عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
مشکلات در پیدا کردن استاد

صفحه‌ها (4): 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشکلات در پیدا کردن استاد
آفلاین bzz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-03-2012, 09:02 PM
سلام دوستان
ببخشید اگه سوالمو جای درستی نگفتم
من تو سایت بعضی ار دانشگاه ها نمیتونم لیست هیئت علمی(استاد ها)را پیدا کنم
میشه بگید اکثرا تو کدوم قسمت سایت میزنن
شاید من لقمه رو در سرم میچرخونم بخاطر همینه اخرشم پیدا نمیکنمSmile
هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
26-03-2012, 09:08 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-03-2012, 09:17 PM توسط Saeid.)
شما میتونید به ترتیب به سایت دانشگاه..بعد academics.......بعد departments (یا اسکولز)...........بعد faculty.........یا about us.........مراجعه کنید
حالت دوم اینه شما به سایت دپارتمان سر میزنید و بعد قسمت research.......و تو این قسمت به لابراتوآرها سر میزنید و استادای اون لابراتوآر رو پیدا کنید.
حالت دوم بیشتر توصیه میشه
نقل قول  

آفلاین fluid-mech
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

29-03-2012, 03:21 AM
bzz عزیز من هم این مشکل دارم
بعضی وقتا میشه تو قسمت people دانشگاه هم اساتید پیدا کنی
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

29-03-2012, 04:36 AM
برای دانشگاههای امریکا بهترین کار این هست که department مربوطه رو پیدا کنید و از اونجا قسمت research areas (یا عناوین مشابه) رو جستجو کنید.
به واژه ی staff هم حساس باشید Smile
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-03-2012, 10:08 AM
دوستان اکثر نکات را اشاره کردند!
فقط یک نکته به صحبت های محسن جان اضافه کنم اینه که، در اکثر دانشگاه های کانادا، اساتید را با Faculty و کارمندان و Administrator ها را با Staff مشخص می کنند!

موفق باشید
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین fluid-mech
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

29-03-2012, 11:17 AM
(29-03-2012, 10:08 AM)amin_mb نوشته: دوستان اکثر نکات را اشاره کردند!
فقط یک نکته به صحبت های محسن جان اضافه کنم اینه که، در اکثر دانشگاه های کانادا، اساتید را با Faculty و کارمندان و Administrator ها را با Staff مشخص می کنند!

موفق باشید
امین جان منظور از administrator چه کسانی هستن؟

نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

29-03-2012, 11:41 AM (آخرین تغییر در ارسال: 29-03-2012, 01:19 PM توسط amin_mb.)
(29-03-2012, 11:17 AM)fluid-mech نوشته: امین جان منظور از administrator چه کسانی هستن؟
کارمندان گروه ها و دپارتمان ها شامل منشی، Graduate Assistant, Graduate Coordinator، undergraduate assistant, Lab Manager,Computer Coordinator و ..... میشه که مسئول و رئیسشون میشه Administrator!
عین بابک اینجا!Smile
ولی تو دانشگاه های ایران، چیزی به نام Admin در گروه ها نیست!
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

