19-01-2016, 08:44 PM
سلام دوستان
من و همسرم 14 ژانویه در دبی مصاحبه داشتیم
همسرم F1 و من F2
همسرم ارشد مکانیک از دانشگاه شریف داره و رزومش هم خوبه و واسه PhD مکانیک پذیرش فول فاند گرفته
تاریخ شروع ترمش بهار بود ک نامه late arrival هم داشتیم تا 29 ژانویه
سربازیش رو از بنیاد نخبگان معاف شده و کلا کار حساسی هم انجام نداده
ما به تازگی عقد کردیم (31 دسامبر)
روز مصاحبه کلا خیلی ها ریجکت میشدن بدون گرفتن مدرکی ازشون
ما باجه 6 بود خانم لاغر موبور و بداخلاق
از ما هم اول i-20 هارو گرفت
بعد پرسید چرا میخای بری امریکا؟
بعد گفت روی چی میخای کار کنی ک همسرم یکمی توضیح داد ولی خیلی خوب نتونست بفهمونه به زنه چون دوباره بعدش سوال کرد و با تعجب نگاه میکرد وقتی شوهرم توضیح میداد!
راجع به شغل پدرش سوال کرد که همسرم گفت شغل آزاد و به اینم گیر داد چون بازم دوباره اخر سر سوال کرد ک گفتی شغل بابات چیه؟
راجع سربازیشم سوال کرد ک همسرم فقظ یه ماه اموزشی رفت 01 تهران چون از بنیاد نخبگان معاف شده بود
گفت کدوم منطقه بودی و همسرم گفت 01 ک خوب در حینشم هی تایپ میکرد
اسم استاد راهنمای شریفشو پرسید تایپ کرد
اسم استادش تو امریکا رو پرسید
تاریخ ازدواجمونم پرسید ک یکم از نزدیک بودنش تعجب کرد به نظر من!! ولی چیزی نگفت من از چهرش حس کردم
گفت جای دیگه اپلای کردی ک همسرم گفت نه
مدارکم فقط CV رو خواست و SOP هم خودمون بهش دادیم اون نخاست
بعدم برگه سفید داد
شوهرم پرسید چرا
گفت you are not qualified!!!
میشه لطفا راهنمایی کنید ک الان بهتره کدوم سفارت بریم؟ و ایراد جوابامون چی بوده؟
البته ما اشتباهی ک کردیم این بود ک بدون امادگی رفتیم و مثلا همسرم خیلی خوب نتونست کاری ک میخاد امریکا روش کار کنه رو درست توضیح بده و همچنین پروژه ای ک باهاش معافیت سربازی گرفته بودم پرسید ک همسرم بازم خوب نتونست توضیح بده
کلا یکم استرس گرفته بودیم و همسرم خیلی هم speaking خوبی نداره البته نمره تافلش خوبه ولی در اثر استرس و اماده نبودن یکم خوب صحبت نکرد و میخام بپرسم ک ایا این موضوع هم تاثیر منفی داره یا نه؟
در ضمن با 214b ریجکت شدیم
من و همسرم 14 ژانویه در دبی مصاحبه داشتیم
همسرم F1 و من F2
همسرم ارشد مکانیک از دانشگاه شریف داره و رزومش هم خوبه و واسه PhD مکانیک پذیرش فول فاند گرفته
تاریخ شروع ترمش بهار بود ک نامه late arrival هم داشتیم تا 29 ژانویه
سربازیش رو از بنیاد نخبگان معاف شده و کلا کار حساسی هم انجام نداده
ما به تازگی عقد کردیم (31 دسامبر)
روز مصاحبه کلا خیلی ها ریجکت میشدن بدون گرفتن مدرکی ازشون
ما باجه 6 بود خانم لاغر موبور و بداخلاق
از ما هم اول i-20 هارو گرفت
بعد پرسید چرا میخای بری امریکا؟
بعد گفت روی چی میخای کار کنی ک همسرم یکمی توضیح داد ولی خیلی خوب نتونست بفهمونه به زنه چون دوباره بعدش سوال کرد و با تعجب نگاه میکرد وقتی شوهرم توضیح میداد!
راجع به شغل پدرش سوال کرد که همسرم گفت شغل آزاد و به اینم گیر داد چون بازم دوباره اخر سر سوال کرد ک گفتی شغل بابات چیه؟
راجع سربازیشم سوال کرد ک همسرم فقظ یه ماه اموزشی رفت 01 تهران چون از بنیاد نخبگان معاف شده بود
گفت کدوم منطقه بودی و همسرم گفت 01 ک خوب در حینشم هی تایپ میکرد
اسم استاد راهنمای شریفشو پرسید تایپ کرد
اسم استادش تو امریکا رو پرسید
تاریخ ازدواجمونم پرسید ک یکم از نزدیک بودنش تعجب کرد به نظر من!! ولی چیزی نگفت من از چهرش حس کردم
گفت جای دیگه اپلای کردی ک همسرم گفت نه
مدارکم فقط CV رو خواست و SOP هم خودمون بهش دادیم اون نخاست
بعدم برگه سفید داد
شوهرم پرسید چرا
گفت you are not qualified!!!
میشه لطفا راهنمایی کنید ک الان بهتره کدوم سفارت بریم؟ و ایراد جوابامون چی بوده؟
البته ما اشتباهی ک کردیم این بود ک بدون امادگی رفتیم و مثلا همسرم خیلی خوب نتونست کاری ک میخاد امریکا روش کار کنه رو درست توضیح بده و همچنین پروژه ای ک باهاش معافیت سربازی گرفته بودم پرسید ک همسرم بازم خوب نتونست توضیح بده
کلا یکم استرس گرفته بودیم و همسرم خیلی هم speaking خوبی نداره البته نمره تافلش خوبه ولی در اثر استرس و اماده نبودن یکم خوب صحبت نکرد و میخام بپرسم ک ایا این موضوع هم تاثیر منفی داره یا نه؟
در ضمن با 214b ریجکت شدیم