عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران راهنما و قوانین استفاده از انجمن v
1 2 بعدی »
مشکلات استفاده از ویرایشگر سایت

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشکلات استفاده از ویرایشگر سایت
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
15-07-2013, 09:41 AM
(15-07-2013, 04:37 AM)'ForeverBlue' نوشته: درود بر بابک عزیز
1- در ادیتور فروم ظاهرا یک باگ وجود دارد که شرح آن اینجا هست.
2- مشکل مضاعف هم این است که اگر پیش نویسی را ذخیره کرده باشیم. حال این باگ رخ دهد، پیش نویس هم می پرد!
ممنون

۱. این باگی که گفتید که ظاهرا باگ گوگل کروم هست، نه ادیتور. به طور کلی حتی اگر اشکالی در کد وب‌سایت نباید باعث هنگ کردن مرورگر بشه و اگر بشه اشکال از سمت مرورگره.
 ۲. پیش نویس رو به چه صورت ذخیره کرده بودید؟ آیا روی کلید «ذخیره به عنوان پیش‌نویس» کلیک کرده بودید یا روی کلید «پیش نمایش»؟ این دو با هم خیلی متفاوتند. «ذخیره به عنوان پیش نویس» نوشته شما رو در سرور ذخیره می‌کنه و بسته شدن مرورگر و غیره نمی‌تونه باعث از بین رفتن نوشته شما بشه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

15-07-2013, 05:03 PM
(15-07-2013, 09:41 AM)'Babak' نوشته:
۱. این باگی که گفتید که ظاهرا باگ گوگل کروم هست، نه ادیتور. به طور کلی حتی اگر اشکالی در کد وب‌سایت نباید باعث هنگ کردن مرورگر بشه و اگر بشه اشکال از سمت مرورگره.
 ۲. پیش نویس رو به چه صورت ذخیره کرده بودید؟ آیا روی کلید «ذخیره به عنوان پیش‌نویس» کلیک کرده بودید یا روی کلید «پیش نمایش»؟ این دو با هم خیلی متفاوتند. «ذخیره به عنوان پیش نویس» نوشته شما رو در سرور ذخیره می‌کنه و بسته شدن مرورگر و غیره نمی‌تونه باعث از بین رفتن نوشته شما بشه.

1- با استفاده از همین گوگل کروم در ادیتورهای دیگر هم کار کرده ام و چنین مشکلی نبوده است. ظاهرا این ترکیب کلیدها Ctrl + left/right  باعث میشه اسکریپت ادیتور توی لوپ بیفته یا چیزی شبیه به این رخ بده. من سایر مرورگرها رو هم تست میکنم و خبر میدم

2- خیر، ذخیره به عنوان پیش نویس را انتخاب کردم.
مرسی

هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
16-07-2013, 10:55 AM
من با گوگل کروم در Windows و Mac OS X آزمایش کردم و چنین مشکلی رو نمی‌بینم. با IE در Windows هم چنین مشکلی رو ندیدم. حدس من تا اینجا اینه که شاید مشکلی در سیستم شما وجود داره که باعث بروز این مشکل می‌شه.

در مورد ذخیره پیش نویس هم من یک نوشته رو به عنوان پیش نویس ذخیره کردم و بعد پیش نویس رو ویرایش کردم و در زمان ویرایش مرورگر رو بستم. چندین بار آزمایش کردم و همون طور که انتظار می‌رفت پیش نویس بدون تغییر باقی می‌مونه و حذف نمی‌شه. واقعا نمی‌دونم چرا برای شما چنین اتفاقی افتاده.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-07-2013, 06:18 PM
(16-07-2013, 10:55 AM)'Babak' نوشته: من با گوگل کروم در Windows و Mac OS X آزمایش کردم و چنین مشکلی رو نمی‌بینم. با IE در Windows هم چنین مشکلی رو ندیدم. حدس من تا اینجا اینه که شاید مشکلی در سیستم شما وجود داره که باعث بروز این مشکل می‌شه.
در مورد ذخیره پیش نویس هم من یک نوشته رو به عنوان پیش نویس ذخیره کردم و بعد پیش نویس رو ویرایش کردم و در زمان ویرایش مرورگر رو بستم. چندین بار آزمایش کردم و همون طور که انتظار می‌رفت پیش نویس بدون تغییر باقی می‌مونه و حذف نمی‌شه. واقعا نمی‌دونم چرا برای شما چنین اتفاقی افتاده.

مرسی از بابت بررسی که کردین
تصور من اینه که مشکل بیشتر از رفتار کروم در سیستم منه ( که البته معمولا عادت به هایبرنیت دارم و ...) چون خود من با فایرفاکس و ... هیچ مشکلی در فروم ندارم.
مشکل پریدن پیش نویس هم در زمان هنگ کردن ادیتور رخ میداد که آن هم مسلما بیشتر یک باگ کروم و local است.

ممنون [img]images/smilies/smile.gif[/img]
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-08-2014, 08:56 PM
سلام بابک جان
من هر کاری می کنم نمی تونم جدول را که در ورد درست کردم اینجا پیست کنم میشه راهنمایی کنید؟
ممنونم
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

02-08-2014, 05:39 AM
درود

جدولی که در ورد درست کردید رو به شکل متن نمی‌تونید اینجا پیست کنید. تنها راهش این هست که عکسش رو اینجا بگذارید.

نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 4
28-01-2016, 04:28 PM
با سلام،
فکر میکنم از اندک کاربرانی باشم که ارسال انگلیسی دارم. گزینه‌ی Align right/left صحیح کار نمی‌کند!! اگر من یک کلمه بنویسم و بعد نقطه قرار دهدم، در صورتی که  چپ چین باشد، نقطف به چپ میرود!! باید به راست بیاید نه چپ! این مشکل زمانی حل میشود که به نوشتن ادامه دهد و بعد این نقطه به جای خود باز میگردد، دلیل اینکه Quote هایی که مینویسم بدون نقطه پایان است همین موضوه هستش، ویرایشگر در حالت کپی و پیست متن انگلیسی هم گاهی این چپ چین و راست چین را درست تغییر نمیدهد، بلکه فونت را هم نمیتوان تعویض کرد و باید متن را دوباره نوشت یا یک حرف از کل متن را تغییر داد بعد از تغییر آن یک حرف، بقیه را select کرد و تغییر داد. این هم مشکل دوم که بسیار آزار دهنده هستش، ویرایشگر ویکی خیلی خوب هستش کاش ویرایشگر سایت هم از آن تبعیت میکرد.
من با تمام مرورگرها امتحان کردم و همین مشکل پابرجا بود.

گفتم شاید بد نباشد این مشکلات را بگویم.

با احترام
automotive
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
29-01-2016, 10:15 AM
@automotive

مشکلی که شما اشاره کردید، در واقع به تغییر جهت نوشتن از حالت «راست به چپ» به حالت «چپ به راست» برمی‌گرده، نه صرفا به چپ‌چین یا راست‌چین کردن متن.
متاسفانه اغلب ویرایشگرهای wysiwyg تحت وب که امکان ویرایش پیشرفته متن رو می‌دهند و شما در اون‌ها می‌تونید فرمت متن در حال ویرایش رو همزمان ببینید (مثل ویرایشگر فعلی فروم) با مخلوط کردن جهت نوشتن مشکل دارند و درست کار نمی‌کنند. در ویرایشگر فعلی، اصلا قابلیت عوض کردن جهت نوشتن وجود نداره و شما فقط چپ‌چین و راست‌چین کردن متن رو می‌تونید تغییر بدید. مشکلاتی که اشاره کردید هم به همین مساله مربوط می‌شه.

اگر پست‌های قبلی رو نگاه کنید، ما در یک مقطعی امکان تغییر جهت نوشتن رو هم فعال کردیم، ولی مشکلات زیادی ایجاد کرده بود که حتی متن‌های عادی که جهت نوشته رو هم تغییر نمی‌داد تحت تاثیر قرار می‌داد. به همین خاطر، این امکان رو غیرفعال کردیم.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3