26-08-2012, 12:16 AM (آخرین تغییر در ارسال: 26-08-2012, 12:55 AM توسط blur.)
سلام دوستان
من جدا برا پیدا کردن استاد مشکل دارم...من پارسال سایت حدود 70 -60 تا دانشگاه امریکا، تقریبا کل دانشگاه های کانادا و همین طور یه سری از دانشگاه های آلمان و چندتا کشور اروپایی دیگه رو گشتم و کلا به تعداد انگشتان دستم تونستم استاد پیدا کنم که دقیقا رو گیاهان دارویی (مثل فیزیولوژی گیاهان دارویی و بالاخص متابولیت های ثانویه گیاه) کار می کردن که دقیقا چیزیه که بهم انگیزه میده دکتری بخونم و مبحثیه که بهش علاقه مندم. واقعا رشته عتیقه ای دارم Big Grin. من مثلا یه سری موضوعات کاری مشابه رو تو رزومه های اساتید داروسازی و (بخصوص فارماکوگنوزی)، صنایع غذایی، بیولوژی گیاهی و یه چندتایی خب محض خالی نبودن عریضه تو plant science پیدا کردم. تازه تو همون plant science هم مثلا طرف گیاهپزشکیه اومده رو اثرات قارچ کشی اسانس کار کرده. فکر کنم یه خرده تخصصی شد ولی واقعا کلافه شدم...واقعا سخته برم فیلد دیگه کار کنم. کسی نظری داره که تو این برهه باید چی کار کنم؟ مثلا نمی دونم به اساتید غیر رشته خودمون هم میل بزنم مثل بیولوژی (اصلا قبول میکنن یا اصلا ارزشش رو داره) یا صنایع غذایی...خب بیس ندارم. یا اینکه کلا رو یه گرایش دیگه رشته خودم هم متمرکز بشم که چندان علاقه ای ندارم (که فکر نکنم علاقه تو این وضع مطرح باشه Sad )...
البته همه این کارا در صورتی که همون چندتا استادم کم لطفی بکنن و جواب ندن Confused که متاسفانه احتمالش هست...
باز یه طوماری نوشتم با عرض شرمندگی!
البته میدونم بعیده کسی هم رشته من اینجا باشه ولی گفتم شاید کسی تجربه مشابه داره یا بتونه راهنمایی بکنه....
مرسی
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
26-08-2012, 01:31 AM
(26-08-2012, 12:16 AM)blur نوشته: سلام دوستان
من جدا برا پیدا کردن استاد مشکل دارم...من پارسال سایت حدود 70 -60 تا دانشگاه امریکا، تقریبا کل دانشگاه های کانادا و همین طور یه سری از دانشگاه های آلمان و چندتا کشور اروپایی دیگه رو گشتم و کلا به تعداد انگشتان دستم تونستم استاد پیدا کنم که دقیقا رو گیاهان دارویی (مثل فیزیولوژی گیاهان دارویی و بالاخص متابولیت های ثانویه گیاه) کار می کردن که دقیقا چیزیه که بهم انگیزه میده دکتری بخونم و مبحثیه که بهش علاقه مندم. واقعا رشته عتیقه ای دارم Big Grin. من مثلا یه سری موضوعات کاری مشابه رو تو رزومه های اساتید داروسازی و (بخصوص فارماکوگنوزی)، صنایع غذایی، بیولوژی گیاهی و یه چندتایی خب محض خالی نبودن عریضه تو plant science پیدا کردم. تازه تو همون plant science هم مثلا طرف گیاهپزشکیه اومده رو اثرات قارچ کشی اسانس کار کرده. فکر کنم یه خرده تخصصی شد ولی واقعا کلافه شدم...واقعا سخته برم فیلد دیگه کار کنم. کسی نظری داره که تو این برهه باید چی کار کنم؟ مثلا نمی دونم به اساتید غیر رشته خودمون هم میل بزنم مثل بیولوژی (اصلا قبول میکنن یا اصلا ارزشش رو داره) یا صنایع غذایی...خب بیس ندارم. یا اینکه کلا رو یه گرایش دیگه رشته خودم هم متمرکز بشم که چندان علاقه ای ندارم (که فکر نکنم علاقه تو این وضع مطرح باشه Sad )...
البته همه این کارا در صورتی که همون چندتا استادم کم لطفی بکنن و جواب ندن Confused که متاسفانه احتمالش هست...
باز یه طوماری نوشتم با عرض شرمندگی!
البته میدونم بعیده کسی هم رشته من اینجا باشه ولی گفتم شاید کسی تجربه مشابه داره یا بتونه راهنمایی بکنه....
مرسی
درود

به نظر من یک مقدار زمینه کاریتون رو وسیع تر در نظر بگیرید. ثانیا بحث گیاهان دارویی و... چیزی هست که شما به روشهای دیگر هم می تونید استاد پیدا کنید. یکی از این روشها، این هست که اسامی مقالات مرتبط با ژورنالهای زمینه کاریتون رو استخراج کنید و به این ترتیب با مقداری جستجو می تونید استادهایی دقیقا در فیلد خودتون پیدا کنید. روش سوم، استفاده از سایتهایی مثل Researchgate و یا linkedin هست که اساتید رو می تونه در فیلد مرتبط با شما به شما معرفی کنه.

پویا باشید
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

26-08-2012, 01:47 AM (آخرین تغییر در ارسال: 26-08-2012, 01:47 AM توسط blur.)
(26-08-2012, 01:31 AM)Shahrouz نوشته: درود

به نظر من یک مقدار زمینه کاریتون رو وسیع تر در نظر بگیرید. ثانیا بحث گیاهان دارویی و... چیزی هست که شما به روشهای دیگر هم می تونید استاد پیدا کنید. یکی از این روشها، این هست که اسامی مقالات مرتبط با ژورنالهای زمینه کاریتون رو استخراج کنید و به این ترتیب با مقداری جستجو می تونید استادهایی دقیقا در فیلد خودتون پیدا کنید. روش سوم، استفاده از سایتهایی مثل Researchgate و یا linkedin هست که اساتید رو می تونه در فیلد مرتبط با شما به شما معرفی کنه.

پویا باشید
سلام و تشکر، یعنی به نظرتون گشتن سایت دانشگاه ها دقیق ترین روش نیست؟ چون کشورشم مهمه دیگه. نمیخوام که هرجایی باشه، بحث های دیگه ای هم هست.
واقعا سرچ های منم یه طوری نشون میده که یه جورایی این فیلد interdisciplinary محسوب میشه....تجمع نداره تو یه رشته و تو رشته های مختلفی روش کار میکنن. ولی خب یه مسائلی هست...خب من وسیع تر اگر در نظر بگیرم میزنه میره تو رشته های دیگه که بالا مثال زدم، یا مثلا بحث nutraceutical ها که تا حدی نزدیکه به فیلد ما....
اولین قضیه اینه که اساتید رشته های دیگه بعید می دونم قبول کنن (البته پارسال که من چندتایی میل فرستادم مدیر یه دپارتمان بیولوژی گفت اپلای کن!) تجربه شما چی میگه؟...ثانیا بیس ممکنه نداشته باشم، مشکل اونو چی کار کنم؟
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): 1 2 3 4 بعدی »