عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش راهنمای تحصیلی بعد از پذیرش مشکلات پیش روی دانشجویان دارای TA

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشکلات پیش روی دانشجویان دارای TA
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-03-2012, 02:47 PM
(18-03-2012, 01:47 AM)Babak نوشته: من این تجربه رو داشتم. معمولا TA هایی که کلاس حل تمرین دارند باید خودشون رو برای همه جور سوالات دانشجویان آماده کنند. علاوه بر کلاس‌های حل تمرین شما معمولا باید یکی دو ساعت در هفته هم به دانشجویان Office hour بدید. Office hour یعنی این که شما می‌گید مثلا روز ۵ شنبه ساعت ۱۰ تا ۱۱:۳۰ صبح در محل خاصی هستید و دانشجویان در اون ساعات می‌تونند مراجعه کنند و سوالات‌شون رو به صورت شخصی بپرسند. تجربه من این بود که در این office hourها همیشه عده‌ای از دانشجویان بودند که مراجعه می‌کردند و سوال داشتند و طبیعتا جالب نیست که شما نتونید سوالات معمول مربوط به درس رو جواب بدید.
معمولا با مرور درس‌های گذشته راه خواهید افتاد و می‌تونید سوالات رو جواب بدید، اما از اونجا که گاهی سیلابس درس‌هایی که ما در ایران گذروندیم ممکنه کمی متفاوت باشه، غیر از مرور درس، من سر تمام کلاس‌های استاد هم می‌رفتم تا هم در جریان درس باشم و هم برام مروری بشه و هم این که اگر مطلبی هست که قبلا باهاش برخورد نکردم، در زمان بین کلاس اصلی و کلاس حل تمرین بتونم نگاه کنم.
سلام آقا بابک
یعنی اونجا هم میشه اینکارو کرد؟! پس خوبه بازم Smile من که به شخصه اگر با استادی همراه باشم دیگه مشکل جواب دادن هام بالای 95% حل میشه ولی خود زبان حالا زوده حرفشو بزنم.البته لازمه کتاب مرجع اون درس رو با همه تمرینهاش حل کرده باشیبم قبلا،نه؟مثلن مدار الکتریکی باید کتاب هیت و دسور رو حل کرده باشیم دیگه؟!! یا کنترل خطی اوگاتا؟

پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

24-03-2012, 02:28 PM
فکر نمی‌کنم لازم باشه که همه‌ی تمرین‌های کتاب رو حل کرده باشید ولی باید دانش کافی برای حل اکثر تمرین‌ها رو داشته باشید. طبیعتا اگر گاهی به تمرین یا مساله‌ای هم برخورد کنید که نتونید حلش کنید، عجیب نیست و تا اگر تعداد چنین مواردی زیاد نباشه قابل قبول خواهد بود و مشکلی نخواهد داشت.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

01-04-2012, 11:36 PM
در مورد فاند TA یه استاد سوال کردم و ایشون اینطور جواب داده:

The TA will be responsible for grading in my "Aerodynamics" course. If you have interest, you can be involved in more formal-style lectures/review sessions as well

اون قسمتی که بولد کردم دقیقاً منظور چیه؟

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-04-2012, 12:02 AM
منظورش کلاس‌های درس و کلاس‌های حل تمرین خودمون هست.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

02-04-2012, 12:06 AM
مرسی بابک جان. این کلاس درس در حد رفع اشکال و حل مساله و اینا هست یا باید در کنار استاد مباحث رو تدریس کرد؟

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-04-2012, 04:42 AM
اول این که استاد گفته که اگر خود شما مایل هستی و علاقه داری می‌تونی بیشتر وارد حیطه تدریس بشی. در نتیجه اجباری نیست و مسؤولیت اصلی شما grading یا همون تصحیح امتحانات و تمرینات هست. من فکر می‌کنم بهتر باشه برای ترم اول چندان درگیر تدریس نشی، چون معمولا آدم با همه شرایط آشنا نیست و ممکنه تسلطش به انگلیسی برای تدریس کم باشه.

اما در جواب سوال شما، باید بگم که بسیاری از دانشگاه‌ها این قانون رو دارند که کسی که کلاس اصلی درس رو تدریس می‌کنه باید حتما مدرک دکترا داشته باشه. در نتیجه به احتمال زیاد شما مجاز نیستید که کلاس اصلی رو تدریس کنید و اگر تدریسی در کار باشه در حد کلاس‌های جبرانی و کلاس‌های حل تمرین خواهد بود.

نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
14-07-2012, 01:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-07-2012, 01:39 PM توسط Behnoush.)
از اونجایی که من سال اول قراره TA باشم دنبال یه سری نکات و راهنمایی ها می گشتم که فکر کردم شاید برای بقیه دوستان هم مفید باشه Smile
نکاتی برای دانشجویان TA اینترنشنال:

1- خونسرد باشید
برای کسانی که برای اولین بار تدریس می کنند طبیعی است که در مورد مهارت های تدریس خود و واکنش دانشجویان نگران و عصبی باشند بخصوص اگر وارد محیطی با فرهنگ و زبان جدید شده باشیم. اما به یاد بیاورید که شما این توانایی و دانش را دارید وگرنه شما را برای این منظور انتخاب نمی کردند.
2- آماده باشید
اگر قرار است درباره موضوعی صحبت کنید از قبل مطالعه کرده و یادداشت هایی را آماده کنید. تسلط به موضوع به شما اعتماد به نفس می دهید. همچنین یک outline تهیه کنید. اگر قرار است یک جلسه بحث را هدایت کنید از قبل تعدادی سوال اماده کنید و سعی کنید دانشجویان را در بحث شرکت دهید.
3- زبان انگلیسی خود را بهبود دهید
مهارت های ارتباطی برای یک TA بسیار مهم است . از به کار بردن لغات سنگینی که تلفظ صحیح آن را نمیدانید دوری کنید و سعی کنید از قبل تلفط لغاتی که نمیدانید را مثلا در نرم افزارهای دیکشنری جستجو کنید. اگر میدانید ممکن است در مورد لغت یا مفهومی سوبرداشت شود آن را روی تخته بنویسید. تلویوزیون ببینید، روزنامه بخوانید و با دیگران صحبت کنید تا مهارت های زبانی و همچنین اطلاعات عمومی شما پیشرفت کند.
4- با استاد یا سایر TA ها مشورت کنید
اگر مشکلی دارید کمک نگرفتن فقط وضعیت را بدتر می کند و ممکن است باعث شود دانشجویان در ارزیابی شما را ضعیف در نظر بگیرند. صحبت با سایر افرادی که شرایط شما را دارند علاوه بر کمک باعث تسکین فشار می شود.
5- معلم های موفق را مشاهده کنید
همیشه تعدادی زیادی TA موفق در دپارتمان وجود دارد و می توان برای بهبود و یادگیری بیشتر در کلاس های آن ها شرکت کرد.
6- در صورت امکان برای هر جلسه handout تهیه کنید و به دانشجویان بدهید تا هم آنچه را میخواهید درس بدهید خلاصه کرده باشید و هم اگر دانشجو متوجه منظور شما نشد از این نوشته کمک بگیرد.
7-از دانشجویان بخواهید اگر قسمتی را متوجه نشدند حتما سوال کنند.
8- آهسته و واضح صحبت کنید.
9- اگر دانشجویی سوالی پرسید و متوجه نشدید از او بخواهید دوباره تکرار کنید یا مثلا سوال را با کلاس مطرح کنید و بگویید : " سوال خوبیست ، کسی نظری دارد؟ " . تا زمانی که از جواب سوالی مطمئن نیستید پاسخ ندهید و جواب غلط ندهید. اگر جواب را نمیدانید می توانید جواب آن را جلسه بعد بگویید.
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
14-07-2012, 01:44 PM
این هم یک فایل کمکی و آموزشی هست که University of Southern California به TAها ارائه داده است.

فایل‌های پیوست
.pdf   09_ITA_Guidebook.pdf (اندازه 1.81 MB / تعداد دانلود: 230)
نیما
نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 7
14-07-2012, 01:59 PM
مدیریت زمان
دانشجوی تحصیلات تکمیلی و همزمان TA بودن نیاز به مدیریت صحیح زمان دارد بخصوص برای دانشجویان اینترنشنال که وارد محیطی با فرهنگ و زبان جدید می شوند این موضوع می تواند بیشتر از حد انتظار زمان بر باشد.
چند نکته برای مدیریت بهتر زمان:
1- پیش نیازهای درس را بدانید
با دانشجویانی که قلا درسی که شما میخواهید بگیرید را گذرانده اند صحبت کنید و بدانید چه پیش نیازهایی لازم است یا مثلا چندتا paper باید تحویل بدهید یا چقدر خواندن نیاز است. اینطوری می توانید از گرفتن همزمان چنددرس سنگین جلوگیری کنید. اگر چند درس سنگین بگیرید و بعد مجبور شوید حذف کنید وقت بیشتری را تلف کرده اید.
2- محدودیت زمانی تنظیم کنید
برای کارها و تکالیف خود محدودیت زمانی بگذارید و سعی کنید در بازه ای که مشخص کرده اید آن ها را انجام دهید. برای کارهای خود ددلاین بگذارید.
3- وقت خود را به درستی تنظیم کنید
اگر بین کلاس های خود بیشتر از یکساعت فاصله دارید سعی کنید ساعت های حل تمرین یا رفع اشکال خود را در آن بازه قرار دهیه تا بعدا وقت متمرکز بیشتری برای مطالعات خود داشته باشید.
4-وقت خود را فشرده کنید
مثلا اگر کلاس شما ساعت 3 تمام می شود و بعد از آن قرار ملاقاتی با استاد یا دانشجویی دارید آن ر برای ساعت 3:15 تنظیم کنید نه 4.
5-جلوتر از زمان برنامه ریزی کنید
اواخر ترم به علت حجم امتحانات و تصحیح برگه ها وظایف TA وقت زیادتری میگیرند پس بهتر است از قبل این را در نظر داشته باشید که در اواخر ترم یا دوران امتحانات میان ترم ممکن است وقت کمی برای مطالعات خود داشته باشید و بهتر است از زمان هایی که وظایف TA شما کمتر است مثلا اوایل ترم بیشتر استفاده کنید.
نیما
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 11-05-2025، 02:33 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی