عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا کلیرنس (Clearance) سفارت آمریکا مشورت در مورد مسائل خاص پیش آمده در مدت اجرای پروسه کلیرنس

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشورت در مورد مسائل خاص پیش آمده در مدت اجرای پروسه کلیرنس
آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-01-2017, 12:51 PM
(29-12-2016, 05:51 PM)میلاد برای تو نوشته: آیا راهی هست که پروسه کلیرنس جدید رو تسریع کرد؟ اشتباه سفارت بود که به من دیر اعلام کرد و خودشونم فهمیدن و گفتن کیس شما رو سریع تر انجام میدیم. میشه ایمیل زد به CEAC و موضوع رو به اظلاعشون رسوند؟ آدرس ایمیلشون چیه؟ خیلی ممنونم از پاسخ شما.

سلام 

در پروسه کلیرنس هیچ چیز دخالت نخواهد داشت و مهم نیست که شخص پذیرشش رو از دست بده یا نه چون امنیت ملی آمریکا در اولویته و منطقیه. اما شما برای اینکه کمی خودتون هم آروم تر باشید به نظرم هر کاری که فکر میکنید لازمه انجام بدید.
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین میلاد برای تو
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 2
07-01-2017, 06:07 PM
آقا من کلیر شدم دوباره و ویزام صادر شد. با تشکر از همه. امیدوارم همه زودتر کلیر بشن و خبر های خوب بشنون. در ضمن استادم از امریکا ایمیل رسمی زد به سفارت و بعد از سه روز کلیر شدم.
نقل قول  

آفلاین erfan_karimiaan
Banned
نقل قول

19-02-2017, 03:37 PM
با سلام 
مادر من هفته آخر تیر ماه 1395 برای مصاحبه گرین کارت به ابوظبی رفته
مصاحبه کرد و قبول شد 
و بهش یک شماره 16 رقمی دادند که هربار در سایت ابوظبی چک میکنه
الان حدود 9 ماه از این ماجرا میگذره اما هیچ تغییری در روندش نشده
هر بار هم شمارش و میزنیم همون نوشته میاد
حتی تاریخ بروزرسانیش هم عوض نشده 
میشه در حال حاضر بگید از چه طریقی میشود اقدام کرد؟؟
اگر دیر بشه آیا باید دوباره برای مصاحبه برود ابوظبی ؟
هیچ ایمیلی هم حتی بهش نزدند !!!
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
22-02-2017, 09:24 AM
(19-02-2017, 03:37 PM)erfan_karimiaan نوشته: با سلام 
مادر من هفته آخر تیر ماه 1395 برای مصاحبه گرین کارت به ابوظبی رفته
مصاحبه کرد و قبول شد 
و بهش یک شماره 16 رقمی دادند که هربار در سایت ابوظبی چک میکنه
الان حدود 9 ماه از این ماجرا میگذره اما هیچ تغییری در روندش نشده
هر بار هم شمارش و میزنیم همون نوشته میاد
حتی تاریخ بروزرسانیش هم عوض نشده 
میشه در حال حاضر بگید از چه طریقی میشود اقدام کرد؟؟
اگر دیر بشه آیا باید دوباره برای مصاحبه برود ابوظبی ؟
هیچ ایمیلی هم حتی بهش نزدند !!!

معمولا کلیرنس گرین کارت بیشتر از کلیرنس ویزاهای دیگه طول می‌کشه و ۹ ماه چندان هم غیرعادی نیست. به هر حال، در حال حاضر کار خاصی از دست‌تون برنمیاد جز این که صبر کنید. البته می‌تونید به سفارت زنگ بزنید و پیگیری کنید، اما کمتر پیش میاد که جوابی غیر از این که باید صبر کنید بگیرید.
وقتی ایشون مصاحبه شده، بعیده که دوباره ازشون بخوان که به مصاحبه برن، مگر این که مشکل خاصی پیش بیاد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

03-07-2017, 08:04 AM
نقل قول:آقا سلام ببخشید مزاحم شدم شنیده ام شما کانادا هستین گفتیم شاید برای این قضیه راه حل داشته باشین
منم الان کانادام و میخوام واسه ویزای دانشجویی آمریکا افدام کنم. با این بگیر و ببند فعلی اگه کیسم بره واسه کلیرینس و تا ویزا بیاد ویزای کانادام اکسپابر بشه مجبورم از کانادا برم. اگه بعدش ویزای یو اس رو کلیر بشه تکلیف پیکاپ چی میشه؟ دیگه که نمی تونم برگردم کانادا میشه درخواست بدم مثلا برم یه کشور نزدیک ایران از سفارت اونجا پیکاپ کنم؟؟؟ لطف می کنید اگه منو راهنمایی کنید اگه خودتون هم نمی دونید گفتم لابد دوست و آشنا باید داشته باشین که بدونن تو این شرایط چی میشه فقط بی زحمت هرچه جواب مستدل تر باشه بهتره من تو این مدت خیلی حدس و گمان شنیده ام که هرکس یه چیز میگه
نقل قول  

آفلاین k_khm
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-01-2024, 02:12 PM
سلام دوستان عزیز
من یک مقدار استرس دارم، من پدرم در ثبت احوال مدیر بودن و در سیستم دولتی کار کردن، مدیر ارشد هم شدن
می خواستم بدونم این ممکنه باعث بشه وارد دوره کلیرنس بشیم و در این دوره ریجکت بشیم؟
در این حد ریز می شن؟ و با کار دولتی (غیرنظامی) مشکل دارند؟
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

19-01-2024, 11:23 AM
خیر فکر نمی کنم به این دلایل ایراد بگیرن. بیشتر روی خود متقاضی تمرکز دارند ولی خب درصد زیادی از متقاضیان به خصوص مردها به هرحال وارد پروسه کلیرنس میشن و در نهایت هم ممکنه به دلایل خیلی ابتدایی تر مثل نداشتن سوشیال تای و اینجور چیزها رد کنند (بسته به اینکه نوع ویزا چی باشه البته، اگر مهاجرتی باشه این مورد صدق نمی کنه و غالبا بعد از کلیرنس، ویزا داده میشه).
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3