه توسط دانشگاه مجددا محاسبه و verify میشن.. بنابراین معمولا نیازی نیست برای محاسبه خیلی مته به خشخاش بگذارید...

با توجه به محتوای این لینک باید هر نمره رو به scale 4 ببرید و بعد با ضرب اون در تعداد واحد، معدل جمع کل رو حساب کنید و نهایتا معدلی در scale عددی 4 ارائه بفرمایید...

براتون آرزوی موفقیت دارم

خب یعنی همون سیستم معمولی به 4 بردنی که توی WES هم توضیح داده ؟ من معدلم 17.80 هس ! حساب که کردم طبق اون WES حدود 3.78 میشد! الان همینو باید بنویسم براش ؟؟؟
آخه تو لینک B+ و اینا زده بود ! اما تو WES اصن حرفی از + و - نزده بود !!! Sad
یه سوال دیگه ! بعضی دانشگاها که میگن بر اساس 100 چجوری باید ببرم براساس 100 ؟ با یه تناسب ساده اوکی هس ؟
و اینکه اونایی که میگن معدل دو ساله آخر ماجراشون چیه ؟؟

نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 5
15-12-2015, 10:24 AM
(15-12-2015, 09:56 AM)kimiya_ab نوشته: خب یعنی همون سیستم معمولی به 4 بردنی که توی WES هم توضیح داده ؟ من معدلم 17.80 هس ! حساب که کردم طبق اون WES حدود 3.78 میشد! الان همینو باید بنویسم براش ؟؟؟
آخه تو لینک B+ و اینا زده بود ! اما تو WES اصن حرفی از + و - نزده بود !!! Sad
یه سوال دیگه ! بعضی دانشگاها که میگن بر اساس 100 چجوری باید ببرم براساس 100 ؟ با یه تناسب ساده اوکی هس ؟
و اینکه اونایی که میگن معدل دو ساله آخر ماجراشون چیه ؟؟

سلام

1- بله... معادل WES اوکی هست... اون سیستم alphabetical به نوعی توصیفی کیفی از نمرات هست که شما کاری به اون نخواهید داشت...

2- اگر دانشگاه مورد نظر روش محاسبه رو عنوان نکرده، از تناسب استفاده کنید...

3- در اون توضیحات اومده که اگر معدل احتمالا کل شما زیر 3 از 4 باشه، به جای اون معدل دو سال آخر یا معادل واحدی اون مورد نظر قرار خواهد گرفت...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین kimiya_ab
**
نقل قول

15-12-2015, 07:08 PM
یه سوال
میشه بگین برای این بخش :
Tell us about your research interest. Be sure to list preferred research area(s), and indicate how strongly focused or flexible your research interests are.
باید چجور منتی رو پیوست کنم براشون ؟؟؟
صرفا لیست کردن اینترست هام که خب تو CV هس چه کاریه ؟؟؟؟

لطفا راهنمایی کنین

نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 3
15-12-2015, 07:35 PM
(15-12-2015, 07:08 PM)kimiya_ab نوشته: یه سوال
میشه بگین برای این بخش :
Tell us about your research interest. Be sure to list preferred research area(s), and indicate how strongly focused or flexible your research interests are.
باید چجور منتی رو پیوست کنم براشون ؟؟؟
صرفا لیست کردن اینترست هام که خب تو CV هس چه کاریه ؟؟؟؟

لطفا راهنمایی کنین

سلام

این document همون SoP هست... در SoP فقط بیان موردی research interest ها کفایت نمی کنه... مواردی مثل این موضوعات باید در SoP مد نظر قرار بگیرند:

- علت علاقه به research interest...
- توضیح کوتاهی در مورد عقبه مطالعاتی و تحقیقاتی در زمینه مورد نظر...
- معرفی اساتید مرتبط با research interest ها و بیان مکفی overlap بین علائق شما و زمینه تحقیقاتی اونها...
- ارائه رئوس ایده هایی که برای تحقیق در مقطع پیش رو در ذهن دارید...
- و ...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 16-05-2025، 11:17 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی